Acting in English, ediţia a 7-a
https://www.ziarulmetropolis.ro/acting-in-english-editia-a-7-a/

Acting in English by James Longshore, Academia americană de Actorie, înfiinţată acum 2 ani în Bucureşti de actorul american James Longshore şi de producătorul Bianca Mina, anunţă cea de-a 7-a ediţie, Acting in English INTENSIVE.

Un articol de Petre Ivan|22 aprilie 2014

Acting in English a pornit din dorinţa de a oferi o educaţie cât mai completă într-o industrie în constantă schimbare, prin aprofundarea unor metode puţin predate în Bucureşti.

Cursul oferă dicţie şi neutralizarea accentului în limba engleză, analiză de scenariu, tehnici de film şi comedie şi o sesiune specială în construirea unei cariere. Actorii au şansa de a aplica toate aceste tehnici în spectacolul de absolvire unde interpretează scene din filme clasice americane.

Studenţii învaţă metodele de actorie Lee Strasberg, Stela Adler şi Sanford Meisner, sau “Sfânta Treime” a actoriei, aşa cum lui Coach James îi place să spună.

James Longshore şi Bianca Mina s-au cunoscut în industria de film din Los Angeles. Acum trei ani au decis să se mute în România şi împreună au pus bazele casei de producţie Vigilante Films, cu misiunea de a crea proiecte independente pentru piaţa internaţională.

JAMES_LONGSHORE

James este actor/scenarist/regizor precum şi acting coach şi dialogue coach. În cei trei ani în România a lucrat cu mulţi actori români în calitate de dialogue şi acting coach pe platourile producţiilor americane care se filmează în România. A pregătit actori romani pentru audiţii în Los Angeles şi pentru şcoli prestigioase din Londra.

De curând, Bianca Mina a devenit impresarul celor mai buni actori din toate ediţiile de Acting in English. Împreună speră să construiască o piaţă de film independent viabilă.

40 de ore de curs la Acting in English

Pentru mai multe informaţii despre cursuri, absolventi şi misiunea şcolii, intraţi aici şi aici.

WORKSHOPUL începe pe 28 aprilie într-un nou loc: Galeriile pictorului Bogdan Mihai Radu de pe Strada Semicercului nr. 10.

Acting in English INTENSIVE cumulează 40 de ore de curs împărţite astfel: Luni, Marţi de la 19.00 la 23.00, timp de 5 săptămâni. După terminarea cursurilor, studenţii beneficiază de o săptămână de repetiţii şi spectacolul de sfârşit – un showcase la care sunt invitaţi directori de casting şi profesionişti din lumea filmului.

Preţul workshopului este de 350 de euro. Cursurile sunt formate din maximum 6 studenţi iar admiterea se face în urma unei aplicaţii şi apoi un interviu. Pentru a primi o aplicaţie, sunaţi la 0737 343 429 sau pe e-mail la [email protected]

Foto cu Acting in English – Facebook oficial

27
/10
/22

În cele 4 zile de festival au fost peste 300 de oameni în public, în cele 3 locații: la Cinema Victoria, Faber și Facultatea de Arte și Design. Festivalul a fost deschis cu “Pentru minte tu ești Ceaușescu“, în regia lui Sebastian Mihăilescu, care a avut asociat și primul Q&A al festivalului, și s-a încheiat la Faber, cu proiecția filmului „Alb pe Alb”, în regia lui Viera Čákanyová.

26
/10
/22

În luna noiembrie, la History Channel puteţi urmări un documentar despre istoria Colosseumului (cea mai celebră arenă din toate timpurile), cum este viața trăită în munți, ce știa omenirea în antichitate despre extratereștrii și cum s-au păstrat până astăzi legendele faraonilor.

25
/10
/22

După un turneu sold out al echipei în mai multe orașe din țară, filmul Capra cu Trei Iezi intră oficial în cinematografe pe 28 octombrie, în weekendul de Halloween. Bazat pe povestea lui Ion Creangă, filmul a fost primit de public cu surprindere și nostalgie: scenariul respectă basmul lui Creangă, care este, în fond, o poveste de groază, nu neapărat una de adormit copiii. În rolurile principale joacă Maia Morgenstern și Marius Bodochi, iar regia este semnată de Victor Canache.

21
/10
/22

Duminică, 23 octobrie, de la 18.30, la Cinema Astra va avea loc proiecția filmului documentar dedicat Brașovului, realizat de tinerii care au participat la cursurile „Be-Brașov: retrocedarea emoțiilor I memoria orașului”. Participanții la eveniment vor asista și la o reprezentație de tip teatru verbatim și la o expoziție cu fotografii din Brașov.

20
/10
/22

„Oameni de treabă” / „Men of Deeds”, noul film al regizorului Paul Negoescu, cu Iulian Postelnicu, Vasile Muraru, Anghel Damian și Crina Semciuc în distribuție, va avea o avanpremieră specială în cadrul Les Films de Cannes à Bucarest, sâmbătă, 22 octombrie.

19
/10
/22

CRONICĂ DE FILM După câteva încercări nereuşite de-a lungul anilor de-a face un horror românesc inspirat din literatură sau folclor (de la moroi la vampiri), iată în sfârşit un film căruia nu îi este ruşine să scoată capul în lume - „Capra cu trei iezi”, un debut independent realizat de Victor Canache, care acum câţiva ani lansa şi un scurtmetraj cu acelaşi titlu.

19
/10
/22

Unsul magilor, Black Adam (pseudonimul modern al lui Teth-Adam), spune povestea anti-eroului forțat de împrejurări să ajute câțiva pământeni. Mânat de răzbunare și ură, Black Adam este extrem de eficient în lupta cu opresorii Kahndaq-ului, spre disperarea super-eroilor din Justice Society.

19
/10
/22

După succesul ediţiei precedente cu 88 de minute cu Victor Rebengiuc, o gală care-şi propunea să aniverseze un artist legendar printr-o discuţie intimă şi pasionantă despre ale vieţii şi ale artei, acum spectatorii vor avea ocazia să o întâlnească pe actrița Tora Vasilescu.