A apărut trailerul „The Hateful Eight”, ultimul film a lui Tarantino
https://www.ziarulmetropolis.ro/a-aparut-trailerul-the-hateful-eight-ultimul-film-a-lui-tarantino/

“Hateful Eight”, filmat de Quentin Tarantino pe peliculă de 70mm, se va lansa pe 25 decembrie 2015, în câteva cinematografe din SUA, urmând ca din 8 ianuarie să intre la nivel mondial, în toate cinematografele din lume. Soundtrack-ul filmului este semnat de Ennio Morricone (86 de ani).

Un articol de Petre Ivan|13 August 2015

Tarantino a mărturisit că unul dintre motivele pentru care a vrut să-și filmeze pelicula în acest format (care e, de fapt, de 65mm, dar e proiectat în 70mm) este pentru ca formatul clasic să nu dispară.

Totodată, cineastul a precizat că lentilele folosite la filmări nu sunt ca cele folosite pentru Ben-Hur, ci exact aceleași!

Pierzând formatul clasic, deja am cedat prea mult teren în fața barbarilor – Quentin Tarantino

Întrebat care sunt scenele favorite din tot ce-ai scris până acum, regizorul a răspuns că pe primul loc ar sta cea petrecută la ferma franceză din Inglourious Basterds, iar pe poziţia secundă cea cu discursul sicilian din True Romance.

The Hateful Eight, distribuţie:The Hateful Eight

Walton Goggins, Tim Roth, Samuel L. Jackson, Michael Madsen, Kurt Russell, Jennifer Jason Leigh

Sinopsis The Hateful Eight:

La câţiva ani de la Războiul Civil American, o trăsură goneşte prin peisajul îngheţat al Wyoming-ului. Pasagerii sunt vânătorul de recompense John Ruth (Kurt Russel) şi captura sa, Daisy Domergue (Jennifer Jason Leigh), se îndreaptă spre Red Rock, unde Ruth, cunoscut drept “Călăul” prin părţile acestea, o va preda justiţiei pe Domergue.

Pe drum, întâlnesc doi necunoscuţi maiorul Maquis Warren (Samuel L. Jackson), un fost membru al armatei de unionişti transformat într-un josnic vânător de recompense şi Chris Mannix (Walton Goggins), un renegat din sud care pretinde că este noul şerif al oraşului.

Pierduţi în viscolul stârnit, Ruth, Domergue, Warren şi Mannix caută adăpost la popasul pentru trăsuri din cea mai apropiată trecătoare, condus de Minnie Haberdashery.

Ajunşi la popas, sunt întâmpinaţi nu de Minnie, ci de patru străini. Bob (Demian Bichir), cel care are grijă de adăpostul lui Minnie, plecată să îşi viziteze mama, îi are alături pe Oswaldo Mobray (Tim Roth), călăul din Red Rock, cowboy-ul Joe Gage (Michael Madsen) şi generalul Confederaţiei Sanford Smithers (Bruce Dern).

Pe măsură ce vijelia cuprinde şi trecătoarea unde s-au adăpostit, cei opt călători încep să realizeze că este foarte posibil să nu mai ajungă la Red Rock.

Foto: The Hateful Eight – cinemagia

19
/02
/19

SĂ NU UCIZI, filmul co-regizat de Gabi Virginia Șarga și Cătălin Rotaru și inspirat de scandalul media care a cutremurat sistemul sanitar din România acum câțiva ani, va avea pe 1 martie premiera în cinematografele din 29 de orașe din țară.

17
/02
/19

CRONICĂ DE FILM În „Marele Dictator” (1940), Chaplin îl parodia pe Hitler. Scena jocului macabru cu globul pământesc folosit ca balon a devenit cult. Un portret sarcastic al unui om diabolic care influenţează întreaga lume face şi regizorul Adam McKay în „Vice”, o satiră la adresa fostului vicepreşedinte american Dick Cheney.

12
/02
/19

Franco Zeffirelli alături de Robert Powell pe platourile de filmare la Iisus din Nazareth (1976). Regizorul şi producătorul de film, teatru şi operă Franco Zeffirelli împlinește, astăzi, 96 de ani.

12
/02
/19

Filmat în haoticele cartiere din Liban, CAPERNAUM prezintă povestea inspirațională a unui băiețel care se luptă să supraviețuiască sorții copleșitoare. Filmul, care a luat Marele Premiu al Juriului la Festivalul de Film de la Cannes din mai 2018 (unde s-a bucurat de 15 minute de ovații în picioare), este acum considerat unul dintre concurenții principali în cursa pentru premiul Oscar pentru cel mai bun film într-o limbă străină. Capernaum intră din 8 martie (2019) în cinematografele din România.

10
/02
/19

„Când am început jucam la amatori, îl imitam pe Beligan. Doar când am dat examen la Institut, mi s-a spus «mă, tu îl imiți pe Beligan!». Și atunci mi-am dat seama și am căutat să scap de chestia asta.” , spune Victor Rebengiuc, actorul care a împlinit, astăzi, 86 de ani.

10
/02
/19

CRONICĂ DE FILM Prezentat în premieră mondială în secțiunea Forum a Festivalului de la Berlin, „Monștri.”, debutul în regia de lungmetraj al lui Marius Olteanu, este un film care tratează cu delicatețe un moment de cumpănă din relația unui cuplu din București, interpretat de Judith State și Cristian Popa.

10
/02
/19

"Învigătorul uită că se află într-o cursă, lui îi place doar să alerge." - Joe Pesci, "A funny guy", Joe Pesci, laureat al premiilor Oscar, comediant şi interpret al unor personaje extrem de volatile, într-o varietate de genuri cinematografice, născut, la Newark, New Jersey a împlinit, ieri, 76 de ani.

09
/02
/19

Actorul britanic Albert Finney, nominalizat de cinci ori la premiul Oscar şi cunoscut pentru apariţiile sale în filmele "Tom Jones", "The Dresser", "Murder on the Orient Express" şi "Erin Brockovich", a murit la vârsta de 82 de ani. Finney a combinat filmul, apariţiile TV şi scena, de-a lungul unei cariere remarcabile de şase decenii.

08
/02
/19

INTERVIU „Monștri.”, debutul regizorului Marius Olteanu, este singurul film românesc din selecția din acest an a Festivalului de la Berlin, unde a fost inclus în secțiunea Forum. Un film cu o „poveste de dragoste atipică”, așa cum o numește Marius Olteanu, care vorbește pe larg despre realizarea acestui lungmetraj ambițios.

07
/02
/19

Mâine (joi), începe, la Berlinale Palast, Festivalului de Film de la Berlin.Eevenimentul va fi deschis de actriţa Juliette Binoche, preşedinta juriului internaţional de anul acesta, Monika Grütters, ministrul german al Culturii, Michael Müller, primarul Berlinului si Dieter Kosslick, directorului Berlinalei. Cea de-a 69-a ediţie a Festivalului Internaţional de Film de la Berlin va avea loc în perioada 7 - 17 februarie.

Page 1 of 22812345...102030...Last »