Adela Elena Popescu

n. 8.10.1986, Susani, Valcea
Absolventă a liceului Dinu Lipatti din Bucureşti, Adela a studiat arta teatrală.

Roluri in teatru

Teatul Metropolis

Ea – “DOI PE O BANCA” de ALEKSANDR GHELMAN , regia Emanuel Parvu 2011

Biografie:

2004 – actrita in telenovela “Numai Iubirea” difuzata pe Acasa Tv
2005 – joaca in telenovela “Lacrimi de Iubire” difuzata pe Acasa TV
A participat la cateva festivaluri de muzica,de unde s-a intors cu mai multe premii 1.A cantat impreuna cu Elena de la Mandinga si a colaborat cu 3rei Sud Est pentru piesa “Clipe”.A jucat si in serialul “In familie”.

ACTIVITATE:

  • A participat la multe festivaluri nationale si internationale de muzica, de unde s-a intors acasa cu multe premii I
  • A cântat impreuna cu Elena de la Mandinga si a colaborat cu 3 Sud Est pentru piesa Clipe
  • A prezentat o emisiune pentru adolescenti
  • A jucat in serialul In familie
  • Adela a interpretat-o pe Alina Damaschin, sora Oanei Zavoranu, in prima telenovela romaneasca difuzata ACASA, Numai iubirea
  • In 2005, Adela Popescu a scos primul sau album de muzica pop Lacrimi de iubire
  • In 2005-2006 Adela a interpretat-o pe Alexandra Mateescu in telenovela Lacrimi de iubire, un produs MediaPro Pictures pentru ACASA
  • In 2006, Adela Popescu a interpretat-o pe Alexandra Mateescu in lungmetrajul Lacrimi de iubire, produs de MediaPro Pictures

Filmografie

  • 2002-2003- În familie
  • 2004-2005- Numai iubirea-Alina Damaschin, co-protagonista
  • 2005-2006- Lacrimi de iubire-Alexandra Mateescu, protagonista
  • 2006- Lacrimi de iubire, film-Alexandra Mateescu, protagonista
  • 2006- Prea târziu, telefilm-Nora, protagonista
  • 2006-2007- Iubire ca în filme-Ioana Ionescu, protagonista
  • 2007-2008- Razboiul sexelor-Patricia, rol negativ
  • 2008 – Weekend cu mama, film-Cristina, protagonista
  • 2008-2009- Îngerașii-Lia Damian, protagonista
  • 2009-2010- Aniela-Aniela Elefterios, protagonista
  • 2010-2011- Iubire și Onoare-Carmen Ionescu, antagonista
  • 2011-2012- Pariu cu viața-Raluca, co-protagonista

 

Distribuie

Artisti Romani

Lasa un comentariu

Trimite
  • Twitter

    @ZMetropolis


    Lu, 31 iulie 2017
  • Ziarul Metropolis, editat de Teatrul Metropolis din Bucuresti, va prezinta zilnic cele mai interesante stiri culturale din teatru, film, carte, arte vizuale si muzica. Va tinem la curent cu cele mai noi informatii culturale, prin interviuri cu personalitati, reportaje si dezbateri. Organizam concursuri cu bilete la teatru si la film si cu premii in carti.