*7707 – Teatrul Metropolis îşi apropie publicul cu un nou număr de telefon pentru rezervări de bilete
https://www.ziarulmetropolis.ro/7707-teatrul-metropolis-isi-apropie-publicul-cu-un-nou-numar-de-telefon-pentru-rezervari-de-bilete/

La şapte ani de la înfiinţare, Teatrul Metropolis din Bucureşti, condus de George Ivaşcu, vine în sprijinul spectatorilor săi, punându-le la dispoziţie un nou număr de telefon pentru rezervările de bilete: *7707.

Un articol de Teatrul Metropolis|28 mai 2014

*7707, noul număr care vă aduce mai aproape de spectacolele şi de actorii Teatrului Metropolis, este funcţional începând cu data de 27 mai. Un apel este taxat normal, în funcţie de reţeaua din care sunaţi. Dacă sunaţi din Vodafone, Orange sau Cosmote, un minut va fi taxat la valoarea unui apel Vodafone-Vodafone, Orange-Orange sau Cosmote-Cosmote.

Rezervarea telefonică este valabilă 48 de ore iar preţul biletului rămâne nemodificat. Dacă nu veţi achiziţiona biletul în acest interval, rezervarea vi se va anula automat.

Puteţi suna la numărul *7707, 7 zile din 7, între orele 10.00 şi 18.00. Un operator vă va rezerva biletele la spectacolele dorite sau vă va ajuta să alegeţi un spectacol pe gustul dumneavoastră.

Nu uitaţi că Teatrul Metropolis vă pune la dispoziţie şi sistemul de cumpărare de bilete online – unul dintre cele mai moderne sisteme de acest gen din România, direct de pe site-ul oficial al teatrului www.teatrulmetropolis.ro. De asemenea, rămâne valabilă şi varianta de cumpărare direct la casa de bilete a teatrului, situat în Str. Mihai Eminescu nr. 89, sector 2.

Până când se va face tranziţia totală către *7707, noul număr pentru rezervări telefonice, mai aveţi la dispoziţie, temporar, şi numărul pe care l-aţi folosit până acum: 021.210.51.08 (în intervalul orar 10.00 – 18.00).

De ce *7707?

„Sloganul nostru, «un teatru deschis cu casa închisă», ne obligă să găsim cele mai bune soluţii pentru spectatorii care, dintr-un motiv sau altul, nu mai reuşesc să cumpere bilete la spectacolele noastre. Singura reclamaţie pe care am primit-o la teatru a fost că telefonul sună mereu ocupat, de aceea am căutat o cale mult mai rapidă de a intra în contact cu spectatorii Teatrului Metropolis“, a declarat George Ivaşcu, directorul Teatrului Metropolis.

Teatrul Metropolis - George Ivascu, director

George Ivaşcu, directorul Teatrului Metropolis

Directorul teatrului îi asigură pe spectatori că va răspunde întotdeauna cineva la telefon, 7 zile din 7, între orele 10.00 şi 18.00. „Din suita de numere care ni s-au pus la dispoziţie am ales *7707. Şi asta pentru că Teatrul Metropolis împlineşte 7 ani de existenţă, într-o lume în care cele 7 arte se ajută una pe alta, pentru a face viaţa mai frumoasă. Noul nostru număr are şi o anumită muzicalitate şi e foarte uşor de ţinut minte“, a mai spus George Ivaşcu.

ŞTIAŢI CĂ?

• Curcubeul are 7 culori
• Există 7 continente (Europa, America de Nord, America de Sud, Africa, Asia, Antarctica, Australia sau Oceania) şi 7 mări
• În Biblie se descriu cele 7 zile în care Dumnezeu a imaginat lumea
• Există 7 minuni ale lumii
• Există 7 note muzicale: Do, Re, Mi, Fa, Sol, La, Si
• Cele 7 virtuţi sunt: dragostea, credinţa, tăria sufletească, speranţa, inteligenţa, cumpătarea, dreptatea?

15
/01
/24

Teatrul Maghiar de Stat Cluj își ia cu tristețe rămas bun de la actorul András Csíky, laureat al premiilor Kossuth și Jászai Mari, distins cu Premiul UNITER pentru întreaga activitate, care s-a stins din viață în data de 13 ianuarie 2024, la vârsta de 94 de ani

12
/01
/24

Proiectul „Narațiuni ale națiunii”, produs de PostModernism Museum cu ocazia Zilei Culturii Naționale 2024, abordează valorile naționale într-o perspectivă multidisciplinară, prin teme dedicate unor genuri și mijloace de exprimare atractive: bandă desenată, muzică rock și folk, literatură, arte vizuale, istoria artei, în care reprezentările naționale sunt înțelese ca valori democratice, dimensiune europeană, influențe creative specifice unui spațiu de spiritualitate și limbaj comun.

12
/01
/24

Luna ianuarie aduce în spațiile galeriei neconvenționale Celula de Artă două noi vernisaje: acumulare.colecție 3, expoziția-colecție de lucrări dăruite de prieteni artiști a co-fondatorului Celulei de Artă, Daniel Loagăr, la spațiul-vitrină din B-dul Carol nr. 53 și experimental I, expoziția de fotografie experimentală a artistului vizual Marius Adrian, la Pop Up Window de la Galeria Kulterra (str. Știrbey Vodă nr. 104 – 106).

12
/01
/24

Scrisoarea trimisă de către scriitorul Mircea Damian din închisoare, jurnalul intim al unei doamne de la curtea regală, un jurnal de front din cel de-al Doilea Război Mondial, catrenul dedicat de Lucian Blaga uneia dintre muzele sale și ultima scrisoare trimisă de Ion Antonescu către soție s-au numărat printre cele mai discutate obiecte de colecție licitate la finalul anului trecut.

11
/01
/24

Institutul Cultural Român anunță lansarea ediției din 2024 a Programului CANTEMIR*, program de finanțare pentru proiecte culturale destinate mediului internațional. ICR va acorda finanțare nerambursabilă pentru inițiative culturale din domeniile arte vizuale (arte plastice, arte decorative, știință/cercetare și arhitectură, design, noile media, fotografie, performance) și artele spectacolului (teatru, muzică, dans).