CESI – Vezi, vorbeşte, scrie. Experimentează şi dansează
http://www.ziarulmetropolis.ro/cesi-vezi-vorbeste-scrie-experimenteaza-si-danseaza/

Evenimentul „Vezi, vorbeşte, scrie. Experimentează şi dansează.” este organizat de un grup de masteranzi din cadrul Centrului de Exceleţă în Studiul Imaginii (CESI) în colaborare cu Centrul Naţional al Dansului şi Simona Deaconescu, regizorul şi coregraful spectacolului „Camera 001|Fabrica de Vise”.

Un articol de Petre Ivan|7 Martie 2014

Evenimentul „Vezi, vorbeşte, scrie. Experimentează şi dansează.” este organizat de un grup de masteranzi din cadrul Centrului de Exceleţă în Studiul Imaginii (CESI) în colaborare cu Centrul Naţional al Dansului şi Simona Deaconescu, regizorul şi coregraful spectacolului „Camera 001|Fabrica de Vise”.

Câţiva elevi din cadrul Colegiului Naţional Gheorghe Lazăr, Colegiului Naţional Sfantul Sava, Colegiului Naţional Gheorghe Şincai, Colegiul  Naţional Bilingv George Coşbuc, Liceului Teoretic Ion Neculce şi Liceul Teoretic Dimitrie Gusti sunt invitaţi să vadă gratuit spectacolul “Camera 001|Fabrica de Vise şi să redacteze comentarii despre experienţa lor în contact cu spectacolul.

Organizatorii evenimentului vor selecţiona cele mai bune comentarii, iar acestea vor fi biletele lor pentru un workshop susţinut de echipa de dansatori ai acestui spectacol.

În plus, ei vor avea oportunitatea de a viziona şi scurtmetrajul Silent Places, în regia şi coregrafia Simonei Deaconescu, avându-l pe Oleg Mutu ca director de imagine şi pe Tibor Cari compozitor.

Scopul acestui eveniment este de a forma tinerilor liceeni o identitate culturală prin crearea unui contact direct cu  lumea spectacolului şi a dansului contemporan.

CESI

Locaţie: Centrul Naţional al Dansului, Bucureşti, Bvd. Mărăşeşti, nr. 80-82.

Foto cu CESI şi Vezi, vorbeşte, scrie. Experimentează şi dansează – Centrul de Exceleţă în Studiul Imaginii

18
/08
/17

"Fereşte-te de succes; are o parte întunecată." - Robert Redford. Astăzi este ziua lui! A împlinit 81 de ani, iar bogata sa carieră sa se întinde pe mai bine de jumătate de secol, timp în care a fost distins cu două nominalizări la Oscar şi două trofee câştigate – unul pentru regie şi unul onorific, obţinut în 2002, pentru întreaga contribuţie adusă cinematografiei.

17
/08
/17

Zilnic, până în data de 2 septembrie, organizatorii Galei HOP 2017 vă invită să-i cunoaşteţi pe concurenții din acest an, urmărindu-le clipurile de prezentare, fişa profesională şi galeria foto realizată de Adi Bulboacă.

17
/08
/17

Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică Bucureşti, împreună cu Academia de Teatru şi Film „Athanor” din Passau – Germania prezintă proiectul pilot „Întâlniri Teatrale la Sulina”, care se va desfășura în perioada 31 august – 4 septembrie 2017.

16
/08
/17

Actrița Cristina Flutur joacă personajul Alice în lungmetrajul „Grain”, o coproducție Turcia-Germania-Franța-Suedia, selectat în competiția oficială la Festivalul de Film de la Sarajevo, cel mai important eveniment de gen din Europa de Sud-Est. Filmul „Grain” este regizat de regizorul turc Semih Kaplanoglu, câștigătorul Ursului de Aur la a 60-a ediție a Festivalului Internațional de Film de la Berlin.

Page 1 of 64212345...102030...Last »