Sustine-l pe AG Weinberger sa poarte steagul Romaniei pe scena de la Madison Square Garden
http://www.ziarulmetropolis.ro/sustine-l-pe-ag-weinberger-sa-poarte-steagul-romaniei-pe-scena-de-la-madison-square-garden/

STEAGUL ROMANIEI poate fi reprezentat de AG WEINBERGER, la MADISON SQUARE GARDEN daca il votezi!   AG Weinberger pentru Crossroads Festival 2013 !   Sustine-l pe AG Weinberger sa poarte steagul Romaniei pe scena de la Madison Square Garden din New York! Tot ce trebuie sa faci este sa dai click pe link si completeaza ‘add your support’ […]

Un articol de Andrada Văsii|1 Februarie 2013

STEAGUL ROMANIEI poate fi reprezentat de AG WEINBERGER, la MADISON SQUARE GARDEN daca il votezi!

 

AG Weinberger pentru Crossroads Festival 2013 !

 

Sustine-l pe AG Weinberger sa poarte steagul Romaniei pe scena de la Madison Square Garden din New York!

Tot ce trebuie sa faci este sa dai
click pe link si completeaza ‘add your support’ …

http://www.playcrossroads.com/u/agw65

Pentru ca un reprezentant al Romaniei sa ajunga pe scena de la Madison Square Garden din New York in compania lui Eric Clapton, BB King, Buddy Guy si a altor ‘aristocrati’ ai genului, este nevoie de un procentaj de 90% . Deocamdata suntem la 64.3%.

Se poate !
Impreuna putem dovedi ca Romania are valori!

Multumiri…

 

18
/08
/17

"Fereşte-te de succes; are o parte întunecată." - Robert Redford. Astăzi este ziua lui! A împlinit 81 de ani, iar bogata sa carieră sa se întinde pe mai bine de jumătate de secol, timp în care a fost distins cu două nominalizări la Oscar şi două trofee câştigate – unul pentru regie şi unul onorific, obţinut în 2002, pentru întreaga contribuţie adusă cinematografiei.

17
/08
/17

Zilnic, până în data de 2 septembrie, organizatorii Galei HOP 2017 vă invită să-i cunoaşteţi pe concurenții din acest an, urmărindu-le clipurile de prezentare, fişa profesională şi galeria foto realizată de Adi Bulboacă.

17
/08
/17

Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică Bucureşti, împreună cu Academia de Teatru şi Film „Athanor” din Passau – Germania prezintă proiectul pilot „Întâlniri Teatrale la Sulina”, care se va desfășura în perioada 31 august – 4 septembrie 2017.

16
/08
/17

Actrița Cristina Flutur joacă personajul Alice în lungmetrajul „Grain”, o coproducție Turcia-Germania-Franța-Suedia, selectat în competiția oficială la Festivalul de Film de la Sarajevo, cel mai important eveniment de gen din Europa de Sud-Est. Filmul „Grain” este regizat de regizorul turc Semih Kaplanoglu, câștigătorul Ursului de Aur la a 60-a ediție a Festivalului Internațional de Film de la Berlin.

Page 1 of 64212345...102030...Last »