Horatiu Mălăele nu candidează, dar mizează pe cel mai sigur vot
http://www.ziarulmetropolis.ro/horatiu-malaele-nu-candideaza-dar-mizeaza-pe-cel-mai-sigur-vot/

Din “dragoste pentru guvern şi pentru partid”, din “dragoste animalieră” sau pur şi simplu din dragoste pentru cultură, Hortiu Mălăele vă invită să votaţi ”buna dispoziţie”, pe 24 mai.

Un articol de Petre Ivan|6 Mai 2014

Prin urmare, sâmbătă 24 mai, de la ora 20:00, la cinematograful Patria din capitală, Horatiu Mălăele vă invită să vă bucuraţi de spectacolul ”Sunt un orb”.

Desi, momentul reprezentaţiei coincinde cu alegerile europarlamentare, artistul este convins că cea mai potrivită şi sigură alegere este aceea de savura o seară plina de umor cu peste 3 ore de poezii de calitate, cu glume, ironii sau momente de profunzime artistică.

În plus, spectatorii vor putea viziona gratuit proiecţia filmului ”Funeralii fericite”, unul dintre cele mai bune comedii româneşti ale anului trecut, un film în care Horatiu Mălăele face un rol remarcabil. Un film care va încheia, în hohote de râs, o zi dedicată alegerilor.

Foto cu Horatiu Mălăele – Simion Buia

25
/04
/17

Concerte live în Piața George Enescu, workshop-uri, conferințe și expoziții, clubul festivalului și noul concurs New Jazz Voices la cea de-a șasea ediție Bucharest Jazz Festival

25
/04
/17

Un grup de muzicieni danezi inovatori scufundați într-un acvariu au fost recent protagoniștii unui concert subacvatic, aceștia cântând la instrumente adaptate special pentru a rezona în liniștea din adâncuri.

25
/04
/17

Teatrul Naţional din Timişoara îl sărbătoreşte pe cel mai longeviv actor al său, Vladimir Jurăscu. Artistul a împlinit, ieri (24 aprilie), nouă decenii de viaţă, şapte dintre acestea dedicate scenei timişorene. În 2015, UNITER i-a conferit reputatului actor premiul pentru întreaga activitate.

25
/04
/17

"Dacă aveţi nevoie de mine, mă găsiţi tot acolo unde eram când nu aveaţi nevoie de mine." - Al Pacino. Unul dintre cei mai mari actori în viață împlinește, astăzi, 77 de ani! Lucruri mai puțin știute despre Pacino: nu a fost niciodată căsătorit, are trei copii, dintre care doi gemeni, tatal său s-a născut în oraşul italian Corleone, în copilărie imita actorii văzuţi la televizor, la începutul carierei a trăit multă vreme în sărăcie si a fost arestat în tinerețe pentru port de armă.

24
/04
/17

Ești pasionat de teatru? Îți place să cunoști oameni noi? Vorbești engleza și îţi doreşti o provocare într-un context internațional? Dacă vrei să arunci o privire în culisele unui festival internațional și te recunoști în cele scrise mai sus, înscrie-te ca voluntar la festivalul TESZT!

24
/04
/17

Turneul Pianul Călător, ajuns în 2017 la a şaptea ediţie, se opreşte, astăzi 24 aprilie, la Buzău. Pianistul Horia Mihail va interpreta la Teatrul George Ciprian, un program alcătuit din valsuri de Schubert, Brahms, Dvorak, Chopin, Ravel şi Debussy. Mâine, 25 aprilie, Horia Mihail cu turneul său Pianul Călător va ajunge la Târgovişte.

24
/04
/17

Un serial despre Albert Einstein, realizat de cineaştii Brian Grazer şi Ron Howard, premiaţi cu Oscar, va avea premiera la National Geographic, pe 30 aprilie, de la ora 21.00. Cu această ocazie, National Geographic a lansat o pagină web dedicată producţiei, prin care utilizatorul poate vizita virtual casa lui Einstein.

Page 1 of 61212345...102030...Last »