Autoarea romanelor din seria “Bridget Jones” va lansa un nou volum în noiembrie
http://www.ziarulmetropolis.ro/autoarea-romanelor-din-seria-bridget-jones-va-lansa-un-nou-volum-in-noiembrie/

Scriitoarea britanică Helen Fielding, autoarea romanelor din seria “Bridget Jones”, adaptate cu succes pentru marele ecran, a scris un nou volum din această franciză, care va fi lansat în luna noiembrie, au anunţat marţi reprezentanţii editurii americane Alfred A. Knopf.   Noul roman, al cărui titlu nu a fost deocamdată ales, va prezenta noile aventuri […]

Un articol de Andrada Văsii|6 Februarie 2013

Scriitoarea britanică Helen Fielding, autoarea romanelor din seria “Bridget Jones”, adaptate cu succes pentru marele ecran, a scris un nou volum din această franciză, care va fi lansat în luna noiembrie, au anunţat marţi reprezentanţii editurii americane Alfred A. Knopf.

 

Noul roman, al cărui titlu nu a fost deocamdată ales, va prezenta noile aventuri ale eroine principale, Bridget Jones, care a ajuns la o vârstă matură şi locuieşte la Londra, potrivit editurii, citaţi de agenţia Reuters.

“Puţini scriitori pot să rivalizeze cu Helen Fielding atunci când vine vorba să capteze spiritul femeii moderne”, a declarat Sonny Mehta, directorul general şi editorul-şef al editurii americane Alfred A. Knopf, care va publica noul roman.

Primul roman din această serie s-a intitulat “Bridget Jones’s Diary” şi a fost lansat în 1996. El a fost urmat de volumul “Bridget Jones: The Edge of Reason”, apărut pe piaţă în 1999. Cele două romane s-au vândut în peste 15 milioane de copii pe plan mondial, au fost traduse în 40 de ţări şi au fost adaptate în două filme în care rolurile principale au fost jucate de Renee Zellweger, Hugh Grant şi Colin Firth.

Noul volum din seria “Bridget Jones” va fi publicat şi în formatele e-book şi audiobook.

 

 

Sursa: Mediafax

20
/08
/17

Mai sunt câteva zile până la deschiderea ediției aniversare a Festivalului Internațional de Teatru Independent UNDERCLOUD, eveniment în cadrul căruia vor fi prezentate publicului bucureștean peste 40 de spectacole românești, invitate sau în competiție, producții străine, spectacole–lectură și conferințe.

18
/08
/17

"Fereşte-te de succes; are o parte întunecată." - Robert Redford. Astăzi este ziua lui! A împlinit 81 de ani, iar bogata sa carieră sa se întinde pe mai bine de jumătate de secol, timp în care a fost distins cu două nominalizări la Oscar şi două trofee câştigate – unul pentru regie şi unul onorific, obţinut în 2002, pentru întreaga contribuţie adusă cinematografiei.

17
/08
/17

Zilnic, până în data de 2 septembrie, organizatorii Galei HOP 2017 vă invită să-i cunoaşteţi pe concurenții din acest an, urmărindu-le clipurile de prezentare, fişa profesională şi galeria foto realizată de Adi Bulboacă.

17
/08
/17

Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică Bucureşti, împreună cu Academia de Teatru şi Film „Athanor” din Passau – Germania prezintă proiectul pilot „Întâlniri Teatrale la Sulina”, care se va desfășura în perioada 31 august – 4 septembrie 2017.

Page 1 of 64212345...102030...Last »