Administraţia Castelului Bran organizează petrecerea de Halloween, la Castelul Bran
https://www.ziarulmetropolis.ro/administratia-castelului-bran-organizeaza-petrecerea-de-halloween-la-castelul-bran/

Administraţia Castelului Bran organizează sâmbătă noaptea, între orele 20.00-01.00 petrecerea de Halloween, la Castelul Bran, se precizează într-un comunicat. „Aşa cum v-a obişnuit, Dracula va oferi un tur de noapte al Castelului celor cu inima tare şi pasionaţi de senzaţii tari”, se precizează în comunicatul de presă. Vizitatorii care vor dori să stea la poveşti […]

Un articol de |23 octombrie 2012

Administraţia Castelului Bran organizează sâmbătă noaptea, între orele 20.00-01.00 petrecerea de Halloween, la Castelul Bran, se precizează într-un comunicat.

„Aşa cum v-a obişnuit, Dracula va oferi un tur de noapte al Castelului celor cu inima tare şi pasionaţi de senzaţii tari”, se precizează în comunicatul de presă.

Vizitatorii care vor dori să stea la poveşti cu înfricoşătorul Conte o pot face fie în temniţă, la un shot de vodcă neagră, fie în curtea interioară la un pahar cu vin roşu. Nu vor lipsi ielele care vor ademeni turiştii la dans, atmosfera fiind întreţinută de acordurile muzicii tematice de Halloween.
 
”Rudele îndepărtate ale Contelui şi-au anunţat deja prezenţa, Dracula, fiica acestuia Mavis, Jonathan şi Mumia, personajele filmului de animaţie Hotel Transylvania. Nu uitaţi să vă costumaţi”, se spune în comunicatul de presă.

Accesul la petrecere se face pe baza unui bilet în valoare de 50 de lei.

Sursa: Agerpres

20
/09
/14

Majoritatea criticilor spun despre el că este "(pur şi simplu) cel mai bun scriitor de proză scurtă din România". Răzvan Petrescu, autorul volumelor: "Foxtrot XX", "Rubato" sau "Variaţiuni pe o temă de Vater-Puccini", împlineşte, astăzi, 58 de ani.

19
/09
/14

Începând cu primul weekend din octombrie, Festivalul Internaţional de Film de Animaţie Anim’est deschide, la cea de-a noua ediţie, împreună cu cei de la Calup, porţile unei noi locaţii-gazdă: o frumoasă casă istorică ridicată în anii’40 la numărul 46, pe strada Jean Louis Calderon, devine Re:Animation Hub.

19
/09
/14

Telespectatorii vor putea revedea la TVR 2, luni, 22 septembrie, de la ora 19.10 (partea I) şi de la ora 20.35 (partea a II-a), spectacolului Casei de Producţie TVR „Hedda Gabler”, în regia artistică a lui Dominic Dembinski, producţie care a primit Premiul pentru teatru TV al anului 2013, în cadrul ediţiei a XXII-a a Galei Premiilor UNITER. Spectacolul este difuzat simultan şi de TVR HD.

19
/09
/14

În perioada 21 septembrie-5 octombrie, în fiecare week-end de la 19,00 la 21,00 Primăria Sectorului 3 şi Centrul Cultural Casa Artelor îi invită pe locuitorii Capitalei pe Bulevardul Unirii, în zona situată între Piața Alba Iulia, Piaţa Regiunilor, și Nerva Traian, la Expoziția în aer liber “ Bucureşti-555 de ani de istorie şi artă” şi la spectacole de teatru, dans, muzică, poezie şi arte plastice.

18
/09
/14

Continuă a IV a ediţie a Stagiunii “Sunetul muzicii” de la Castelul Peleş, eveniment organizat de ExcesMusic şi Muzeul Naţional Peleş. Sâmbătă 27 septembrie 2014, de la ora 16, la Sinaia, în sala de concerte a castelului, va evolua un ansamblu cameral românesc de mare valoare - Duo Atris.

18
/09
/14

În avanpremiera celei de-a șasea ediții a “Festivalului Internațional de Film Comedy Cluj”, bucureștenii sunt așteptați la o proiecție specială, duminică, 28 septembrie de la ora 22:00 în Club Control.

18
/09
/14

Romanul Degete mici de Filip Florian va apărea în Turcia, în anul 2015, la Editura Altin Bilek. Este cea de-a 11 traducere a romanului, unul dintre bestsellerurile Polirom, după publicarea în limbile: engleză (Houghton Mifflin Harcourt, SUA, drepturile pentru întreaga lume), germană (Suhrkamp), maghiară (Magvető), polonă (Czarne), slovacă (Kalligram), slovenă (Didakta), spaniolă (Acantilado, Spania), italiană (Fazi), bulgară (Ciela), arabă (Animar).

18
/09
/14

“România face documentar” exprimă simplu și concis dorința de a educa prin intermediul cinematografiei, folosindu-se de ideea de unitate întru cultură prin mijloace artistice. Documentarul aduce povești reale din viață, nemodificate și spuse întru totul așa cum sunt. De aceea, poveștile filmate despre români, aparținând unor români participanți la festival, demonstrează că România poate și face documentar.

18
/09
/14

Doi dintre cei mai apreciați actori ai momentului în teatrul românesc, Ofelia Popii și Sorin Leoveanu, se întâlnesc pentru prima dată într-o producție – nu una de teatru, ci una de film: „Q.E.D.”, în regia lui Andrei Gruzsniczki. Filmul intră în cinematografe din 10 octombrie, după ce a circulat prin marile festivaluri și a adunat câteva premii importante.

18
/09
/14

În perioada 16 octombrie – 4 decembrie, poți afla mai multe despre mecanismele din spatele industriei de cinema și poți să înveți să scrii informat și competent despre ele. Asociația Culturală Control N lansează un nou atelier, de data aceasta dedicat jurnalismului de film.