Sting revine în Bucureşti cu turneul Back to Bass
http://www.ziarulmetropolis.ro/sting-revine-in-bucuresti-cu-turneul-back-to-bass/

Fostul membru al trupei The Police, Sting, va reveni la Bucureşti pe data de 31 iulie, la Romexpo, în cadrul turneului Back to Bass.   Dupã cum îi spune şi numele, turneul Back to Bass va readuce pe scenã piese celebre precum All for love, Roxanne, Every breath you take ş.a.m.d. Tot în cadrul turneului […]

Un articol de Andrada Văsii|21 Februarie 2013

Fostul membru al trupei The Police, Sting, va reveni la Bucureşti pe data de 31 iulie, la Romexpo, în cadrul turneului Back to Bass.

 

Dupã cum îi spune şi numele, turneul Back to Bass va readuce pe scenã piese celebre precum All for love, Roxanne, Every breath you take ş.a.m.d. Tot în cadrul turneului Back to Bass, pe scenã vor urca Dominic Miller, Vinnie Colaiuta, David Sancious, Jo Lawry şi Peter Tickell.

 

În România, Back to Bass va beneficia şi de prezenṭa altor artişti, în deschidere, precum: James Walsh şi Mike&The Mechanics.  Ajungând în luna iulie în Europa, Back to Bass va fi un turneu care va încânta publicul atât în Suedia, cât şi în Germania, Franṭa, Italia şi Norvegia.

20
/08
/17

MEMORIA CULTURALĂ Ultimul interviu, ultimul rol în teatru și în film, ultimul Revelion, ultima amintire cu Toma Caragiu, actorul care s-a născut în 21 august 1925 și a murit în plină glorie la cutremurul din 4 martie 1977.

20
/08
/17

Mai sunt câteva zile până la deschiderea ediției aniversare a Festivalului Internațional de Teatru Independent UNDERCLOUD, eveniment în cadrul căruia vor fi prezentate publicului bucureștean peste 40 de spectacole românești, invitate sau în competiție, producții străine, spectacole–lectură și conferințe.

18
/08
/17

"Fereşte-te de succes; are o parte întunecată." - Robert Redford. Astăzi este ziua lui! A împlinit 81 de ani, iar bogata sa carieră sa se întinde pe mai bine de jumătate de secol, timp în care a fost distins cu două nominalizări la Oscar şi două trofee câştigate – unul pentru regie şi unul onorific, obţinut în 2002, pentru întreaga contribuţie adusă cinematografiei.

17
/08
/17

Zilnic, până în data de 2 septembrie, organizatorii Galei HOP 2017 vă invită să-i cunoaşteţi pe concurenții din acest an, urmărindu-le clipurile de prezentare, fişa profesională şi galeria foto realizată de Adi Bulboacă.

Page 1 of 64212345...102030...Last »