12 ani de sclavie – câștigă invitații la film!
https://www.ziarulmetropolis.ro/12-ani-de-sclavie-castiga-invitatii-la-film/

Ziarul Metropolis şi MediaPro Distribution te trimit la film! Participă la concurs şi poţi câştiga 3 invitaţii duble pentru filmul „12 ani de sclavie”, la Cinema City Sun Plaza din Bucureşti.

Un articol de Ziarul Metropolis|30 decembrie 2013

Ziarul Metropolis şi MediaPro Distribution te trimit la film! Participă la concurs şi poţi câştiga 3 invitaţii duble pentru filmul „12 ani de sclavie”, la Cinema City Sun Plaza din Bucureşti.

Într-o perioadă în care culoarea pielii făcea diferența între stăpân și sclav, Solomon Northup era un negru liber. Până într-o zi, când a fost înșelat, răpit și vândut ca sclav. 12 ani a suportat cruzimi de neimaginat, străduindu-se să își păstreze nu doar viața, ci și demnitatea.

Participă la concurs şi câştigă invitaţii la filmul „12 ani de sclavie”!

Răspunde, printr-un comentariu pe site, până joi, 2 ianuarie, ora 24.00, la întrebarea de mai jos, apoi dă like la pagina de Facebook a Ziarului Metropolis şi ai şansa să câştigi una dintre cele trei invitaţii duble la 12 ani de sclavie, valabile la Cinema City Sun Plaza din Bucureşti timp de 2 săptămâni.

Câștigătorii afișați pe site vineri, 3 ianuarie, pot beneficia de invitație numai pe baza buletinului, pe care trebuie să-l arate la casa de bilete a cinematografului. De aceea îi rugăm să ne trimită într-un mesaj, pe contul de Facebook al Ziarului Metropolis, seria și numărul de buletin, pentru a anunţa cinematograful.

Întrebarea este:

Care dintre cei de mai jos este și protagonist, și producător al filmului ,,12 ani de sclavie”?

1. Johnny Depp

2. Harrison Ford

3. Brad Pitt

Notă: Câștigătorii sunt rugați să confirme, într-un mesaj privat pe pagina de Facebook a Ziarului Metropolis, că doresc să beneficieze de invitație. Cei care nu confirmă, într-un interval de 24h de la anunțarea rezultatelor tragerii la sorți, vor pierde dreptul de a utiliza invitația.

Foto: captură 12 ani de sclavie

Concursul s-a încheiat. Câștigătorii sunt: BIANCA ELENA, BOGDAN ALEX și POPESCU ANGELA. Felicitări!

 

 

25
/01
/14

Ziarul Metropolis şi MediaPro Distribution te trimit la film! Participă la concurs şi poţi câştiga 3 invitaţii duble pentru filmul „The Nut Job: Goana după alune”, la Cinema City Sun Plaza din Bucureşti.