100 de ani de dans şi modă în 100 de secunde
https://www.ziarulmetropolis.ro/100-de-ani-de-dans-si-moda-in100-de-secunde/

Sunteţi curioşi să vedeţi, pe repede înainte, cum au evoluat dansul şi moda în ultimul secol, prin intermediul unui cuplu de tineri dansatori, pe parcursul a 100 de secunde?

Un articol de Petre Ivan|25 Noiembrie 2014

Clipul a fost realizat în anul 2011 de „East London Fashion” cu ocazia deschiderii centrului comercial „Westfield”.

 

25
/04
/17

Un grup de muzicieni danezi inovatori scufundați într-un acvariu au fost recent protagoniștii unui concert subacvatic, aceștia cântând la instrumente adaptate special pentru a rezona în liniștea din adâncuri.

13
/04
/17

Ultimul trailer pentru "Thor: Ragnarok" are cele mai multe vizualizări în 24 de ore din istoria Disney - 136 de milioane de vizualizări în doar 24 de ore. Acesta a devenit, astfel, nu numai cel mai urmărit "teaser" difuzat vreodată de Marvel, ci și cel mai vizionat trailer lansat vreodată de Disney prin intermediul tuturor diviziilor sale, din care mai fac parte Pixar și Star Wars.

25
/04
/16

La câteva ore de la difuzarea primului episod din sezonul al șaselea din "Game of Thrones", site-ul Mashable a propus un rezumat al sezonului trecut jucat de pisici. Nu mai este "Game of Thrones", ci "Game of Kittens", titlul clipului postat sâmbătă online de site-ul american Mashable.

Page 1 of 3123