„Parcul de distracții“, un musical pentru întreaga familie
https://www.ziarulmetropolis.ro/%e2%80%9eparcul-de-distrac%c8%9bii%e2%80%9c-un-musical-pentru-%c3%aentreaga-familie/

Din 27 septembrie, micii artişti ai Teatrului Muzical de Copii Bucureşti deschid seria de spectacole 2019-2020, pe scena Teatrului Naţional de Operetă şi Musical ”Ion Dacian”, cu musicalul “PARCUL DE DISTRACȚII”.

Un articol de Petre Ivan|11 septembrie 2019

“PARCUL DE DISTRACȚII” este o poveste fantastică despre curajul de a păși pe drumul vieții, în care personajele principale, doi frați lăsați în grija rudelor, înfruntă necunoscutul și depășesc orice obstacol cu puterea magică a copilăriei. 

Aventura fraților în PARCUL DE DISTRACȚII îi poartă pe spectatori într-o călătorie fantastică, în care muzica, dansul, efectele de sunet și lumină, costumele, decorurile și proiecțiile întregesc tabloul vesel al unei povești despre regăsirea valorilor, importanța alegerilor și reîntregirea familiei. 

După un scenariu de Gabi Șarga și Cătălin Rotaru, pe muzica lui Andrei Tudor și versurile Andreei Andrei, PARCUL DE DISTRACȚII prinde viață, în interpretarea celor 28 de copii actori ai Teatrului Muzical de Copii București și a actorilor profesioniști: Anca Țurcașiu, Daniel Burcea, Maria Baciu, în regia Danei Rotaru, cu participarea Corului – condus de dirijorul Aurel Muraru – și Orchestrei Teatrului de Operetă și Musical ”Ion Dacian” – condusă de dirijorul Constantin Grigore. 

Premiera musicalului PARCUL DE DISTRACȚII este un spectacol rezultat în urma parteneriatului cultural dintre Teatrul Național de Operetă și Musical ”Ion Dacian” București (manager Bianca Ionescu-Ballo) și Asociația Culturală Sipetul Artei – Teatrul Muzical de Copii București, un demers de promovare a artelor spectacolului de teatru muzical către copii și tineri. 

Reprezentațiile acestei luni vor avea loc: Vineri 27 și Duminică 29 Septembrie, începând cu ora 19.00. 

Proiectul este cofinanțat de Administrația Fondului Cultural Național – sesiune II 2019 și susținut de: Parteneri principali – Radio Itsy Bitsy FM, recomandat de EuropaFM 

Echipa de creație:

SCENARIUL: Gabi ȘARGA și Cătălin ROTARU

REGIA Artistică: Dana ROTARU

MUZICA: Andrei TUDOR

VERSURI: Andreea ANDREI

DIRIJORUL CORULUI: Aurel MURARU

CONDUCEREA MUZICALĂ: Constantin GRIGORE 

COREGRAFIA: Andreea TOMA

SCENOGRAFIA: Andreea KOCH

PREGĂTIRE MUZICALĂ: George MIRON

LIGHT DESIGN: Sergiu ARDELEAN

REGIA MUZICALĂ: Liviu ELEKES/Crina BOLBOCEANU 

INTERPRETEAZĂ: Anca ȚURCAȘIU Daniel BURCEA Maria BACIU

Soliștii TEATRULUI MUZICAL DE COPII BUCUREȘTI

Orchestra și Corul Teatrului Național de Operetă și Musical Ion Dacian 

Bilete disponibile pe: stratickets.ro, ticketstore.ro

Fb/MusicalParculDeDistractii

www.tmcb.ro www.opereta.ro

08
/04
/15

Actorul american Tom Cruise, care a fost căsătorit de trei ori, a decis să apeleze la ajutorul angajaţilor şi colaboratorilor săi apropiaţi pentru a-şi găsi o nouă iubită. "Tom era stresat din cauza întâlnirilor romantice, după controversele generate de precedenta «căutare» a unei soţii, însă acum a obosit să fie singur", informează contactmusic.com.

08
/04
/15

O frumoasă seară muzicală de primăvară, cu titlul „SONATE CELEBRE”, este propunerea violonistei CRISTINA ANGHELESCU şi a pianistului MIHAI UNGUREANU pentru iubitorii muzicii, prin recitalul de vineri, 17 aprilie (ora 19.00), de la Sala Radio.

08
/04
/15

Ca urmare a hotărârii UNESCO, anul 2015 a fost proclamat în mod oficial Anul Internațional al Luminii, scopul acestei acțiuni fiind acela de a se promova o mai bună înțelegere la nivel public și politic a rolului central al luminii în cadrul lumii moderne.

08
/04
/15

Vin ruşii! Pe 23 septembrie, peste o sută de instrumentişti, muzicieni şi dansatori ai Red Army Choir - Corul Armatei Roşii. vor lua cu asalt Sala Palatului din Bucureşti pentru un concert memorabil.

07
/04
/15

Castingul de figuraţie specială pentru spectacolul „Paganini”, în regia lui Mick Davis, se amână pentru săptămâna 19-25 aprilie.

07
/04
/15

Când a ales să plece din țară, în 1989, Bogdan Stanoevici era un tânar actor în mare vogă, lăudat de critici, căutat de regizori, răsfățat de femei și invidiat de bărbați. De profesie actor, cunoscut pentru roluri precum "Sania albastră", de Ioan Carmăzan, "Noi, cei din linia întâi", de Sergiu Nicolaescu, și "Tertium non datur", de Lucian Pintilie, Bogdan Stanoevici a fost în centrul atenției în ultimii ani datorită carierei sale politice.

07
/04
/15

Două staţii din Iași au fost transformate în staţii interactive, în cadrul unui proiect outdoor multimedia de comunicare urbană, realizat de WINK, agenţia Namogo și managementul pub-ului britanic The Trumpets.