Au început filmările pentru “Star Wars VIII”
https://www.ziarulmetropolis.ro/au-inceput-filmarile-pentru-star-wars-viii/

Filmările la al optulea film din saga “Star Wars” au început, zilele trecute, în Marea Britanie. Filmările vor continua în luna martie în Croaţia, iar lansarea peliculei este prevăzută să aibă loc în 15 decembrie 2017.

Un articol de Petre Ivan|17 Februarie 2016

Disney a anunțat oficial că turnarea filmului “Star Wars VIII” a debutat în studiourile Pinewood din Londra. Alături de actori cunoscuți din episoadele anterioare vor mai apărea Benicio Del Toro, Laura Dern și Kelly Marie Tran.

Star Wars VII “The Force Awakens” (Trezirea Forței) se bucură de un imens succes la public, acumulând încasări totale impresionante de 895,43 de milioane de dolari în șapte săptămâni de la lansare.

Foto: Star Wars VIII – vinemagia

15
/10
/19

CRONICĂ DE FILM Disponibil în unele cinematografe, documentarul „Emigrant Blues: un road movie în 2 ½ capitole”, de Mihai Mincan şi Claudiu Mitcu, discută subiectul migrației românilor în străinătate din câteva unghiuri inedite.

14
/10
/19

Les Films de Cannes à Bucarest îl celebrează anul acesta pe Vlad Ivanov, care anul acesta a împlinit 50 de ani. Actorului care seduce camera cu orice rol pe care-l interpretează, festivalul i-a dedicat o secțiune numită IVANOV 50 – care include cinci dintre cele mai importante filme care îl au ca protagonist: „Sunset”, „Câini”, „La Gomera”, „Principii de viață” și „Hier”.

09
/10
/19

CRONICĂ DE FILM Deşi pretinde că este un omagiu adus oamenilor care au murit în închisorile comuniste, "Între chin şi amin" (2019), al doilea lungmetraj de ficţiune al regizorului Toma Enache, nu este de fapt decât o bătaie de joc la adresa memoriei victimelor, prin kitsch-ul pe care îl etalează.

08
/10
/19

Pe durata festivalului, Asociatia Cinemascop, organizatoarea Les Films de Cannes à Bucarest, continuă să organizeze, ca și în anii precedenți, ateliere pentru diferite comunități ale industriei de film din România, în încercarea de a oferi cât mai multe oportunități membrilor acestora.

07
/10
/19

Unul dintre cele mai puternice filme autohtone ale toamnei este „Arest”, în regia lui Andrei Cohn, care spune povestea unui intelectual torturat într-o închisoare comunistă din România anului 1983. În rolurile protagoniștilor, actorii Alexandru Papadopol și Iulian Postelnicu.

Page 1 of 25012345...102030...Last »