Adelin Petrisor se întâlneşte cu Cătălin Ştefănescu la Garantat 100%
https://www.ziarulmetropolis.ro/adelin-petrisor-se-intalneste-cu-catalin-stefanescu-la-garantat-100/

Astăzi, de la miezul nopţii, la TVR 1, TVR HD şi TVR+, Cătălin Ştefănescu stă de vorbă cu jurnalistul de război Adelin Petrişor despre ,,Ţara cu un singur gras ’’.

Un articol de Andrada Văsii|16 noiembrie 2013

Astăzi, de la miezul nopţii, la TVR 1, TVR HD şi TVR+, Cătălin Ştefănescu stă de vorbă cu jurnalistul de război Adelin Petrisor despre cartea „Ţara cu un singur gras ’’.

A făcut interviuri cu celebrităţi, de la Yasser Arafat şi Beniamin Netanyahu, până la motociclistul Valentino Rossi sau la secretarul general al NATO. A fost premiat în mai multe rânduri pentru reportajele sale. E „posesor” de blog personal şi autor al unor cărţi. Cea mai recentă dintre ele poartă titlul Ţara cu un singur gras şi este rezultatul unei călătorii spectaculoase în Coreea de Nord.

Adelin Petrisor, cunoscutul jurnalist de război al TVR, este duminică seară invitatul lui Cătălin Ştefănescu la Garantat 100% de la TVR 1, TVR HD şi TVR+. De la ora 24.00, Adelin Petrişor va povesti despre Coreea de Nord, despre cartea lui Ţara cu un singur gras, dar şi despre cât de bine ar fi dacă am învăţa din greşelile trecutului.

Adelin Petrisor

Adelin Petrisor şi Cătălin Ştefănescu, în platoul emisiunii „Garantat 100%“

Adelin Petrisor s-a născut în iulie 1975, la Buzău. Este unul dintre cei mai cunoscuţi jurnalişti de război din România.

Toată lumea care se uită la televizor îl ştie din timpul relatărilor de pe teatrele de operaţiuni din toată lumea – Irak, Afganistan, Liban, Algeria, Albania, Închisoarea de la Guantanamo.

Tot el este şi autorul unui film documentar care poartă acelaşi titlu. Duminică, 17 noiembrie, Adelin Petrişor vine la TVR 1 pentru un dialog garantat 100% interesant cu Cătălin Ştefănescu. Emisiunea poate fi văzută şi la TVR HD, precum şi online, pe TVR+.

Foto credit: TVR 2, Adelin Petrisor

22
/07
/13

Cei mai cunoscuţi scriitori români contemporani, printre care Andrei Codrescu, Dan Lungu şi Ştefan Agopian, vorbesc despre literatura ca mijloc de supravieţuire şi ca sursă de fericire, în cartea „Ce-a vrut să spună autorul“.