Teatrul Apropo prezintă spectacolul „Norway.today“ de Igor Bauersima
http://www.ziarulmetropolis.ro/teatrul-apropo-prezinta-spectacolul-norway-today-de-igor-bauersima/

Astăzi, începând cu ora 20.00, Teatrul Apropo prezintă spectacolul „Norway.today“, în traducerea lui Victor Scoradeţ.

Un articol de Andrada Văsii|19 Aprilie 2013

Astăzi, începând cu ora 20.00, Teatrul Apropo prezintă spectacolul „Norway.today“ în traducerea lui Victor Scoradeţ.

Având la bază o piesă scrisă de către Igor Bauersima, producţia a fost regizată de către Marius Gîlea şi îi are drept protagonişti pe Raluca Ghervan şi Alexandru Zob.

O poveste despre viață, înțelegere, comunicare, o poveste plină de umor şi sensibilitate care beneficiază de o scenografie semnată de Vladimir Turturică.

Câți dintre noi se simt bine în pielea lor, în viața lor, în familiile lor? Câți dintre noi sunt pregătiți pentru o schimbare radicală? Câți dintre noi au curajul să facă o astfel de schimbare?

Doi tineri îşi dau întâlnire pe net ca să… zboare!

Info :

Durata: o oră și 20 de minute

Prețul biletului: 20 de lei

Studenţii pot intra 2 pe 1 bilet, în limita locurilor disponibile (şi cu carnetul vizat la zi)

Rezervări: 0747 065 250 si la contact@teatrul.ro

Foto credit: Teatrul Apropo

25
/04
/17

Concerte live în Piața George Enescu, workshop-uri, conferințe și expoziții, clubul festivalului și noul concurs New Jazz Voices la cea de-a șasea ediție Bucharest Jazz Festival

25
/04
/17

Un grup de muzicieni danezi inovatori scufundați într-un acvariu au fost recent protagoniștii unui concert subacvatic, aceștia cântând la instrumente adaptate special pentru a rezona în liniștea din adâncuri.

25
/04
/17

Teatrul Naţional din Timişoara îl sărbătoreşte pe cel mai longeviv actor al său, Vladimir Jurăscu. Artistul a împlinit, ieri (24 aprilie), nouă decenii de viaţă, şapte dintre acestea dedicate scenei timişorene. În 2015, UNITER i-a conferit reputatului actor premiul pentru întreaga activitate.

25
/04
/17

"Dacă aveţi nevoie de mine, mă găsiţi tot acolo unde eram când nu aveaţi nevoie de mine." - Al Pacino. Unul dintre cei mai mari actori în viață împlinește, astăzi, 77 de ani! Lucruri mai puțin știute despre Pacino: nu a fost niciodată căsătorit, are trei copii, dintre care doi gemeni, tatal său s-a născut în oraşul italian Corleone, în copilărie imita actorii văzuţi la televizor, la începutul carierei a trăit multă vreme în sărăcie si a fost arestat în tinerețe pentru port de armă.

24
/04
/17

Ești pasionat de teatru? Îți place să cunoști oameni noi? Vorbești engleza și îţi doreşti o provocare într-un context internațional? Dacă vrei să arunci o privire în culisele unui festival internațional și te recunoști în cele scrise mai sus, înscrie-te ca voluntar la festivalul TESZT!

Page 1 of 61312345...102030...Last »