VIDEO Bogdan Mălăele îşi jigneşte tatăl în „Funeralii fericite“
https://www.ziarulmetropolis.ro/video-bogdan-malaele-isi-jigneste-tatal-in-funeralii-fericite/

Horaţiu Mălăele joacă alături de Bogdan, fiul său cel mare, în comedia „Funeralii fericite“, din 7 iunie, pe marile ecrane.

Un articol de Andrada Văsii|27 mai 2013

Horațiu Mălăele joacă alături de Bogdan, fiul său cel mare, în comedia „Funeralii fericite“, din 7 iunie, pe marile ecrane.

După ce a mai apărut alături de tatăl său în filmul „Poker“, regizat de Sergiu Nicolaescu și în cunoscutul serial „Las Fierbinti“, Bogdan pare hotărât să calce pe urmele celebrului său parinte. În „Funeralii fericite“, tânărul în vârstă de 26 de ani interpretează rolul lui Vasile, un racket.

Una dintre situaţiile cele mai comice din timpul filmărilor, a fost repetiţia scenei în care Bogdan Mălăele, în interpretarea racketului Vasile, trebuie sa-şi înjure tatăl. A ieşit una din cele mai reuşite secvenţe din film.

Pentru această scenă am început să mă pregătesc cu o lună şi jumătate înainte, alături de tatăl meu. Mi-a fost foarte greu să îl înjur. Atât pentru tatăl meu, cât şi pentru mine, filmul „Funeralii fericite“ este un proiect extrem de important. Am stat pe platourile de filmare din prima până în ultima zi. Emoţiile au început abia atunci când am început eu să joc, primele duble fiind cele mai dificile, pentru că am simţit toţi ochii aţintiţi asupra mea.

Bogdan Mălăele,

actor

Viitorul stă scris în palmă

În „Funeralii fericite“, Horațiu Mălăele este Lionel, un român întors din Franţa, unde a lucrat în construcţii. El luptă împotriva destinului şi a propriului viitor. Când o razie duminicală îi pune pe fugă din cârciuma „La imigrantul fericit“, Lionel şi cei doi prieteni ai lui descoperă că viaţa le-a rezervat o ultimă surpriză.

Aceştia ajung lângă un teren viran unde s-a instalat o tabără de ţigani. Ca să se distreze, cei trei plătesc o ţigancă să le ghicească viitorul. Distracţia începe atunci când femeia le prezice data exactă a morţii şi modul în care vor muri.

Alături de Horațiu Mălăele şi fiul său Bogdan, din distribuția comediei „Funeralii fericite“ mai fac parte: Igor Caras-Romanov, Mihai Gruia Sandu, Dorina Lazăr, Alexandru Bindea, Florin Zamfirescu, Crina Semciuc și Antoaneta Zaharia.

Premieră în mai multe orașe

Cea mai recentă comedie românească, „Funeralii fericite“, va avea premiera pe 7 iunie, în cinematografele: CinemaPRO, Hollywood Multiplex, Movieplex, The Light Cinema, Grand Cinema Digiplex Băneasa, Cityplex (Constanța, Tulcea și Brașov), Cinema City (Cotroceni, Arad, Arad Galeria, Bacău, Brăila, Cluj, Constanța, Pitești, Sun Plaza, Târgu-Mureș, Ploieşti), Cinema Arta (Târgu-Mureș), Patria (Craiova), Cinema Florin Piersic (Cluj), Premiera (Ploiești), Cinema Sergiu Nicolaescu (Târgu-Jiu), Cinema Capitol (Onești), Cinema Eugen Ionescu (Slatina), Cortina (Oradea), Palace (Oradea), Cinema Twins (Ploiești).

Foto credit: Media Pro Pictures

21
/11
/17

CRONICĂ DE FILM Foarte puţine filme din acest an au energia pe care o degajă „120 de bătăi pe minut” („120 battements par minute”), al treilea lungmetraj al regizorului francez Robin Campillo, laureat cu Grand Prix şi Premiul Criticii (FIPRESCI) la Festivalul de la Cannes.

19
/11
/17

Cel de-al nouălea film al lui Quentin Tarantino, care are titlul de lucru „#9”, va fi produs de Sony Pictures , informează The Hollywood Reporter. Tot ce se știe pana acum este că noul film al lui Tarantino (Plasat la finalul anilor 1960 - începutul anilor 1970, în Los Angeles) va beneficia de o distribuţie remarcabilă.

17
/11
/17

Cele mai noi filme poloneze, premiate în ultima vreme în Polonia și în lume, vor putea fi văzute în cadrul festivalului CinePOLSKA, de vineri până duminică și la sfârșitul săptămânii viitoare, la Cinematograful ''Elvira Popescu'' din Capitală.

17
/11
/17

“Nu există lucru simplu. Simplu înseamnă dificil.” - Martin Scorsese. Cineast, cinefil, om de cinema, considerat alături de Steven Spielberg, liderul generației de regizori americani lansați la începutul anilor '70, Martin Scorsese împlinește, astăzi, 75 de ani!

15
/11
/17

Intră din 17 noiembrie în cinematografe „Tărâmul binecuvântat” / „God's Own Country”, un film cu 11 nominalizări la British Independent Film Awards, cele mai importante premii din industria independentă de film din Marea Britanie. Regizat de Francis Lee, filmul este considerat de publicul și de presa internațională unul dintre succesele cinematografice ale lui 2017.

14
/11
/17

CRONICĂ DE FILM La 30 de ani de la istoricul eveniment, Liviu Tofan, fost jurnalist la Radio Europa Liberă, reconstituie într-un documentar de televiziune revolta muncitorilor brașoveni din 15 noiembrie 1987, unul din cele mai importante și emoționante gesturi de demnitate colectivă din istoria recentă a României.

13
/11
/17

Vineri, 17 noiembrie 2017, de la ora 19, Sala Eforie (Jean Georgescu) a Cinematecii Române din Bucureşti (Str. Eforie nr. 2) găzduieşte cea de-a 17-a ediţie a Cineclubului FILM, în cadrul căreia va fi proiectat, de pe peliculă (35mm), un alt titlu notabil al istoriei filmului românesc, FAUST XX (1966), o comedie SF purtând semnătura inconfundabilă a lui Ion Popescu Gopo.

13
/11
/17

Pe scurt, despre câteva filme româneşti din a doua jumătate a anului: „Breaking News”, „Capace”, „Aniversarea”, „Meda sau Partea nu prea fericită a lucrurilor”, „Mariţa”. Şi, bineînţeles, neuitatul, în cel mai rău sens cu putinţă, „Octav”.

13
/11
/17

Sute de persoane au mărșăluit duminică la Hollywood în sprijinul victimelor hărțuirii și agresiunilor sexuale - inspirate de campania #MeToo de pe rețelele de socializare. Marșul a avut loc pe fondul unui val de acuzații privind hărțuirile sexuale și violurile care vizează mai multe persoane publice, după dezvăluirile cu privire la producătorul hollywoodian Harvey Weinstein.