CESI – Vezi, vorbeşte, scrie. Experimentează şi dansează
http://www.ziarulmetropolis.ro/cesi-vezi-vorbeste-scrie-experimenteaza-si-danseaza/

Evenimentul „Vezi, vorbeşte, scrie. Experimentează şi dansează.” este organizat de un grup de masteranzi din cadrul Centrului de Exceleţă în Studiul Imaginii (CESI) în colaborare cu Centrul Naţional al Dansului şi Simona Deaconescu, regizorul şi coregraful spectacolului „Camera 001|Fabrica de Vise”.

Un articol de Petre Ivan|7 Martie 2014

Evenimentul „Vezi, vorbeşte, scrie. Experimentează şi dansează.” este organizat de un grup de masteranzi din cadrul Centrului de Exceleţă în Studiul Imaginii (CESI) în colaborare cu Centrul Naţional al Dansului şi Simona Deaconescu, regizorul şi coregraful spectacolului „Camera 001|Fabrica de Vise”.

Câţiva elevi din cadrul Colegiului Naţional Gheorghe Lazăr, Colegiului Naţional Sfantul Sava, Colegiului Naţional Gheorghe Şincai, Colegiul  Naţional Bilingv George Coşbuc, Liceului Teoretic Ion Neculce şi Liceul Teoretic Dimitrie Gusti sunt invitaţi să vadă gratuit spectacolul “Camera 001|Fabrica de Vise şi să redacteze comentarii despre experienţa lor în contact cu spectacolul.

Organizatorii evenimentului vor selecţiona cele mai bune comentarii, iar acestea vor fi biletele lor pentru un workshop susţinut de echipa de dansatori ai acestui spectacol.

În plus, ei vor avea oportunitatea de a viziona şi scurtmetrajul Silent Places, în regia şi coregrafia Simonei Deaconescu, avându-l pe Oleg Mutu ca director de imagine şi pe Tibor Cari compozitor.

Scopul acestui eveniment este de a forma tinerilor liceeni o identitate culturală prin crearea unui contact direct cu  lumea spectacolului şi a dansului contemporan.

CESI

Locaţie: Centrul Naţional al Dansului, Bucureşti, Bvd. Mărăşeşti, nr. 80-82.

Foto cu CESI şi Vezi, vorbeşte, scrie. Experimentează şi dansează – Centrul de Exceleţă în Studiul Imaginii

28
/04
/17

Vineri, 5 mai, și sâmbătă, 6 mai, la ora 19.30, la Sala Studio a Teatrului de Comedie vor avea loc primele reprezentații oficiale ale spectacolului „Don Juan”, adaptare după Molière, în regia semnată de Andrei și Andreea Grosu. Scenografia îi aparține lui Vladimir Turturica.

28
/04
/17

Lavinia Pele (25 de ani), nominalizată la Premiile UNITER pentru debut (cu rolul Doruleț din spectacolul „Visul unei nopți de iarnă”, de la Teatrul Tony Bulandra din Târgoviște). A studiat Teatrul la Cluj-Napoca (la clasa lui Miklos Bacs) și a făcut masterul la UNATC. Joacă și în „Zece pentru New York”, spectacolul aniversar de la Teatrul Metropolis. Ea este Fefe.

28
/04
/17

După o absență de mai bine de o lună, Andreea Bibiri revine cu one woman show-ul "O femeie singură" de Dario Fo și Franca Rame, noua avanpremieră, "Să-i îmbrăcăm pe cei goi", realizată în coproducție cu Teatrul Nottara, vă așteaptă către finalul lunii, dar până atunci, în chiar prima săptămână din mai, "A Night At The Opera" – concertul sopranei Rodica Vica alături de maestrul Maxim Belciug va fi premiera absolută de pe scena Teatrului de Artă București.

28
/04
/17

Într-o zi de 28 aprilie se nășteau trei actrițe faimoase: Penelope Cruz, Ann Maragret și Jesscia Alba. Vă prezentăm 13 curiozități despre "focoasa" spanioloaică, desemnată în 2013 actriţa cu cel mai frumos corp din lume, și care astăzi împlinește 43 de ani.

27
/04
/17

Ce ştim, de fapt, despre cinema-ul american de autor al momentului? Ce se află dincolo de Hollywood? Filmul american independent pare să o ducă bine. Şi propune, prin câţiva regizori, o estetică aparte: un cinema al discreţiei, al emoţiilor sugerate, al anti-spectacularului fără teribilism.

27
/04
/17

H.-R. Patapievici, Nicu Alifantis, Ada Milea, Cătălin Ștefănescu, Vera Șandor, Mădălina Pașol și mulți alții într-un weekend cu vernisaj, concerte, teatru, dialoguri, conferință și film. Vineri, 12 mai, la ARCUB Lipscani 84-90, la orele 18:30, începe prima ediție a festivalului „FREUDescu, Un Festival cu Tușă Psihanalitică”, singurul festival ce îmbină arta și psihanaliza.

26
/04
/17

Dirijorul Cristian Mandeal revine la Sala Radio, vineri, 28 aprilie 2017, ora 19.00, într-un concert – eveniment alături de Orchestra Națională Radio. Invitata serii este Oxana Corjos, considerată printre pianiștii de referință ai generației sale, cu un repertoriu vast, o tehnică și o inteligență muzicală remarcabile.

Page 1 of 61312345...102030...Last »