Reflection, un spectacol Lightwave Theatre Company
http://www.ziarulmetropolis.ro/reflection-un-spectacol-lightwave-theatre-company/

Un bătrân, care suferă de singurătate, şi demonii care-l bântuie. Ce este şi ce-ar putea fi, dincolo de ce a fost odată. Un spectacol non-verbal, cu personaje ce prind viaţă în faţa spectatorului.

Un articol de Petre Ivan|2 Octombrie 2014

Reflection este primul spectacol Lightwave Theatre, o poveste impresionantă, lipsită de cuvinte. Păpuşi în mărime naturală care interacţionează cu altele pe corp şi cu actorii deopotrivă într-un fir epic ce îi poartă pe spectatori prin stări de spirit contradictorii.

Distribuția:

Cristina Andreea Ion (regizor)

Petru Stratulat

Adina Hotinceanu

George Sîrăială

Alina Popa

INFO – Reflection by Lightwave Theatre

Când: 12 octombrie 2014

Ora: 19:30

Unde: Teatrul Mignon

Bilet: 30 lei

Rezervari: 0726.243.907 | contact@teatrulmignon.ro

Durata: 45 min

Foto: Reflection – Lightwave Theatre Company

25
/04
/17

Concerte live în Piața George Enescu, workshop-uri, conferințe și expoziții, clubul festivalului și noul concurs New Jazz Voices la cea de-a șasea ediție Bucharest Jazz Festival

25
/04
/17

Un grup de muzicieni danezi inovatori scufundați într-un acvariu au fost recent protagoniștii unui concert subacvatic, aceștia cântând la instrumente adaptate special pentru a rezona în liniștea din adâncuri.

25
/04
/17

Teatrul Naţional din Timişoara îl sărbătoreşte pe cel mai longeviv actor al său, Vladimir Jurăscu. Artistul a împlinit, ieri (24 aprilie), nouă decenii de viaţă, şapte dintre acestea dedicate scenei timişorene. În 2015, UNITER i-a conferit reputatului actor premiul pentru întreaga activitate.

25
/04
/17

"Dacă aveţi nevoie de mine, mă găsiţi tot acolo unde eram când nu aveaţi nevoie de mine." - Al Pacino. Unul dintre cei mai mari actori în viață împlinește, astăzi, 77 de ani! Lucruri mai puțin știute despre Pacino: nu a fost niciodată căsătorit, are trei copii, dintre care doi gemeni, tatal său s-a născut în oraşul italian Corleone, în copilărie imita actorii văzuţi la televizor, la începutul carierei a trăit multă vreme în sărăcie si a fost arestat în tinerețe pentru port de armă.

Page 1 of 61312345...102030...Last »