Animația verii, “Hotel Transylvania 3” – în curând, la cinema
https://www.ziarulmetropolis.ro/animatia-verii-hotel-transylvania-3-in-curand-la-cinema/

Vacanţa mare aduce o surpriză pentru micii cinefili şi una dintre cele mai aşteptate lansări cinematografice ale anului: animaţia “Hotel Transylvania 3: Monştrii în vacanţă”. Drac şi clanul său ne-au pregătit noi aventuri comice, pentru întreaga familie.

Un articol de Petre Ivan|9 iulie 2018

Reunind voci celebre în distribuție, Hotel Transylvania 3 – producția Sony Pictures Animation, va rula atât în varianta subtitrată, cât și în cea dublată în limba română – în avanpremieră pe 11 și 12 iulie 2018, iar din 13 iulie a.c., pe marile ecrane din toată țara.

 Ce fac niste monștri plictisiți? Pleacă în vacanță. Și nu orice vacanță, ci o croazieră de lux, în care au de gând să facă valuri. Doar că, după această vacanță, sigur vor avea nevoie de alta!

Sătul să se ocupe de vacanțele altora, celebrul conte Dracula, administratorul hotelului de succes “Transylvania”, decide să plece el însuși în vacanță. Mai ales că se simte cam singur de la o vreme și aspiră la o escapadă romantică… Așa că urmează sfatul fiicei sale, Mavis, și se îmbarcă, împreună cu toată gașca de monștri simpatici, pe un vas luxos, în prima croazieră organizată special pentru monștri. Destinația? Atlantis, orașul dispărut. Drac simte fluturi în stomac de îndată ce urcă la bord: căpitanul navei, Erika, îi ia ochii și… mințile.

Croaziera se anunță cum nu se poate mai antrenantă, răsfățându-i pe monștrii dornici de distracție cu jocuri de volei, şedinţe de bronz la lumina lunii, scuba diving, surfing pe delfini, excursii în Triunghiul Bermudelor, expediție la un vulcan pe fundul mării și jocuri de noroc într-un fel de Las Vegas subacvatic. Dar nu cumva își cam forțează norocul la propriu? În timp ce lui Drac i se aprind călcâiele după Ericka, ea pregătește o surpriză monstruoasă, care i-ar putea anihila pe toți!

Dacă iubirea îi va duce la pierzanie sau îi va ajuta să iasă din impas aflăm din 13 iulie a.c., la cinema, în “Hotel Transylvania 3: A Monster Vacation” / “Hotel Transylvania 3: Monştrii în vacanţă”.

*

Aflat pentru a treia oară la cârma producției, regizorul Genndy Tartakovsky, câștigător a trei premii Emmy, a ridicat ștacheta pentru animatori și scenografi în realizarea efectelor vizuale, creând scene de o amploare și de o complexitate superioare, precum cele cu vulcanul subacvatic, Triunghiul Bermudelor ori cu oraşul dispărut, Atlantis.

Mai mult, pentru a se asigura că-și va transpune viziunea în imagini, Tartakovski semnează, împreună cu Michael McCullers, și scenariul producției. Rezultatul promite fanilor francizei un adevărat spectacol vizual, plus o supradoză de umor și aventură în stilul inconfundabil “Hotel Transylvania”.

Producția Sony Pictures Imageworks Inc. durează 97 de minute, este recomandată pentru audiență generală și distribuită în România de InterComFilm Distribution.

Foto: Hotel Transylvania 3 – InterComFilm

14
/05
/14

10 actori talentați din teatrele din România vor avea parte de expunere, de întâlniri cu publicul, presa și specialiștii din industria filmului la Festivalul Internaţional de Film Transilvania (30 mai – 8 iunie), în cea de-a treia ediție a programului 10 pentru FILM.

13
/05
/14

Cu ocazia celei de 67-a ediții a Festivalului Internațional de Film de la Cannes (14 – 25 mai 2014), TV5MONDE va avea un program special, pe toată durata prestigiosului eveniment cinematografic.

12
/05
/14

22 de povești românești, 14 lungmetraje și 8 scurtmetraje, unele prezentate în premieră absolută, se regăsesc în mult-așteptata secțiune Zilele Filmului Românesc, la cea de-a 13-a ediție a Festivalului Internațional de Film Transilvania (30 mai – 8 iunie).

12
/05
/14

Borgman este un thriller horror cu tentă de umor negru, regizat de olandezul Alex van Warmerdam (The Northerners, The Dress), despre un vagabond care intră în viaţa unei familii din partea superioară a societăţii, transformând-o imediat într-un adevărat coşmar.

12
/05
/14

CRONICĂ DE FILM. Documentarul ”Bucureşti, unde eşti?”, al fotografului şi cineastului Vlad Petri, surprinde protestele din 2012 din Capitală, oferind nu doar o perspectivă empatică şi cu o certă valoare sociologică şi istorică, dar şi o încercare, mai subtilă, de chestionare a realităţii.

09
/05
/14

Ar fi putut concura cu marile actriţe de la Hollywood, dar a ales să uimească Parisul. A devenit o stea în cinematografia franceză a anilor ’30. „Cea mai aristocratică dintre actriţe“, „regina teatrului din Paris“, „unica“, „extraordinara“, „inimitabila Elvira“, aşa cum o alinta presa, Elvira Popescu a cucerit publicul francez, îmblânzindu-i pe cei mai exigenţi critici. Cei mai renumiţi dramaturgi ai vremii au scris pentru ea.

09
/05
/14

Ioana Flora a primit Premiul pentru interpretare feminină din partea Uniunii Cineaștilor din România, pentru rolul Tania din Déjà Vu (2013), producție independentă în regia lui Dan Chișu.

08
/05
/14

CRONICĂ DE FILM „#Selfie”, debutul în lungmetraj al Cristinei Iacob, este ca o postare stridentă pe Facebook care se vrea spiritual-amuzantă şi ţipă din toţi rărunchii după like-uri, deşi e superficială şi nepăsătoare că ar putea fi considerată pueril-banală.

07
/05
/14

Sâmbătă, 10 mai și duminică, 11 mai, la Noul Cinematograf Al Regizorului Român, sunteţi invitaţi la un eveniment de marcă: proiecția trilogiei "Paradise" - semnată de austriacul Ulrich Seidl -, deliciul criticii internaționale

06
/05
/14

Filmele europene și independente se bucură de un public mai numeros în 2014, datorita ediției a IV-a a proiectului cultural Cinema-Edu, dedicat liceeniilor din București și din alte 10 localități din România.

06
/05
/14

Filmul "Poziţia copilului", în regia lui Călin Peter Netzer, a câştigat marele premiu şi trofeul Uniunii Cineaştilor din România (UCIN) pe anul 2013. Gala premiilor UCIN reprezintă aprecierea juriului desemnat de UCIN pentru cele mai importante realizări cinematografice şi de televiziune ale anului precedent.

06
/05
/14

Sophia Loren, una dintre cele mai cunoscute actriţe italiene, a fost desemnată invitatul de onoare de la Cannes Classic 2014, care va celebra totodată naşterea westernului italian şi împlinirea a 30 de ani de când filmul "Paris Texas", de Wim Wenders, a primit trofeul Palme d'Or.

05
/05
/14

MARI FILME ROMÂNEŞTI UITATE „Când primăvara e fierbinte“ (1961) şi „Ţărmul n-are sfârşit“ (1963), filme aproape necunoscute, impuneau un cineast unic şi, din păcate, ignorat, atât la vremea lui, dar mai ales în prezent - Mircea Săucan.