555 de minute de cultură pe “Bulevardul Artelor”
https://www.ziarulmetropolis.ro/555-de-minute-de-cultura-pe-bulevardul-artelor/

În perioada 21 septembrie-5 octombrie, în fiecare week-end de la 19,00 la 21,00 Primăria Sectorului 3 şi Centrul Cultural Casa Artelor îi invită pe locuitorii Capitalei pe Bulevardul Unirii, în zona situată între Piaţa Alba Iulia, Piaţa Regiunilor, şi Nerva Traian, la Expoziţia în aer liber “ Bucureşti-555 de ani de istorie şi artă” şi la spectacole de teatru, dans, muzică, poezie şi arte plastice.

Un articol de Ziarul Metropolis|19 Septembrie 2014

Duminică 21 septembrie, de la orele 19,00 “ Bulevardul Artelor “ va fi deschis printr-un Concert extraordinar de harpe clasice şi celtice, actorul Claudiu Bleonț va interpreta spectacolul de teatru “Novecento” de Alessandru Barrico, lor alăturându-li-se tineri dansatori și pictori într-o atmosferă plină de poezie .

Organizat prin Centrul Cultural Casa Artelor, evenimentul este semnat de regizorul Alice Barb şi realizat în parteneriat cu Universitatea Naţională de Muzică din Bucureşti şi Universitatea de Arte Bucureşti.

De Zilele Bucureştiului, Primăria Sectorului 3 vă invită să descoperiţi un nou spaţiu de promenadă elegant, civilizat şi înnobilat de artele clasice.

Foto: 555 de minute de cultură – facebook

14
/10
/19

Les Films de Cannes à Bucarest îl celebrează anul acesta pe Vlad Ivanov, care anul acesta a împlinit 50 de ani. Actorului care seduce camera cu orice rol pe care-l interpretează, festivalul i-a dedicat o secțiune numită IVANOV 50 – care include cinci dintre cele mai importante filme care îl au ca protagonist: „Sunset”, „Câini”, „La Gomera”, „Principii de viață” și „Hier”.

14
/10
/19

INTERVIU Pe Teodora Velescu, Simona Dabija și Georgeta Corca le vedem, la Centrul Național al Dansului, în „Daughters”, spectacol semnat de coregrafa Simona Deaconescu și inspirat de motivațiile și modalitățile de expresie ale fiicelor generației hippie, copilele teribile ale post-punkului.

12
/10
/19

Editura Litera anunță evenimentele literare și aparițiile editoriale ale toamnei 2019. Printre acestea, una dintre cele mai dezbătute cărți de acum: „Trei femei” de Lisa Taddeo.

Page 1 of 83212345...102030...Last »