Actorul Cristi Iacob a preluat conducerea Teatrului Mic şi a Teatrului Foarte Mic din Bucureşti
https://www.ziarulmetropolis.ro/actorul-cristi-iacob-a-preluat-conducerea-teatrului-mic-si-a-teatrului-foarte-mic-din-bucuresti/

Actorul Cristi Iacob a fost numit manager interimar al Teatrului Mic şi al Teatrului Foarte Mic după ce fostul manager, actorul Mihai Dinvale s-a pensionat

Un articol de Petre Ivan|11 Ianuarie 2016

“Totul a plecat de la primărie și de la niște colegi de-ai mei care m-au rugat să preiau această funcție. Am acceptat cu greu fiindcă este totuși complicat, dar nu vreau să mă plâng acum. Voi fi împreună cu colegii mei, știu cu cine voi lucra și toată lumea a crezut că este o soluție elegantă și simplă”, a declarat Cristi Iacob.

Cristi Iacob a precizat că această funcție de conducere este doar “un interimat” și că el trebuie doar să lase treburile “să meargă înainte, într-o formă cât mai umană și cât mai de bun simț”, până când se va organiza concursul pentru ocuparea acestei funcții.

Mihai Dinvale, fostul manager al Teatrului Mic, a spus că din cauza vârstei a trebuit să-și întrerupă activitatea la conducerea instituției, numirea lui Cristi Iacob fiind una normală.

Acesta a spus că și dacă nu va mai fi în echipa de conducere a instituției își va continua activitatea și va juca în continuare în spectacole, în prezent fiind și pe afișul noii producții a Teatrului Mic, “Stare de ebrietate”.

Fostul manager a amintit că pentru Teatrul Foarte Mic încă se caută un loc care să găzduiască spectacolele care se jucau în acea sală.

Teatrul Foarte Mic și-a întrerupt activitatea pe 24 noiembrie 2015, după ce clădirea în care funcționa această instituție a fost inclusă în clasa I de risc seismic, care prezintă pericol public.

Foto: Cristi Iacob – cinemagia

25
/06
/19

Despre fericire, valori actuale, iubire, compasiune, egoism, educație, ambiții, viață și moarte, cu Tenzin Gyatso, al XIV-lea Dalai Lama, recompensat în 1989 cu Premiul Nobel pentru Pace.

25
/06
/19

Cele mai originale și captivante documentare de mediu din selecția Pelicam - Festivalul Internațional de Film despre Mediu și Oameni au fost premiate pe scena Teatrului Jean Bart din Tulcea. Anote’s Ark / Arca lui Anote (Canada, 2018), în regia lui Matthieu Rytz, a fost desemnat marele câștigător al celei de-a 8-a ediții Pelicam și a primit Trofeul Pelicam.

25
/06
/19

Se împlinesc astăzi 10 ani de la moartea lui Michael Jackson (29 august 1958 – 25 iunie 2009). Supranumit "regele muzicii pop", artistul s-a stins din viață la vârsta de 50. În pofida scandalurilor sexuale în care i-a fost implicat numele, popularitatea lui Michael Jackson a rămas aceeași și la un deceniu de la dispariția sa,  experţii fiind de părere că moştenirea sa muzicală va dăinui.

25
/06
/19

„Bărbații în negru” au devenit faimoși odată cu primul film din trilogia lansată în 1997, care îi avea pe Will Smith și Tommy Lee Jones în rolurile principale. 22 de ani și 3 filme mai târziu s-a lansat la Cinema City „Men in Black: International”, cu Chris Hemsworth și Tessa Thompson drept protagoniști, alături de Emma Thompson, Liam Neeson și Rebecca Ferguson în roluri secundare.

24
/06
/19

Film +, programul alternativ de susținere a producțiilor cinematografice independente cu buget redus, lansează apelul de proiecte pentru cea de-a 4-a ediție. Programul Film + se adresează tinerilor realizatori de film din România, Serbia, Bulgaria și Republica Moldova cu un proiect de scurtmetraj sau lungmetraj în derulare, care au nevoie de consultanță și sprijin, indiferent de stadiul în care se află proiectul.

23
/06
/19

OPINIE Proaspăt intrat și în cinematografele de la noi, un nou film șochează o parte a spectatorilor, care îl califică drept „scârbos” sau „odios”: „Mănușa de Aur”, cu care Fatih Akin a agitat puternic apele și la premiera mondială din competiția de la Berlin. Când am devenit atât de sensibili?

23
/06
/19

Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu continuă să dăruiască artă zecilor de mii de suflete frumoase, deschise înspre cultură. Arta de a dărui, tema celei de-a XXVI-a ediții, este o combinație perfectă între experiențele trecutului și viziunea viitorului, iar pe lângă toate emoțiile pe care acest festival le dăruiește, seara trecută, organizatorii FITS și-au dăruit și recunoștința față de personalități importante din lumea artelor spectacolului în cadrul ceremoniei de pe Aleea Celebrităților, care a fost urmată de mult-așteptata Gală.

21
/06
/19

Unele prietenii durează mai mult de o viaţă. Acesta este şi cazul filmului ,,Câinele, adevăratul meu prieten 2”, care din 21 iunie va avea premiera pe marile ecrane din România. Continuarea succesului internaţional care şi-a adjudecat inimile a milioane de spectatori, o nouă ecranizare în care îndrăgitul patruped Bailey vrea să îşi împlinească un nou destin şi alături de cei dragi ajunge în locuri surprizătoare.

21
/06
/19

22 iunie 1963. Ultima zi din viața unei artiste care a îndrăznit: să viseze, să se încăpățâneze, să râdă de convenții și prejudecăți, să dezvăluie cântecul popular într-un fel în care nimeni nu l-a mai dezvăluit, pe scurt, să facă artă autentică în vremuri măcinate de boli grele.

Page 1 of 80512345...102030...Last »