Sustine-l pe AG Weinberger sa poarte steagul Romaniei pe scena de la Madison Square Garden
http://www.ziarulmetropolis.ro/sustine-l-pe-ag-weinberger-sa-poarte-steagul-romaniei-pe-scena-de-la-madison-square-garden/

STEAGUL ROMANIEI poate fi reprezentat de AG WEINBERGER, la MADISON SQUARE GARDEN daca il votezi!   AG Weinberger pentru Crossroads Festival 2013 !   Sustine-l pe AG Weinberger sa poarte steagul Romaniei pe scena de la Madison Square Garden din New York! Tot ce trebuie sa faci este sa dai click pe link si completeaza ‘add your support’ […]

Un articol de Andrada Văsii|1 Februarie 2013

STEAGUL ROMANIEI poate fi reprezentat de AG WEINBERGER, la MADISON SQUARE GARDEN daca il votezi!

 

AG Weinberger pentru Crossroads Festival 2013 !

 

Sustine-l pe AG Weinberger sa poarte steagul Romaniei pe scena de la Madison Square Garden din New York!

Tot ce trebuie sa faci este sa dai
click pe link si completeaza ‘add your support’ …

http://www.playcrossroads.com/u/agw65

Pentru ca un reprezentant al Romaniei sa ajunga pe scena de la Madison Square Garden din New York in compania lui Eric Clapton, BB King, Buddy Guy si a altor ‘aristocrati’ ai genului, este nevoie de un procentaj de 90% . Deocamdata suntem la 64.3%.

Se poate !
Impreuna putem dovedi ca Romania are valori!

Multumiri…

 

26
/03
/17

„S-a furat mireasa!”, după textul și în regia lui Radu Popescu, e o comedie despre o tânără corporatistă ruptă între logodna călduță cu Mihai, șeful ei, și iubirea cu aer de libertate a lui Andrei, fost iubit și alpinist.

26
/03
/17

Muzeul Național de Artă al României, în parteneriat cu Institutul Francez, vă invită marți, 28 martie 2017, orele 18.30, la conferința „Victor Brauner, pictopoet și iluminator”, susținută de Mihaela Petrov, critic și istoric de artă. Conferința face parte din seria de evenimente ce marchează luna martie ca lună a Francofoniei.

25
/03
/17

CRONICĂ DE FILM Despre „Fata necunoscută”, noul film - o dramă socială și morală - al fraților belgieni Jean-Pierre și Luc Dardenne. Și despre „(M)ucenicul” (al rusului Kirill Serebrennikov), cu un tânăr care, cu Biblia în mână, se tranformă într-un fanatic religios. Două filme de Cannes, acum în cinematografe.

25
/03
/17

Realizat de Radu Mocanu și Mihai Dragolea și disponibil acum pe platforma gratuită Cinepub, „Roboțelul de aur” a fost unul dintre cele mai de succes documentare românești din 2015. Povestea emoționantă a boxeriței Steluța Duță, crescută la orfelinat.

24
/03
/17

“Nu sunt sigur dacă sunt un actor care participă la curse de maşini sau un şofer de curse care face actorie.” - Steve McQueen. Într-o zi de 24 martie (1930) se năștea unul dintre cei mai îndrăgiți actori americani. Numit „King of Cool” pentru modul nonşalant în care şi-a interpretat personajele, Steve McQueen a debutat în 1956 cu un rol în „Cineva acolo sus mă iubeşte”.

24
/03
/17

E ceva putred cu Danemarca, spun eu în momentul când văd umbra tricourilor acestei echipe naționale de fotbal . În 1601(1600 conform unor surse alternative) William Shakespeare, prin gura unui ofiţer, personaj episodic în „Hamlet”, spunea că “E ceva putred în Danemarca” (“Something is rotten in the state of Denmark! “), tot din cauza unei umbre.

24
/03
/17

Într-o zi de 24 martie înceta din viaţă scriitorul francez Jules Verne, creatorul romanului de anticipaţie modern și se nășteau Harry Houdini (Erich Weiss),celebrul iluzionist american și Steve McQueen, actorul american supranumit "King of Cool".

23
/03
/17

În Gaziantep, legenda spune că în noaptea de 22 martie Sultana Nevruz, transformată în pasăre traversează văzduhul, anunțând sosirea Primăverii. Brățările de la mâini și picoare umplu cerul cu sunete mirifice iar voalurile ei împodobesc pământul în mii de culori. Pe 27 martie (ora 19:00), la Opera Naţională din Bucureşti vor fi prezentate tradiţiile lumii turce, în spectacolul de sunete şi culori susţinut de Orchestra Naţională de Instrumente Folclorice Turksoy.

Page 1 of 60412345...102030...Last »