Adela Elena Popescu

n. 8.10.1986, Susani, Valcea
Absolventă a liceului Dinu Lipatti din Bucureşti, Adela a studiat arta teatrală.

Roluri in teatru

Teatul Metropolis

Ea – “DOI PE O BANCA” de ALEKSANDR GHELMAN , regia Emanuel Parvu 2011

Biografie:

2004 – actrita in telenovela “Numai Iubirea” difuzata pe Acasa Tv
2005 – joaca in telenovela “Lacrimi de Iubire” difuzata pe Acasa TV
A participat la cateva festivaluri de muzica,de unde s-a intors cu mai multe premii 1.A cantat impreuna cu Elena de la Mandinga si a colaborat cu 3rei Sud Est pentru piesa “Clipe”.A jucat si in serialul “In familie”.

ACTIVITATE:

  • A participat la multe festivaluri nationale si internationale de muzica, de unde s-a intors acasa cu multe premii I
  • A cântat impreuna cu Elena de la Mandinga si a colaborat cu 3 Sud Est pentru piesa Clipe
  • A prezentat o emisiune pentru adolescenti
  • A jucat in serialul In familie
  • Adela a interpretat-o pe Alina Damaschin, sora Oanei Zavoranu, in prima telenovela romaneasca difuzata ACASA, Numai iubirea
  • In 2005, Adela Popescu a scos primul sau album de muzica pop Lacrimi de iubire
  • In 2005-2006 Adela a interpretat-o pe Alexandra Mateescu in telenovela Lacrimi de iubire, un produs MediaPro Pictures pentru ACASA
  • In 2006, Adela Popescu a interpretat-o pe Alexandra Mateescu in lungmetrajul Lacrimi de iubire, produs de MediaPro Pictures

Filmografie

  • 2002-2003- În familie
  • 2004-2005- Numai iubirea-Alina Damaschin, co-protagonista
  • 2005-2006- Lacrimi de iubire-Alexandra Mateescu, protagonista
  • 2006- Lacrimi de iubire, film-Alexandra Mateescu, protagonista
  • 2006- Prea târziu, telefilm-Nora, protagonista
  • 2006-2007- Iubire ca în filme-Ioana Ionescu, protagonista
  • 2007-2008- Razboiul sexelor-Patricia, rol negativ
  • 2008 – Weekend cu mama, film-Cristina, protagonista
  • 2008-2009- Îngerașii-Lia Damian, protagonista
  • 2009-2010- Aniela-Aniela Elefterios, protagonista
  • 2010-2011- Iubire și Onoare-Carmen Ionescu, antagonista
  • 2011-2012- Pariu cu viața-Raluca, co-protagonista

 

Distribuie

Artisti Romani

Lasa un comentariu

Trimite