Andrei Șerban – premiu de excelență la Gala Comediei Românești
https://www.ziarulmetropolis.ro/andrei-serban-premiu-de-excelenta-la-gala-comediei-romanesti/

Regizorul Andrei Șerban va primi, duminică, premiul de excelenţă la Gala Comediei Româneşti, eveniment în cadrul căruia vor fi decernate premiile celei de-a XIV-a ediţii a Festivalului Comediei Româneşti – festCO

Un articol de Petre Ivan|27 Mai 2016

În cadrul galei vor fi acordate și premiile Concursului de Comedie Românească, ediția a XI-a, și vor fi anunțați câștigătorii programului Comedia ține la TINEri, ediția a VII-a.

Printre personalitățile care vor urca pe scenă pentru a înmâna premii se vor afla ministrul Culturii, Corina Șuteu, regizorul Andrei Șerban, actorii Virginia Mirea, Mirela Oprișor, Marius Stănescu și regizorul Gelu Colceag, managerul Teatrului Mic.

Selecționerul unic al celei de-a XIV-a ediții a festCO a fost Doina Papp (critic de teatru), iar juriul secțiunii IN este format din Octavian Saiu (critic de teatru), Adrian Titieni (actor), Iuliana Vîlsan (scenograf), Carmen Tănase (actriță) și Bobi Pricop (regizor).

Juriul Concursului de Comedie Românească, ediția a XI-a, îi are în componență pe Adrian Lustig (dramaturg), Dorina Chiriac (actriță) și Alexandru Mâzgăreanu (regizor), în timp ce Ileana Lucaciu (critic de teatru), Puiu Antemir (scenograf) și Eugen Gyemant (regizor) fac parte din juriul programului Comedia ține la TINEri, ediția a VII-a.

Gala Comediei Românești din acest an va fi regizată de Alex Bogdan, care promite un show complet care îmbină umorul cu muzica live și coregrafia. Prezentatori vor fi Dorina Chiriac și Alex Bogdan iar momentele coregrafice vor fi realizate de Răzvan Mazilu.

Gala va fi urmată de “Mon Cabaret Noir”, un spectacol de cabaret burlesc de Răzvan Mazilu, producător Creart-Teatrelli.

Foto: Andrei Șerban – facebook

15
/10
/19

CRONICĂ DE FILM Disponibil în unele cinematografe, documentarul „Emigrant Blues: un road movie în 2 ½ capitole”, de Mihai Mincan şi Claudiu Mitcu, discută subiectul migrației românilor în străinătate din câteva unghiuri inedite.

15
/10
/19

Actriţa Tamara Buciuceanu a murit, marţi, la vârsta de 90 de ani. Marţi dimineaţă, purtătorul de cuvânt al Spitalului Elias, Silvius Negoiţă, declara despre Tamara Buciuceanu: "Este într-o stare gravă la Terapie Intensivă. Nu a părăsit niciun moment Secţia de Terapie Intensivă. Este intubată şi ventilată mecanic, în stare critică".

15
/10
/19

Noul album byron, ce va fi lansat în București pe 9 noiembrie la Arenele Romane, este un album despre noi, despre România, dedicat n o u ă . "Nouă" – un carusel muzical cu 12 piese despre emigranți dar și despre noi, cei rămași acasă. Un album despre inconștientul colectiv, despre tăceri și mersul nostru zilnic pe ață.

15
/10
/19

Joi, 17 și vineri, 18 octombrie, de la ora 19.00, în Sala Mare a Ateneului Român, Orchestra simfonică şi Corul Filarmonicii "George Enescu", condusă de Alexander Walker, va avea în program oratoriul Visul lui Gerontius de Edward Elgar. Soliști invitați sunt tenorul Oliver Johnston, mezzosoprana Aura Twarowska și basul Marius Boloș , iar Corul Filarmonicii „George Enescu“ va fi condus de maestrul Iosif Ion Prunner. Concertul este realizat cu sprijinul Societății Elgar din Marea Britanie.

14
/10
/19

Les Films de Cannes à Bucarest îl celebrează anul acesta pe Vlad Ivanov, care anul acesta a împlinit 50 de ani. Actorului care seduce camera cu orice rol pe care-l interpretează, festivalul i-a dedicat o secțiune numită IVANOV 50 – care include cinci dintre cele mai importante filme care îl au ca protagonist: „Sunset”, „Câini”, „La Gomera”, „Principii de viață” și „Hier”.

14
/10
/19

INTERVIU Pe Teodora Velescu, Simona Dabija și Georgeta Corca le vedem, la Centrul Național al Dansului, în „Daughters”, spectacol semnat de coregrafa Simona Deaconescu și inspirat de motivațiile și modalitățile de expresie ale fiicelor generației hippie, copilele teribile ale post-punkului.

12
/10
/19

Editura Litera anunță evenimentele literare și aparițiile editoriale ale toamnei 2019. Printre acestea, una dintre cele mai dezbătute cărți de acum: „Trei femei” de Lisa Taddeo.

Page 1 of 83212345...102030...Last »