Annie, cu Jamie Foxx , Cameron Diaz și copilul-minune al Hollywoodului, în cinematografele din România
https://www.ziarulmetropolis.ro/annie-cu-jamie-foxx-cameron-diaz-si-copilul-minune-al-hollywoodului-in-cinematografele-din-romania/

Comedia Annie, un muzical clasic, marca Broadway, care a încântat publicul generaţii întregi, vine pe marile ecrane într-o viziune nouă, contemporană, produsă de Columbia Pictures. Micuţa actriţă Quvenzhané Wallis (Beasts of the Southern Wild), nominalizată la Oscar, o interpretează pe Annie, o copilă orfană, dar optimistă, care se dovedeşte a fi suficient de tare ca să reziste pe străzile New York-ului, în 2014.

Un articol de Petre Ivan|18 noiembrie 2014

Annie / Abandonată de părinţii ei, care iniţial au promis că se vor întoarce într-o bună zi, fetiţa duce o viaţă oribilă alături de Miss Hannigan (Cameron Diaz), o mamă vitregă şi câinoasă la suflet.

Dar totul capătă o altă turnură când potentul candidat la primăria New York-ului, Will Stacks (Jamie Foxx) – alături de isteaţa sa adjunctă, Grace (Rose Byrne) şi consultantul său de campanie, şmecher şi manipulator, Guy (Bobby Cannavale) – ia o decizie dictată de interese electorale: se va ocupa de această fetiţă orfană!

Stacks se laudă că este îngerul ei păzitor, dar firea optimistă a lui Annie şi convingerea că soarele va răsări şi-n viaţa ei, vor arăta că de fapt, lucrurile ar putea sta chiar pe dos.

Generaţii la rând, familiile de pretutindeni s-au îndrăgostit de muzicalul Annie,” şi cântecele sale legendare: “Tomorrow,” “It’s the Hard-Knock Life,” sau “Maybe”, care le-au lăsat amintiri de neşters din copilărie.

Coloana sonoră conţine înregistrările noi ale renumitelor cântece ale filmului, dar și cântece noi interpretate de Sia, Jamie Foxx, Quvenzhané Wallis, Cameron Diaz şi alţii.

Magia spectacolului care a primit nu mai puțin de 7 premii Tony este adusă de regizorul Will Gluck.

Annie are premiera în cinematografele din România pe 26 decembrie, în variantă subtitrată și în variant dublată, fiind distribuit de InterComFilm Distribution.

Foto: Annie, Jamie Foxx , Cameron Diaz, Quvenzhané Wallis – InterComFilm Distribution

27
/10
/22

În cele 4 zile de festival au fost peste 300 de oameni în public, în cele 3 locații: la Cinema Victoria, Faber și Facultatea de Arte și Design. Festivalul a fost deschis cu “Pentru minte tu ești Ceaușescu“, în regia lui Sebastian Mihăilescu, care a avut asociat și primul Q&A al festivalului, și s-a încheiat la Faber, cu proiecția filmului „Alb pe Alb”, în regia lui Viera Čákanyová.

26
/10
/22

În luna noiembrie, la History Channel puteţi urmări un documentar despre istoria Colosseumului (cea mai celebră arenă din toate timpurile), cum este viața trăită în munți, ce știa omenirea în antichitate despre extratereștrii și cum s-au păstrat până astăzi legendele faraonilor.

25
/10
/22

După un turneu sold out al echipei în mai multe orașe din țară, filmul Capra cu Trei Iezi intră oficial în cinematografe pe 28 octombrie, în weekendul de Halloween. Bazat pe povestea lui Ion Creangă, filmul a fost primit de public cu surprindere și nostalgie: scenariul respectă basmul lui Creangă, care este, în fond, o poveste de groază, nu neapărat una de adormit copiii. În rolurile principale joacă Maia Morgenstern și Marius Bodochi, iar regia este semnată de Victor Canache.

21
/10
/22

Duminică, 23 octobrie, de la 18.30, la Cinema Astra va avea loc proiecția filmului documentar dedicat Brașovului, realizat de tinerii care au participat la cursurile „Be-Brașov: retrocedarea emoțiilor I memoria orașului”. Participanții la eveniment vor asista și la o reprezentație de tip teatru verbatim și la o expoziție cu fotografii din Brașov.

20
/10
/22

„Oameni de treabă” / „Men of Deeds”, noul film al regizorului Paul Negoescu, cu Iulian Postelnicu, Vasile Muraru, Anghel Damian și Crina Semciuc în distribuție, va avea o avanpremieră specială în cadrul Les Films de Cannes à Bucarest, sâmbătă, 22 octombrie.

19
/10
/22

CRONICĂ DE FILM După câteva încercări nereuşite de-a lungul anilor de-a face un horror românesc inspirat din literatură sau folclor (de la moroi la vampiri), iată în sfârşit un film căruia nu îi este ruşine să scoată capul în lume - „Capra cu trei iezi”, un debut independent realizat de Victor Canache, care acum câţiva ani lansa şi un scurtmetraj cu acelaşi titlu.