Horatiu Malaele: maraton de comedie pe 27 ianuarie
https://www.ziarulmetropolis.ro/horatiu-malaele-maraton-de-comedie-pe-27-ianuarie/

Regal al umorului pe 27 ianuarie, o zi pe care actorul Horatiu Malaele o va începe cu spectacolului “Sunt un orb”, la Teatrul Elisabeta din Bucureşti, pentru a-l continua pe scena Naţionalului bucureştean, dăndu-i replica prietenului său de-o viaţă, Ion Caramitru, într-o nouă ediţie a spectacolului “Caramitru-Mălăele, câte’n lună şi în stele”.

Un articol de Petre Ivan|13 ianuarie 2014

Regal al umorului pe 27 ianuarie. Actorul Horatiu Malaele va juca mai întâi în spectacolul “Sunt un orb”, la Teatrul Elisabeta din Bucureşti, pentru a continua apoi pe scena Naționalului bucureștean, într-o nouă ediție a spectacolului „Caramitru-Mălăele, câte’n lună și în stele”.

Două dintre cele mai aplaudate producții care-l au pe marele actor pe afiș au fost programate în aceeași zi – un semn ca anul are semne bune de belșug în umor inteligent, eleganță și spirit.

Maratonul lui Horatiu Malaele începe la Teatrul Elisabeta, la ora 18.00, pentru a continua pe scena Sălii Studio a Teatrului Național din București, de la ora 20.00.

Cele peste trei ore de veselie în versuri reprezintă o excelentă provocare pentru Horaţiu Mălăele, un geniu comic care a demonstrat din plin că are la îndemână toate subtilitățile minții și ale sufletului, pe care le atinge folosind toate mijloacele artei.

Probabil cel mai bun produs al teatrului românesc din ultimii 20 de ani – așa cum îl descrie Ion Caramitru, neobositul Horaţiu Mălăele este într-o perpetuă căutare și de aceea niciuna dintre aparițiile sale pe scenă nu este similară cu precedenta.

Horatiu Malaele

Horatiu Malaele, „probabil cel mai bun produs al teatrului românesc din ultimii 20 de ani“

Vă invităm, aşadar să-l reîntâlniți la început de an în sălile de teatru, pentru ca mai apoi, așa cum spune Horatiu Malaele, “în continuarea vieții dumneavostră să râdeți, pentru că râsul este muzica sufletului, să vă jucați – este secretul tinereții, să citiți – este fântâna înțelepciunii, să gândiți – este izvorul puterii, să fiți calmi – este calea spre fericire, să fiți buni – este cheia succesului și să iubiți – este rațiunea de trăi”…

Biletele pentru cele două spectacole cu Horatiu Malaele au fost puse în vânzare la casieria TNB, la Teatrul Elisabeta, în Unirea Shopping Center (etaj 2) și online pe bilete.ro, vreaubilet.ro, bilet.ro sau în oficiile Poștei Române.

Foto cu Horatiu Malaele – TNB

18
/04
/24

Astăzi, la Sibiu, a avut loc conferința de presă care prezintă programul spectacolelor celei de-a 31-a ediții a Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu. În cadrul conferinței, Constantin Chiriac, președintele FITS şi directorul TNRS, a anunțat publicarea programului spectacolelor ediției din acest an și punerea în vânzare a biletelor, începând de mâine, 19 aprilie.

18
/04
/24

Cea de-a XII-a ediție a Săptămânii Haferland, cel mai îndrăgit festival cultural și etnologic al sașilor din Transilvania și din diaspora, va avea loc în perioada 8-11 august 2024 sub înaltul patronaj al Alteței Sale Serenissime Prințul Philipp von und zu Liechtenstein și sub auspiciile Familiei Regale a României. Este pentru prima oară când Familia Regală a României acordă în mod oficial susținere organizării acestui eveniment cultural.

17
/04
/24

După succesul recitalurilor din Iaşi, Suceava, Botoşani şi Neamţ, elevii bucureșteni vor avea ocazia întâlnirii directe cu muzica clasică interpretată de violonistul de talie internaţională Răzvan Stoica. Împreună cu vioara Stradivarius ex-Ernst din 1729 și acompaniat de pianista Andreea Stoica, Răzvan va fi prezent la Colegiul Sfântul Sava pe 22 aprilie şi la la Colegiul Național Gheorghe Lazăr, pe 25 aprilie, în cadrul programului „Muzica Inspiră”, inițiat de Fundația Culturală Gaudium Animae.

17
/04
/24

„Experiențele depresiei” de Sidney J. Blatt este o incursiune în lumea uneia dintre cele mai răspândite boli ale epocii noastre și oferă diverse perspective asupra diferitelor chipuri ale depresiei.

12
/04
/24

Asociația Interact Projects (Proiecte Interactive), în calitate de beneficiar, anunță începerea implementării proiectului Venus iese din retrograd, proiect co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național (AFCN).