Aplicaţia educativă „Cele 7 medalii ale succesului. Povestiri pentru părinţi şi copii“ este disponibilă pentru Android şi iOS
https://www.ziarulmetropolis.ro/aplicatia-educativa-cele-7-medalii-ale-succesului-povestiri-pentru-parinti-si-copii-este-disponibila-pentru-android-si-ios/

Începând cu această lună, cartea „Cele 7 medalii ale succesului. Povestiri pentru părinţi şi copii“ de Georgeta şi Ion-Ovidiu Pânişoară, apărută la Editura Polirom, disponibilă şi în format digital, a devenit animaţie.

Un articol de Andrada Văsii|4 iulie 2013

Începând cu această lună, cartea ,,Cele 7 medalii ale succesului. Povestiri pentru părinţi şi copii“ de Georgeta şi Ion-Ovidiu Pânişoară, apărută la Editura Polirom, disponibilă şi în format digital, a devenit animaţie şi poate fi descărcată de pe Google Play şi Apple Store.

Recent, InfomediaPro – producător de software educaţional – a realizat seria educaţională interactivă „PitiClic şi medaliile succesului“ în care a dezvoltat toate cele şapte poveşti cuprinse în volumul apărut la Editura Polirom, şi care pot fi descărcate pe telefon sau tabletă.

Poveste din trei părţi

Astfel, fiecare poveste este compusă din trei părţi: un film introductiv ce conţine un mic moment hazliu interactiv, povestea propriu-zisă, cu elemente interactive ce pot fi descoperite pe fiecare cadru şi o poezie muzicală cu tâlc, pe ritm de hip-hop, pentru fixarea cunoştinţelor.

Autorii, Georgeta şi Ion-Ovidiu Pânişoară – profesori ai Facultăţii de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei, Universitatea Bucureşti, au fost consultanţi în realizarea noii serii „PitiClic şi medaliile succesului”.

Ajutor pentru dezvoltare

Astăzi, din ce în ce mai mulţi părinţi sunt interesaţi de dezvoltarea emoţională a copiilor lor. Tuturor acestora, autorii le propun sfaturi şi idei de activităţi ce pot fi desfăşurate împreună cu copiii, concepute pentru a-i ajuta pe părinţi să dezvolte şapte calităţi ale celor mici, corespunzătoare celor şapte medalii: curajul de a vorbi în public, cooperarea, curiozitatea, răbdarea, creativitatea, perseverenţa şi empatia.

Pentru părinţii moderni, din ce în ce mai interesaţi de dezvoltarea copiilor lor pentru succes, ,,Cele 7 medalii ale succesului. Povestiri pentru părinţi şi copii’’ devine astăzi un instrument complex de dezvoltare personală.

Info :

Pentru a descărca gratuit „Povestea răbdării“, click aici.

07
/10
/23

Romanul „Numele celălalt. Septologie I-II” de Jon Fosse, laureatul Premiului Nobel pentru Literatură din acest an, antologia de proză scurtă „Kiwi, 2023. Trecuturi”, coordonată de Marius Chivu, și cartea pentru copii ,,Mai isteț decât regele” de George Shannon sunt propunerile noastre de lectură pentru mijlocul toamnei.

06
/10
/23

În imprintul Armada de la Nemira, prezent de cinci ani pe piața de profil, sunt publicate cărțile celor mai importanți autori de SF, Fantasy & thriller din lume: George R. R. Martin, Stephen King, Frank Herbert, Ursula K. LeGuin.

29
/09
/23

Atelierele de autocunoaștere prin scris Casa din mine vin în întâmpinarea adolescenților bucureșteni, membri ai trupei de teatru Brainstorming, elevi ai Colegiului Național Bilingv „George Coșbuc”, Colegiul Național „Sfântul Sava”, Colegiul Național „Mihai Viteazul”, Colegiul Național „Gheorghe Lazăr”, Liceul Teoretic Internațional de Informatică (ICHB) și Liceul Teoretic „Alexandru Vlahuță” din București.

21
/09
/23

Luni, 25 septembrie, de la ora 19.00, la Librăria Humanitas de la Cișmigiu (Regina Elisabeta 38), George C. Dumitru va intra în dialog cu Bogdan Răileanu și Victor Cobuz, pornind de la romanul „Rupturi”, publicat de curând în colecția „Ego. Proză” a Editurii Polirom.

18
/09
/23

Editura Paul Editions anunță lansarea unei colecții de memorii biografice despre cele mai reprezentative personalități pe care le-a avut țara noastră. Cartea în două volume „Mari Români – La răscruce de veacuri” semnată Nicolae Petrașcu cuprinde o serie de scrieri unice, istorisiri și trăiri adevărate ale autorului. Primul volum apare astăzi, 18 septembrie, iar cel de-al doilea volum se va lansa pe data de 25 septembrie.

17
/09
/23

Raluca Nagy (Cluj-Napoca, 1979) este antropologă şi scriitoare. Din 2005, a publicat texte de popularizare a antropologiei, eseuri și povestiri în majoritatea revistelor culturale din România și în mai multe volume colective. „Despre memoriile femeii și alți dragoni” este cea de-a treia sa carte și prima de non-ficțiune.