The Voice – Mihai Chiţu, live la Hollywood Multiplex de Ziua Îndrăgostiţilor
https://www.ziarulmetropolis.ro/the-voice-mihai-chitu-live-la-hollywood-multiplex-de-ziua-indragostitilor/

Vineri, 14 februarie, Hollywood Multiplex le oferă îndrăgostiţilor Pachetul „iubăreţ-cântăcios-cinematografic”. Din pachet nu lipsesc filmul Winter’s Tale şi un concert live cu cel care a câştigat, anul trecut, Vocea României.

Un articol de Petre Ivan|13 februarie 2014

Vineri, 14 februarie, Hollywood Multiplex le oferă îndrăgostiţilor Pachetul „iubăreţ-cântăcios-cinematografic”. Din pachet nu lipsesc filmul Winter’s Tale şi un concert live cu cel care a câştigat, anul trecut, Vocea României.

Pachetul „iubăreţ-cântăcios-cinematografic”, compus din două bilete la premiera filmului Poveste de iarnă (Winter’s Tale) – Russell Crowe, Jennifer Connelly, Jessica Brown Findlay, Colin Farrell -, un dublu meniu Romance şi două bilete la concertul live, Mihai Chiţu, Vocea României costă 170 lei, anunţă organizatorii.

Doritorii sunt aşteptaţi, aşadar, vineri, 14 februarie, de la ore 19.00, pentru a sărbători Ziua Îndrăgostiţilor la Hollywood Multiplex.

Despre Mihai Chiţu (The Voice 2013)

Mihai Chiţu a câştigat Vocea României 2013 şi marele premiu în valoare de 100.000 de euro. Chiţu a urmat cursurile Şcolii Populare de Artă timp de două luni, iar la vârsta de 22 de ani l-a cunoscut pe Răzvan Fodor de la trupa Krypton, alături de care a cântat o dată la studioul formaţiei.

The Voice

Ulterior a început apoi o colaborare cu trupa Înalta Societate, , iar apoi a urmat o pauză în cariera sa muzicală. În 2009 s-a reapucat de cântat, pentru ca trei ani mai târziu să înceapă o colaborare cu formaţia Direcţia 5 şi cu cei de la 2zece Band.

Foto The Voice – Mihai Chiţu –  facebook

17
/11
/17

“Nu există lucru simplu. Simplu înseamnă dificil.” - Martin Scorsese. Cineast, cinefil, om de cinema, considerat alături de Steven Spielberg, liderul generației de regizori americani lansați la începutul anilor '70, Martin Scorsese împlinește, astăzi, 75 de ani!

16
/11
/17

Cartea „Spionul care a ieșit din joc” (traducere din limba engleză de Michaela Tache) a fost publicată în acest an la Editura Rao (tot în 2017, romanul, publicat inițial în 1963, a fost ecranizat de BBC).

16
/11
/17

Grupul Librarium anunță deschiderea unei noi librării în București în foaierul Sălii Mari a Teatrului Național I.L. Caragiale. Evenimentul de lansare va avea loc joi, 16 noiembrie, începând cu ora 18:00. Vor fi prezenti la eveniment Ion Caramitru, directorul Teatrului Național, scriitorii Marius Chivu și Alex Tocilescu și Laura Câlțea, blogger cultural.

15
/11
/17

Intră din 17 noiembrie în cinematografe „Tărâmul binecuvântat” / „God's Own Country”, un film cu 11 nominalizări la British Independent Film Awards, cele mai importante premii din industria independentă de film din Marea Britanie. Regizat de Francis Lee, filmul este considerat de publicul și de presa internațională unul dintre succesele cinematografice ale lui 2017.

15
/11
/17

„Maestrul și Margareta” este una dintre cărțile mele de căpătâi, așadar am așteptat cu nerăbdare (și emoție) să văd spectacolul Bulgakov 17, oferit de Teatrul Național Târgu-Mureș – Compania „Liviu Rebreanu”.

15
/11
/17

Spectacolul de dans contemporan DORIANse întoarce la Teatrul Odeon, pentru încă o reprezentație, pe 19 noiembrie, de la ora19:30, la Sala Studio. După această reprezentație, DORIAN continuă turneul național pe scena Teatrului Național din Tîrgu-Mureș, unde spectacolul este programat pe 27 noiembrie.

15
/11
/17

„Tinerețe fără bătrânețe: artiști și producători culturali români contemporani între 30 și 100 de ani” este un proiect editorial online care prezintă creativi români, prin intermediul unor „portrete” video, foto sau audio. Proiectul se înscrie în seria „modernism art documentaries” lansată de platforma Modernism.ro în 2012, care cuprinde până în prezent 190 de episoade video-documentare.

15
/11
/17

Într-o comedie romantică și total anapoda, cinci personaje din Bucureștiul interbelic își caută perechea ideală. Cu un umor delicat, actorii Oana Pellea, Florina Gleznea, Cristina Casian, Richard Bovnoczki și Istvan Teglas revin în luna noiembrie, la ARCUB, într-o nouă reprezentație excepțională a spectacolului de teatru „Idolul și Ion Anapoda”, scrisă de George Mihail Zamfirescu și adaptată de regizoarea Mariana Cămărășan.

14
/11
/17

Anul 2018 începe cu o surpriză muzicală plină de magie, grație și energie debordantă. În 8 ianuarie, ora 19:00, Fundația Calea Victoriei organizează la Teatrul Național București Concertul Extraordinar de Anul Nou, avându-l de această dată invitat pe celebrul violonist elvețian Manrico Padovani.