Inarritu, cel mai bun regizor la gala Sindicatului regizorilor americani
https://www.ziarulmetropolis.ro/alejandro-g-inarritu-cel-mai-bun-regizor-la-gala-sindicatului-regizorilor-americani-2/

Regizorul mexican Alejandro G. Inarritu a obţinut sâmbătă principalul premiu al galei Sindicatului regizorilor americani (Directors Guild of America Awards – DGA) cu pelicula sa ”The Revenant”, reuşind astfel o dublă istorică după succesul obţinut cu ”Birdman” în 2015 şi confirmând totodată poziţia de favorit la premiile Oscar din acest an.

Un articol de Petre Ivan|8 februarie 2016

Inarritu a fost din nou încoronat cel mai bun regizor în timpul galei DGA, un barometru elocvent pentru premiile Oscar, cu trei săptămâni înainte de acordarea prestigioaselor statuete ale Academiei americane de film.

Mexicanul devine astfel primul regizor care se impune doi ani la rând în cadrul premiilor Sindicatului regizorilor americani.

Leonardo DiCaprio, interpretul personajului Hugh Glass în pelicula ”The Revenant”, a obținut pentru acest rol premiul pentru cel mai bun actor la gala Sindicatului actorilor americani (SAG Awards).

Filmul a fost recompensat în acest an cu trei Globuri de Aur — pentru cel mai bun regizor, cel mai bun actor într-un film dramatic și cel mai bun film dramatic.


Foto: Alejandro G. Inarritu – cinemagia

29
/09
/20

Aflate în fiecare an în topul preferințelor orădenilor, filmele românești vor cuceri marele ecran și la cea de-a treia ediție TIFF Oradea. În perioada 2-4 octombrie, cele mai așteptate titluri ale anului vor fi prezentate cinefililor chiar de creatorii lor, care vor oferi publicului detalii din culisele producțiilor autohtone apreciate de juriile marilor festivaluri din întreaga lume. Seară de seară vor rula filme în aer liber în Piața Unirii și în Amfiteatrul Cetate.

25
/09
/20

A XII-a ediție KINOdiseea – Festivalul de Film pentru Publicul Tânăr are loc în București, în perioada 17 septembrie – 11 octombrie 2020, și aduce pe marile ecrane din aer liber cele mai noi filme pentru copii.

25
/09
/20

Independența Film, casa de distribuţie care promovează în România de peste 20 de ani filme independente de referință, anunță datele de lansare pentru titlurile din portofoliu care vor intra în circuitul cinematografic până la finalul anului 2020.

23
/09
/20

OPINIE Prea puținele recompense juste acordate la Gala Premiilor Uniunii Cineaștilor din România, ediția 2020, nu pot șterge senzația generală că un astfel de eveniment este mai puțin despre recunoașterea valorii reale, cât mai ales despre a mulțumi pe cât mai mulți, în special dintre cei apropiați de UCIN.

18
/09
/20

Cel mai nou cinematograf de tip multiplex din România a fost inaugurat de Cineplexx pe 16 septembrie la Târgu-Mureș, în prezența unui public nerăbdător să-și vadă vadă filmele preferate pe marele ecran. Locația nou deschisă reprezintă cea de-a cincea investiție făcută de companie în România într-un singur an de la intrarea pe piața locală.

17
/09
/20

A 12-a ediție KINOdiseea – Festivalul de Film pentru Publicul Tânăr are loc în București, în perioada 17 septembrie–11 octombrie 2020, și aduce pe marile ecrane din aer liber cele mai noi filme pentru copii, dar numai bune pentru o seară petrecută cu întreaga familie.

Pagina 1 din 27112345...102030...Ultima »