Despre noi

Ziarul Metropolis, editat de Teatrul Metropolis din Bucuresti, va prezinta zilnic cele mai interesante stiri culturale din teatru, film, carte, arte vizuale si muzica. Va tinem la curent cu cele mai noi informatii culturale, prin interviuri cu personalitati, reportaje si dezbateri. Organizam concursuri cu bilete la teatru si la film si cu premii in carti.

George Ivașcu


George Ivaşcu este directorul Teatrului Metropolis.

Dan Boicea


Este redactor-şef al Ziarului Metropolis.

Adina Scorţescu


Este redactor-şef adjunct al Ziarului Metropolis.

Monica Andrei


Este teatrolog. A absolvit Facultatea de Teatru la UNATC “I. L. Caragiale” şi are un master în Management şi Marketing Cultural.

Cristina Dragulin


Este jurnalist, traducător, psiholog şi biblioterapeut. Este manager de proiect al site-ului de ştiri Psihologie.ro şi al blogului de biblioterapie Stroke.ro.

Ionuţ Mareş


Este jurnalist şi, momentan, dependent de cinema. Îi place să scrie despre filmele importante ale momentului, dar şi să revină asupra celor consacrate sau mai puţin ştiute din trecut.

Andrei Crăciun


A fost desemnat “Talentul Anului” (2005), “Cel mai bun tânăr jurnalist de cultură” (2010), “Cel mai bun editorialist din România” (2011) şi “Cel mai bun reporter din România” (2012). Îl puteţi citi şi pe site-ul personal andreicraciun.eu

Elena Simion


Este profesor într-un liceu bucureştean. În timpul liber coordoneaza tabere şi programe pentru tineri, alături de echipa de voluntari a unei asociaţii. De asemenea, se implică în organizarea unor evenimente culturale şi caritabile.

Ştefania Dumbravă


Ştefania Dumbravă este absolventă a cursurilor de licenţă şi master ale Facultăţii de Istoria şi Teoria Artei din cadrul Universităţii Naţionale de Arte din Bucureşti. Activă atât în domeniul artei româneşti vechi, cât şi în cel al artei româneşti moderne şi contemporane, şi vizitator asiduu al expoziţiilor de artă de toate genurile, tonurile şi orientările. Ancorată, în prezent, la Pleshoo Contemporary.

Dana Rotaru


Este lect. univ. dr. al Facultății de Teatru a UNATC ,,I.L.Caragiale” București unde susține cursuri de Arta Actorului, Teatru Muzical, Dramaturgie-Actorie. Este trainer la Extreme Training unde susține cursul Puterea Vorbirii – Curs aplicat de dicție. Este actriță liber-profesionistă, colaborând cu Teatrul Elisabeta, Teatrul În Culise, Teatrul Act, Teatrul Nottara, Teatrul din Buzău, Spice Club, etc. Este autoarea unei serii de articole de specialitate în Arta Actorului și Tehnica vorbirii scenice. Este Doctor în Teatru cu teza ,,Actorul în evoluția spectacologiei ultimelor decenii ale secolului XX”.

Loreta Popa


De 23 de ani în presă, Loreta Popa a fost redactor şi editor al multora dintre Ediţiile de Colecţie ale Jurnalului Naţional, senior editor la Revista Cariere şi redactor şef al revistei Jurnal Spiritual.