Triunghiul femeilor, de Rodica Popescu Bitănescu, la Teatrelli
http://www.ziarulmetropolis.ro/triunghiul-femeilor-de-rodica-popescu-bitanescu-la-teatrelli/

În această seară, de la ora 20.00, Teatrelli: theatre, music and more v-a pregătit o nouă surpriză. Mai exact, o comedie marca Rodica Popescu – Bitănescu, autoarea şi regizoarea spectacolului Triunghiul femeilor.

Un articol de Petre Ivan|30 Ianuarie 2014

În această seară, de la ora 20.00, Teatrelli: theatre, music and more v-a pregătit o nouă surpriză. Mai exact, o comedie marca Rodica Popescu Bitănescu, autoarea şi regizoarea spectacolului „Triunghiul femeilor“.

Românii doresc piese de actualitate, în care să se recunoască. Să se bucure de calități și să râdă de defecte. Iar spectacolul „Triunghiul femeilor” exemplifică cel mai bine acest lucru.

E comedie!  Trei doamne elegante și misterioase au o întâlnire enigmatică, într-un salon ciudat, la ora șapte. Nu știu unde se află, de cine sunt chemate și despre care șapte e vorba, şaptele de dimineața sau de seara.

Toate trei. Și când se întâlnesc trei femei bănuiți ce urmează: intrigi, minciuni, adevăruri, discuții pro și contra.

Trei mari actrițe ale Teatrului Național interpretează  cele trei personaje: Vivian Alivizache, Tania Popa și Rodica Popescu – Bitănescu, care a și scris și regizat spectacolul.

Triunghiul femeilor

Triunghiul femeilor INFO

Distribuţia: Rodica Popescu Bitănescu, Vivian Alivizache, Tania Popa; Ora 20.00, Preț bilet: 26,14 ron

Foto cu Triunghiul femeilor – Teatrelli

21
/08
/17

Cartea „Confesiunile unei măști” (traducere din limba japoneză de Emil Eugen Pop) a fost publicată la editura Humanitas Fiction.

21
/08
/17

Pe 24 august, între orele 21:00 și 22:30, va avea loc a doua intervenție performativă Spații Vii, intitulată#habitat, care va activa una dintre cele mai vechi case din București. Grădina Divanva fi transformată într-un spațiu performativ, participativ, în care publicul va parcurge un traseu care va dezvălui povești în timp real. Intrarea este liberă!

21
/08
/17

Festivalul Internațional de Teatru de la Turda va avea loc în perioada 8-17 septembrie și găzduiește invitați atât de pe plan național cât și internațional. Două nume de prestigiu ce vor veni la festival sunt Oana Pellea și Sandu Gruia. 

21
/08
/17

„Eu nu am devenit actor, eu m-am născut actor“ - Toma Caragiu; „Eu nu pot să mă despart de scenă“ - Jean Constantin. Într-o zi de 21 august, la diferenţă de doi ani, se năşteau doi dintre cei mai mari actori români.

21
/08
/17

Concertul de închidere al festivalului Vara Magică va avea loc miercuri, 23 august, de la ora 19.30, la Sala Mare a Ateneului Român și va avea în centru Orchestra de Tineret a Olandei (National Youth Orchestra (NJO), Netherland) care va cânta sub bagheta lui Mark Wigglesworth, solist Alexander Sitkovetsky (vioară) un program ce cuprinde Wagner - Uvertura şi Venusberg music din opera Tannhauser (Paris version), Korngold - Concertul pentru vioară şi orchestra, Stravinsky - Petrushka (versiunea 1911).

20
/08
/17

MEMORIA CULTURALĂ Ultimul interviu, ultimul rol în teatru și în film, ultimul Revelion, ultima amintire cu Toma Caragiu, actorul care s-a născut în 21 august 1925 și a murit în plină glorie la cutremurul din 4 martie 1977.

20
/08
/17

Mai sunt câteva zile până la deschiderea ediției aniversare a Festivalului Internațional de Teatru Independent UNDERCLOUD, eveniment în cadrul căruia vor fi prezentate publicului bucureștean peste 40 de spectacole românești, invitate sau în competiție, producții străine, spectacole–lectură și conferințe.

18
/08
/17

"Fereşte-te de succes; are o parte întunecată." - Robert Redford. Astăzi este ziua lui! A împlinit 81 de ani, iar bogata sa carieră sa se întinde pe mai bine de jumătate de secol, timp în care a fost distins cu două nominalizări la Oscar şi două trofee câştigate – unul pentru regie şi unul onorific, obţinut în 2002, pentru întreaga contribuţie adusă cinematografiei.

Page 1 of 64312345...102030...Last »