„Parcul de distracții“, un musical pentru întreaga familie
https://www.ziarulmetropolis.ro/%e2%80%9eparcul-de-distrac%c8%9bii%e2%80%9c-un-musical-pentru-%c3%aentreaga-familie/

Din 27 septembrie, micii artişti ai Teatrului Muzical de Copii Bucureşti deschid seria de spectacole 2019-2020, pe scena Teatrului Naţional de Operetă şi Musical ”Ion Dacian”, cu musicalul “PARCUL DE DISTRACȚII”.

Un articol de Petre Ivan|11 septembrie 2019

“PARCUL DE DISTRACȚII” este o poveste fantastică despre curajul de a păși pe drumul vieții, în care personajele principale, doi frați lăsați în grija rudelor, înfruntă necunoscutul și depășesc orice obstacol cu puterea magică a copilăriei. 

Aventura fraților în PARCUL DE DISTRACȚII îi poartă pe spectatori într-o călătorie fantastică, în care muzica, dansul, efectele de sunet și lumină, costumele, decorurile și proiecțiile întregesc tabloul vesel al unei povești despre regăsirea valorilor, importanța alegerilor și reîntregirea familiei. 

După un scenariu de Gabi Șarga și Cătălin Rotaru, pe muzica lui Andrei Tudor și versurile Andreei Andrei, PARCUL DE DISTRACȚII prinde viață, în interpretarea celor 28 de copii actori ai Teatrului Muzical de Copii București și a actorilor profesioniști: Anca Țurcașiu, Daniel Burcea, Maria Baciu, în regia Danei Rotaru, cu participarea Corului – condus de dirijorul Aurel Muraru – și Orchestrei Teatrului de Operetă și Musical ”Ion Dacian” – condusă de dirijorul Constantin Grigore. 

Premiera musicalului PARCUL DE DISTRACȚII este un spectacol rezultat în urma parteneriatului cultural dintre Teatrul Național de Operetă și Musical ”Ion Dacian” București (manager Bianca Ionescu-Ballo) și Asociația Culturală Sipetul Artei – Teatrul Muzical de Copii București, un demers de promovare a artelor spectacolului de teatru muzical către copii și tineri. 

Reprezentațiile acestei luni vor avea loc: Vineri 27 și Duminică 29 Septembrie, începând cu ora 19.00. 

Proiectul este cofinanțat de Administrația Fondului Cultural Național – sesiune II 2019 și susținut de: Parteneri principali – Radio Itsy Bitsy FM, recomandat de EuropaFM 

Echipa de creație:

SCENARIUL: Gabi ȘARGA și Cătălin ROTARU

REGIA Artistică: Dana ROTARU

MUZICA: Andrei TUDOR

VERSURI: Andreea ANDREI

DIRIJORUL CORULUI: Aurel MURARU

CONDUCEREA MUZICALĂ: Constantin GRIGORE 

COREGRAFIA: Andreea TOMA

SCENOGRAFIA: Andreea KOCH

PREGĂTIRE MUZICALĂ: George MIRON

LIGHT DESIGN: Sergiu ARDELEAN

REGIA MUZICALĂ: Liviu ELEKES/Crina BOLBOCEANU 

INTERPRETEAZĂ: Anca ȚURCAȘIU Daniel BURCEA Maria BACIU

Soliștii TEATRULUI MUZICAL DE COPII BUCUREȘTI

Orchestra și Corul Teatrului Național de Operetă și Musical Ion Dacian 

Bilete disponibile pe: stratickets.ro, ticketstore.ro

Fb/MusicalParculDeDistractii

www.tmcb.ro www.opereta.ro

24
/09
/20

S-a născut într-o mahala din București, pe 25 septembrie 1913, într-o zi care părea o zi oarecare și a rămas în calendarul culturii române. Acolo s-a jucat, acolo a învățat, acolo a crescut și a ascultat primele forme de muzică pe care le-a cunoscut.

24
/09
/20

Rodica Mandache, István Téglás și Edith Alibec se întâlnesc în „Dușmănie. E ceva vindecător în a le da oamenilor un obiect al urii lor”, un spectacol complex despre nevoia de intimitate și dorința de a controla povestea pe care o lăsăm mai departe celorlalți despre noi înșine.

24
/09
/20

Fundația Calea Victoriei aduce o mulțime de noutăți în programul de cursuri online al lunii octombrie, ca să te bucuri de seri reușite și energizante. Istorie și artă urbană, dicție și cetăți medievale, negociere și literatură sau comedie sunt doar câteva posibilități.

23
/09
/20

OPINIE Prea puținele recompense juste acordate la Gala Premiilor Uniunii Cineaștilor din România, ediția 2020, nu pot șterge senzația generală că un astfel de eveniment este mai puțin despre recunoașterea valorii reale, cât mai ales despre a mulțumi pe cât mai mulți, în special dintre cei apropiați de UCIN.

22
/09
/20

Editura Arthur face primul pas în asumarea unei noi identități vizuale care debutează cu anunțarea noului logo și, plecând de la acesta, va continua cu transformarea tuturor colecțiilor și proiectelor Arthur.

22
/09
/20

Cea de-a opta ediție Festivalul Național de Improvizație - !MPRO - va avea loc între 22-25 octombrie 2020, la terasa acoperită a Casei Universitarilor din București (strada Dionisie Lupu 46). Tema acestui an - Procesul creativ - invită participanții să abordeze diverse forme de exprimare artistică rezultate din improvizație.

Pagina 1 din 91712345...102030...Ultima »