*7707 – Teatrul Metropolis îşi apropie publicul cu un nou număr de telefon pentru rezervări de bilete
https://www.ziarulmetropolis.ro/7707-teatrul-metropolis-isi-apropie-publicul-cu-un-nou-numar-de-telefon-pentru-rezervari-de-bilete/

La şapte ani de la înfiinţare, Teatrul Metropolis din Bucureşti, condus de George Ivaşcu, vine în sprijinul spectatorilor săi, punându-le la dispoziţie un nou număr de telefon pentru rezervările de bilete: *7707.

Un articol de Teatrul Metropolis|28 mai 2014

*7707, noul număr care vă aduce mai aproape de spectacolele şi de actorii Teatrului Metropolis, este funcţional începând cu data de 27 mai. Un apel este taxat normal, în funcţie de reţeaua din care sunaţi. Dacă sunaţi din Vodafone, Orange sau Cosmote, un minut va fi taxat la valoarea unui apel Vodafone-Vodafone, Orange-Orange sau Cosmote-Cosmote.

Rezervarea telefonică este valabilă 48 de ore iar preţul biletului rămâne nemodificat. Dacă nu veţi achiziţiona biletul în acest interval, rezervarea vi se va anula automat.

Puteţi suna la numărul *7707, 7 zile din 7, între orele 10.00 şi 18.00. Un operator vă va rezerva biletele la spectacolele dorite sau vă va ajuta să alegeţi un spectacol pe gustul dumneavoastră.

Nu uitaţi că Teatrul Metropolis vă pune la dispoziţie şi sistemul de cumpărare de bilete online – unul dintre cele mai moderne sisteme de acest gen din România, direct de pe site-ul oficial al teatrului www.teatrulmetropolis.ro. De asemenea, rămâne valabilă şi varianta de cumpărare direct la casa de bilete a teatrului, situat în Str. Mihai Eminescu nr. 89, sector 2.

Până când se va face tranziţia totală către *7707, noul număr pentru rezervări telefonice, mai aveţi la dispoziţie, temporar, şi numărul pe care l-aţi folosit până acum: 021.210.51.08 (în intervalul orar 10.00 – 18.00).

De ce *7707?

„Sloganul nostru, «un teatru deschis cu casa închisă», ne obligă să găsim cele mai bune soluţii pentru spectatorii care, dintr-un motiv sau altul, nu mai reuşesc să cumpere bilete la spectacolele noastre. Singura reclamaţie pe care am primit-o la teatru a fost că telefonul sună mereu ocupat, de aceea am căutat o cale mult mai rapidă de a intra în contact cu spectatorii Teatrului Metropolis“, a declarat George Ivaşcu, directorul Teatrului Metropolis.

Teatrul Metropolis - George Ivascu, director

George Ivaşcu, directorul Teatrului Metropolis

Directorul teatrului îi asigură pe spectatori că va răspunde întotdeauna cineva la telefon, 7 zile din 7, între orele 10.00 şi 18.00. „Din suita de numere care ni s-au pus la dispoziţie am ales *7707. Şi asta pentru că Teatrul Metropolis împlineşte 7 ani de existenţă, într-o lume în care cele 7 arte se ajută una pe alta, pentru a face viaţa mai frumoasă. Noul nostru număr are şi o anumită muzicalitate şi e foarte uşor de ţinut minte“, a mai spus George Ivaşcu.

ŞTIAŢI CĂ?

• Curcubeul are 7 culori
• Există 7 continente (Europa, America de Nord, America de Sud, Africa, Asia, Antarctica, Australia sau Oceania) şi 7 mări
• În Biblie se descriu cele 7 zile în care Dumnezeu a imaginat lumea
• Există 7 minuni ale lumii
• Există 7 note muzicale: Do, Re, Mi, Fa, Sol, La, Si
• Cele 7 virtuţi sunt: dragostea, credinţa, tăria sufletească, speranţa, inteligenţa, cumpătarea, dreptatea?

01
/11
/16

Teatrul Evreiesc de Stat deschide stagiunea miercuri, la sediul central din strada Iuliu Barasch, nr 15, sector 3, Bucureşti (zona Sf. Vineri – Udrişte), cu spectacolul ”Varşovia - Ghid Turistic” de Hillel Mitelpunkt. Premiera spectacolului va avea loc miercuri, 2 noiembrie, de la ora 19.00 și joi, 3 noiembrie, de la ora 18.00, la Teatrul Evreiesc de Stat.

01
/11
/16

“Jack Reacher: Never go back”, “Doctor Strange”, “Fantastic Beasts and Where to Find Them” sau “Rogue One: A Star Wars Story” sunt cele mai spectaculoase premiere care pot fi urmărite lunile acestea în format IMAX, pe cele mai mari ecrane din ţară, disponibile la Cinema City.

31
/10
/16

Disco Titanic, de Radu Pavel Gheo, un roman cu adolescenţi maturizaţi traumatic într-o lume copleşită de puseuri naţionaliste sau localiste, a apărut în colecția Ego. Proză a Editurii Polirom, şi în ediţie digitală. „Radu Pavel Gheo este un scriitor strălucit, ce va marca o epocă.” - Mircea Iorgulescu

31
/10
/16

Serenada pentru vioară, orchestră de coarde, harpă şi percuţie de Bernstein este o lucrare care poate fi foarte rar auzită în România. Ea va fi interpretată la Sala Radio vineri, 4 noiembrie, de la ora 19.00, de violonistul Liviu Prunaru, alături de Orchestra Naţională Radio, sub bagheta dirijorului Gabriel Bebeşelea.

31
/10
/16

Cel de-al patrulea lungmetraj regizat de Radu Jude, „Inimi cicatrizate”, o adaptare liberă după opera literară a lui Max Blecher, va rula în cinematografele din România din 18 noiembrie, pelicula fiind distribuită de micro FILM. Cu această ocazie, Editura Humanitas publică o ediție specială a romanului ”Inimi cicatrizate”. Este pentru prima dată când M. Blecher semnează și ilustrația copertei cărții sale, un desen în tuș negru și roșu descoperit în timpul documentării lui Radu Jude, desen care a devenit imaginea centrală a afișului filmului.

30
/10
/16

În cadrul Festivalului Naţional de Teatru, pe 27 şi 28 octombrie 2016 la Teatrul Bulandra, sala „Liviu Ciulei”, spectacolul „Linoleum“ (pe un text al fraţilor Presniakov) al Teatrului Naţional din Cluj-Napoca, a descreţit frunţile bucureştenilor cu umor negru, de calitate.

30
/10
/16

Zonă seismică acceptată azi de toată lumea, Bucureştiul are o lungă istorie în spate, presărată de cutremure frecvente, distrugătoare şi peste putinţă de prevăzut. Prima consemnare documentară datează din 1681, în domnia lui Şerban Cantacuzino, cu precizarea că „n-au mai pomenit altădată nimenea”.

30
/10
/16

Ei bine, moda Halloween-ului ajunge și pe un disc de muzică clasică, însă chiar în ajunul Halloween-ului se lansează și un antidot, un disc cu muzică de Mozart. Ambele, foarte bine cântate.

29
/10
/16

Cea de-a noua zi – penultima - a Festivalului Naţional de Teatru se constituie într-un complex de rafinate evenimente dedicate scenei contemporane şi artiştilor care o slujesc. Fără îndoială, capul de afiş al seriei de spectacole programate în această seară îl constituie prima reprezentaţie din FNT a ”Livezii de Vişini” de A.P. Cehov, în viziunea regizorală a renumitului Lev Dodin –  invitat special al Festivalului, împreună cu trupa sa de actori de la Maly Drama Teatr - Théâtre de l'Europe, din Sankt Petersburg, Rusia.

29
/10
/16

Artistul american Bob Dylan, care nu a făcut declarații după ce a fost desemnat câștigătorul premiului Nobel pentru Literatură, a anunțat că va merge la Stockholm pentru a primi această recompensă ''uluitoare, de necrezut''.