VIDEO Muzeul Ţăranului Român a primit certificatul de excelenţă din partea TripAdvisor
https://www.ziarulmetropolis.ro/video-muzeul-taranului-roman-a-primit-certificatul-de-excelenta-din-partea-tripadvisor/

Muzeul Naţional al Ţăranului Român a primit certificatul de excelenţă din partea TripAdvisor, unul dintre cele mai mari site-uri de promovare turistică.

Un articol de Andrada Văsii|24 iulie 2013

Muzeul Naţional al Ţăranului Român a primit certificatul de excelenţă din partea TripAdvisor, unul dintre cele mai mari site-uri de promovare turistică.

„Premiul atestă imaginea foarte bună pe care o are instituţia muzeală la nivel naţional şi internaţional şi se acordă numai pe baza opiniilor utilizatorilor TripAdvisor”, se spune în comunicatul de presă remis de către Mediafax.

Acest lucru confirmă faptul că Muzeul Național al Țăranului Român se află printre preferințele vizitatorilor, fiind un obiectiv turistic de top.

3.500 de turiști lunar

Cu o medie de 3.500 de turişti lunar, Muzeul Ţăranului Român s-a situat, anul trecut, printre cele mai bune destinaţii turistice, conform TripAdvisor, datorită plasării între primele 10% organizaţii afiliate la acest site, criteriu pe baza căruia se acordă certificatul de excelenţă.

Muzeul Ţăranului este bucuros să primească TripAdvisor Certificate of Excellence.

Virgil Ştefan Niţulescu,
directorul Muzeului Naţional al Ţăranului Român

„Ne străduim să oferim vizitatorilor o experienţă memorabilă, iar acest premiu vine să confirme faptul că munca noastră a fost apreciată prin comentariile pozitive pe care le-am primit pe TripAdvisor”, a adăugat Niţulescu.

Foto credit: Muzeul Naţional al Ţăranului Român (Facebook)

12
/09
/22

GREEN HOURS LIVE(S) caută povești și istorii personale legate de Green Hours, pe care le va transforma într-o instalație multimedia.

26
/08
/22

Asociația pentru cultură și arte Arbor vă invită la expoziția „Rememorarea copilăriei, mărturiile deportaților basarabeni”, care reînvie emoția unor destine tragice, mărturiile deportaților și ale victimelor regimului totalitar din stânga Prutului, în perioada sovietică. Proiectul a fost realizat în parteneriat cu Muzeul Național de Istorie a Moldovei, Centrul de Excelență Institutul Pro Memoria al Universității de Stat din Moldova și Ambasada Republicii Moldova în România.

25
/08
/22

În perioada 26 - 31 august 2022, în continuarea proiectului (burn)OUT, artistele Irina Marinescu, Andreea Novac, Eza (Alina Ușurelu), psihoterapeuta Mihaela Vechiu, sociologa Fidelie Kalambayi și artista portugheză Gabriela Conçalves invită publicul la prezentarea cercetării artistice pe tema recuperării pe care au inițiat-o în cadrul proiectului Recovery (Recuperare) și la o serie de trei ateliere de creaţie rezultate în urma acestei cercetări.