VIDEO Haddaway, autorul hitului „What is Love“, cântă la Bucureşti pe 20 noiembrie
https://www.ziarulmetropolis.ro/video-haddaway-autorul-hitului-what-is-love-canta-la-bucuresti-pe-20-noiembrie/

Cântăreţul pop-dance Haddaway, autorul hitului „What is Love”, va susţine un concert în Bucureşti, la Cinema Patria, pe 20 noiembrie, de la ora 20.00.

Un articol de Andrada Văsii|9 iulie 2013

Cântăreţul pop-dance Haddaway, autorul hitului „What is Love”, va susţine un concert în Bucureşti, la Cinema Patria, pe 20 noiembrie, de la ora 20.00.

Haddaway cucereşte publicul printr-un show plin de vigoare şi energie, iar secretul succesului său este completat de amestecul fermecător de compoziţii dance cu balade sofisticate şi de o dexteritate vocală şi muzicală care îi asigură un loc în galeria de onoare a genului.

Haddaway a cucerit topurile din întreaga lume cu hitul „What Is Love”, lansat în 1993. În decursul primului an de la lansare, single-ul a fost vândut în 900.000 de exemplare în Germania şi 400.000 de exemplare în Marea Britanie. Până la sfârşitul acelui an, piesa a înregistrat vânzări de 2,6 milioane de unităţi la nivel mondial, notează Mediafax.

Melodii de succes

Pentru Haddaway seria de succese a continuat cu „Life”, „I Miss You” şi „Rock My Heart”, melodii ce au încins ringurile de dans de pe toate continentele. Faptul că Haddaway a reprezentat un fenomen pe piaţa pop-dance de la mijlocul anilor ’90 este dovedit şi de vânzările colosale ale primul album al artistului.

„The Album” a primit discul de platină pentru vânzările din Germania şi discul de aur pentru vânzările din Anglia şi Franţa.

Haddaway continuă să fie prezent în topurile europene cu cel mai recent album al său, „The Drive”, foarte bine primit de public.

Info:

Pentru concertul care va avea loc pe 20 noiembrie, la Cinema Patria, sunt puse în vânzare patru categorii de bilete: VIP (poză şi întâlnire cu artistul) – 250 de lei, I – 200 de lei, II – 150 de lei şi III – 100 de lei.

Biletele sunt disponibile în toată reţeaua Biletoo – Unirea Shopping Center, librăriile Adevărul şi Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul Naţional al Copiilor şi Cinema Patria.

Cei care doresc să comande online o pot face de pe www.Biletoo.rowww.blt.rowww.bilete.ro şi www.myticket.ro.

Foto credit: Alexander Kowalski, Wikipedia

13
/06
/17

Știți unde e Guadalupe? În largul coastei vestice a Mexicului. Știți ce legătură are cu România? (Desigur, dincolo de faptul că este cel mai populat teritoriu al Uniunii Europene -întrucât aparține de Franța, face parte și din UE- din America de Nord.) Una enormă, aceeași legătură pe care o poate stabili orice loc din lume cu un altul: conexiunea prin muzică, dans, ritm, culoare, zâmbet, bucurie.

13
/06
/17

Seria de concerte SoNoRo Conac din luna iunie se va încheia săptămâna aceasta, cu concertele de la Biserica Fortificată din Cincșor, Castelul Kalnoky din Micloșoara și Castelul Daniel din Tălișoara. Concertele SoNoRo Conac se vor relua în luna septembrie.

09
/06
/17

Premieră absolută în România: Marilyn Mazur, Branford Marsalis, Kurt Elling și Stanley Jordan cântă în iulie la Bucharest Jazz Festival. Bucharest Jazz Festival revine între 5 și 9 iulie cu o nouă serie de concerte live în Piața George Enescu. Cele mai originale și creative nume ale jazzului internațional și autohton provoacă publicul bucureștean să descopere universalitatea jazzului.

08
/06
/17

Vineri, 9 iunie 2017, de la ora 19.00, Orchestra Națională Radio propune un concert inedit la Sala Radio, la granița între simfonic, jazz și ritmuri de tango argentinian, avându-l ca invitat special pe unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați saxofoniști de origine greacă, Theodore Kerkezos.

05
/06
/17

În perioada 18-21 mai 2017 s-a desfăşurat la Sibiu cea de-a 47 ediţie a Sibiu Jazz Festival. 4 zile de concerte în aer liber cu muzică de calitate, expoziţii, jam session în bucătărie şi voie bună.

02
/06
/17

Prima întâlnire a elitei industriei muzicale europene în România, East European Music Conference, un eveniment organizat de ARTmania cu sprijinul Consiliului Local și al Primăriei Municipiului Sibiu, reunește, în perioada 27-29 iulie, directori ai celor mai mari festivaluri, organizatori de spectacole, specialiști internaționali în securitate, avocați sau experți în sistemul internațional de taxe.

01
/06
/17

Parcuri din toate sectoarele Capitalei gazduiesc astazi, Ziua Copilului,i evenimente dedicate zilei de 1 Iunie. De asemenea, de ziua lor, copiii vor beneficia de acces gratuit la Grădina Zoologică și vor avea oportunitatea de a vizita Muzeul Național Cotroceni sau sediul Televiziunii Române.

27
/05
/17

Wolfgang Muthspiel, Håkon Kornstad (foto), Nguyên Lê, Vasil Hadžimanov Band și Bobo Stenson se alătură lineup-ului final Gărâna Jazz Festival 21. Sunt așteptate 12 trupe internaționale în cele patru zile de jazz, din iulie, la poalele Munților Semenic.

26
/05
/17

Într-o zi de 26 mai se stingeau din viaţă doi mari actori români: Ștefan Bănică, în 1995, şi Jean Constantin, cincisprezece ani mai târziu. Despre Bănică se ştie că era nu doar un actor uriaş, ci şi un foarte apreciat cântăreţ/lăutar, printre cele mai celebre piese muzicale ale acestuia numărându-se: „Îmi acordați un dans”, „Cum am ajuns să te iubesc”, „Gioconda se mărită”, „Hei, coșar, coșar” și „Astă seară mă fac praf”.

24
/05
/17

Concertmaistrul Filarmonicii din Viena, Volkhard Steude, poate fi din nou ascultat de publicul din România. Pe o pe o vioară Antonius Stradivarius 1714, care i-a fost pusă la dispoziție de Banca Națională a Austriei, violonistul va interpreta binecunoscuta și îndrăgita Sonată Nr.9 în La major, op.47 –Kreutzer de Beethoven, dar și alte două sonate compuse de doi dintre marii B din istoria muzicii: Beethoven și Brahms.

24
/05
/17

Primul muzician din istorie distins cu Premiul Nobel pentru Literatură împlinește, astăzi, 76 de ani! Cântărețul, compozitorul și poetul Bob Dylan (Robert Allen Zimmerman) a compus de-a lungul carierei sale peste 400 de cântece și a influențat prin creația sa generaţii întregi de muzicieni.