Smart Change: seri culturale şi dezvoltare personală
https://www.ziarulmetropolis.ro/smart-change-seri-culturale-si-dezvoltare-personala/

Smart Change este un centru cultural-educativ, non-convenţional, în care se combină atmosfera caldă şi prietenoasă, reciclarea creativă, conexiunea cu natura pe care o transmit mobilierul şi decoraţiunile din lemn, cu stilul unic de expunere a ideilor, cu rafinamentul culturii şi jocul de culori al artei.

Un articol de Liliana Matei|13 ianuarie 2015

Este suficient să pășești o singură dată în căsuţa primitoare și vei simți energia transmisă de acest loc, dorința de a te redescoperi, de a accepta provocarea Smart Change – pasul spre schimbare. Intrând în comunitatea Smart Change vei da valoare ideilor tale încă neexprimate, valoare ce îți va da încredere să-ți manifești creativitatea, dexteritatea şi curajul de a creşte.

Vei putea fi mai bun, mai prietenos și mai jucăuș. Vei putea să îți rafinezi cultura, să asculți muzică de calitate, să-ți dezvolţi armonios pasiunile sau chiar să ţi le descoperi, dacă nu ai făcut încă asta.

Smart Change este locul ideal pentru o relaxare cu prietenii la un ceai delicios, pentru petreceri cu karaoke şi board games, pentru evenimente corporate, zile de naștere, seri culturale, cursuri de dezvoltare personală și profesională.

Smart Change 5

Activitățile desfășurate sunt pentru cei care caută calitate și diversitate culturală și doresc să iasă din zona de confort în cel mai plăcut și distractiv mod, pentru cei care caută frumosul dincolo de aparențe. Aici iși găsesc locul cei care doresc să facă o lume mai bună, să-și manifeste bucuria, să iși împărtășească propriile trăiri și experiențe.

Este locul celor care doresc să facă o schimbare Smart, de la copii mici la oameni mari care şi-au păstrat sufletul de copil, de la cei foarte sociabili la cei foarte timizi, de la oamenii pasionați de artă, cultură, educație şi socializare la firme care doresc să-și unească angajații.

17
/05
/24

„Furtuna“, spectacolul lui Robert Wilson de la Teatrul Național „Ivan Vazov“ din Sofia, jucat în sala mare a Teatrului Național „Marin Sorescu“ din Craiova, a deschis aseară un festival de elită care se încăpățânează să uimească, să educe, să unească oamenii, de 30 de ani încoace.

16
/05
/24

Cineaști aflați la primul sau al doilea lungmetraj din carieră concurează pentru trofeele competițiilor internaționale ale celei de-a 23-a ediții a Festivalului Internațional de Film Transilvania, care se va desfășura la Cluj-Napoca, între 14 și 24 iunie.

15
/05
/24

Peste 300 de spectacole de teatru de talie mondială, concerte, parade, ateliere, lansări de carte, instalații, călătorii VR vor împânzi întreg orașul Craiova și împrejurimile, în spații convenționale, dar și în cele mai inedite și neașteptate locuri.

14
/05
/24

Centrul de Pedagogie și Studiul Imaginii „Sorin Botoșeneanu” din UNATC „I.L. Caragiale” prezintă vineri, 17 mai, ora 19.00, în Sala Cinema din UNATC, și duminică, 19 mai, ora 20, la cinema Elvire Popesco din București două programe noi de scurtmetraje proaspăt digitizate și remasteriza-te din arhiva universității.

10
/05
/24

Observator cultural – revista care, de 24 de ani, reflectă în paginile sale cele mai importante evenimente literare, artistice, sociale și politice, reprezentând un reper pe scena culturală românească – a ajuns la a XVIII-a ediție a Galei pe care o organizează anual la Teatrul Odeon, în demersul său de a oferi vizibilitate și recunoaștere literaturii române contemporane.

09
/05
/24

Cu ocazia Centenarului Giacomo Puccini, de la a cărui trecere în eternitate se omagiază 100 de ani, Institutul Italian de Cultură, alături de Artexim, organizează la Ateneul Român luni, 13 mai 2024, ora 19:00, Gala Puccini.

08
/05
/24

Echipa Asociației „Albert și zâmbete” este încântată să anunțe „Galeria terapiilor, ediția a treia”, un eveniment unic și inovator dedicat conectării, cunoașterii și inspirației, din credința în șansa copiilor cu nevoi speciale.