Elvis și Audrey Hepburn, cele mai emblematice coafuri
https://www.ziarulmetropolis.ro/audrey-si-elvis-cele-mai-emblematice-coafuri/

Cocul purtat de Audrey Hepburn în „Breakfast at Tiffany’s”, „moţul” cântăreţului Elvis Presley şi tunsoarea actriţei Jennifer Aniston în rolul Rachel din serialul TV „Friends” se numără printre cele mai emblematice coafuri din istorie.

Un articol de Petre Ivan|1 ianuarie 2014

Cocul purtat de Audrey Hepburn în „Breakfast at Tiffany’s”, „moţul” cântăreţului Elvis Presley şi tunsoarea actriţei Jennifer Aniston în rolul Rachel din serialul TV „Friends” se numără printre cele mai emblematice coafuri din istorie.

Cocul făcut celebru de personajul interpretat de Audrey Hepburn în „Breakfast At Tifanny’s”, Holly Golightly, s-a clasat pe primul loc într-un top al celor mai memorabile coafuri din ultimii 50 de ani.

Elvis

Elvis, ocupantul locului secund în top „Cele mai memorabile coafuri din ultimii 50 de ani”

„Moţul” cântăreţului Elvis Presley s-a poziţionat pe locul al doilea, urmat de tunsoarea rasta a interpretului de reggae Bob Marley şi de coafura personajului Rachel interpretat de actriţa Jennifer Aniston în serialul de televiziune „Friends”.

Cocul foarte înalt purtat de Amy Winehouse, bogatul bob cu vârfurile întoarse spre interior al prinţesei Diana şi coafura răvăşită a actriţei Brigitte Bardot au fost incluse în acest top realizat pentru a marca 50 de ani de la înfiinţarea saloanelor de coafură britanice Toni & Guy.

Elvis

Buclele brunete ale ducesei Catherine, stilul adoptat de actorul James Dean, tunsoarea scurtă în stilul anilor ’90 a fostului fotbalist David Beckham, părul foarte lung şi drept al cântăreţei Cher,

tunsoarea bufantă purtată de Jackie Kennedy, tunsoarea scurtă a actriţei Halle Berry, buclele retro ale modelului Dita Von Teese, faimosul coc al prinţesei Leia din franciza „Star Wars” nu au lipsit nici ele din acest inedit top, notează Mediafax.

De notat că pe poziția 50 s-a clasat regina Elizabeth a II-a, cu buclele sale scurte perfect coafate.

Foto: Audrey Hepburn, Elvis Presley și James Dean – Cinemagia

27
/10
/22

În cele 4 zile de festival au fost peste 300 de oameni în public, în cele 3 locații: la Cinema Victoria, Faber și Facultatea de Arte și Design. Festivalul a fost deschis cu “Pentru minte tu ești Ceaușescu“, în regia lui Sebastian Mihăilescu, care a avut asociat și primul Q&A al festivalului, și s-a încheiat la Faber, cu proiecția filmului „Alb pe Alb”, în regia lui Viera Čákanyová.

26
/10
/22

În luna noiembrie, la History Channel puteţi urmări un documentar despre istoria Colosseumului (cea mai celebră arenă din toate timpurile), cum este viața trăită în munți, ce știa omenirea în antichitate despre extratereștrii și cum s-au păstrat până astăzi legendele faraonilor.

25
/10
/22

După un turneu sold out al echipei în mai multe orașe din țară, filmul Capra cu Trei Iezi intră oficial în cinematografe pe 28 octombrie, în weekendul de Halloween. Bazat pe povestea lui Ion Creangă, filmul a fost primit de public cu surprindere și nostalgie: scenariul respectă basmul lui Creangă, care este, în fond, o poveste de groază, nu neapărat una de adormit copiii. În rolurile principale joacă Maia Morgenstern și Marius Bodochi, iar regia este semnată de Victor Canache.

21
/10
/22

Duminică, 23 octobrie, de la 18.30, la Cinema Astra va avea loc proiecția filmului documentar dedicat Brașovului, realizat de tinerii care au participat la cursurile „Be-Brașov: retrocedarea emoțiilor I memoria orașului”. Participanții la eveniment vor asista și la o reprezentație de tip teatru verbatim și la o expoziție cu fotografii din Brașov.

20
/10
/22

„Oameni de treabă” / „Men of Deeds”, noul film al regizorului Paul Negoescu, cu Iulian Postelnicu, Vasile Muraru, Anghel Damian și Crina Semciuc în distribuție, va avea o avanpremieră specială în cadrul Les Films de Cannes à Bucarest, sâmbătă, 22 octombrie.

19
/10
/22

CRONICĂ DE FILM După câteva încercări nereuşite de-a lungul anilor de-a face un horror românesc inspirat din literatură sau folclor (de la moroi la vampiri), iată în sfârşit un film căruia nu îi este ruşine să scoată capul în lume - „Capra cu trei iezi”, un debut independent realizat de Victor Canache, care acum câţiva ani lansa şi un scurtmetraj cu acelaşi titlu.

19
/10
/22

Unsul magilor, Black Adam (pseudonimul modern al lui Teth-Adam), spune povestea anti-eroului forțat de împrejurări să ajute câțiva pământeni. Mânat de răzbunare și ură, Black Adam este extrem de eficient în lupta cu opresorii Kahndaq-ului, spre disperarea super-eroilor din Justice Society.

19
/10
/22

După succesul ediţiei precedente cu 88 de minute cu Victor Rebengiuc, o gală care-şi propunea să aniverseze un artist legendar printr-o discuţie intimă şi pasionantă despre ale vieţii şi ale artei, acum spectatorii vor avea ocazia să o întâlnească pe actrița Tora Vasilescu.

18
/10
/22

49 de proiecții de film, 3 piese de teatru, 3 dezbateri și un total de peste 2.600 de spectatori, dintre care 18% copii. Acesta este bilanțul primei luni de funcționare constantă la Cinema Victoria Timișoara, primul dintre cinematografele tradiționale ale orașului care s-a redeschis după o renovare completă.