Elvis și Audrey Hepburn, cele mai emblematice coafuri
https://www.ziarulmetropolis.ro/audrey-si-elvis-cele-mai-emblematice-coafuri/

Cocul purtat de Audrey Hepburn în „Breakfast at Tiffany’s”, „moţul” cântăreţului Elvis Presley şi tunsoarea actriţei Jennifer Aniston în rolul Rachel din serialul TV „Friends” se numără printre cele mai emblematice coafuri din istorie.

Un articol de Petre Ivan|1 ianuarie 2014

Cocul purtat de Audrey Hepburn în „Breakfast at Tiffany’s”, „moţul” cântăreţului Elvis Presley şi tunsoarea actriţei Jennifer Aniston în rolul Rachel din serialul TV „Friends” se numără printre cele mai emblematice coafuri din istorie.

Cocul făcut celebru de personajul interpretat de Audrey Hepburn în „Breakfast At Tifanny’s”, Holly Golightly, s-a clasat pe primul loc într-un top al celor mai memorabile coafuri din ultimii 50 de ani.

Elvis

Elvis, ocupantul locului secund în top „Cele mai memorabile coafuri din ultimii 50 de ani”

„Moţul” cântăreţului Elvis Presley s-a poziţionat pe locul al doilea, urmat de tunsoarea rasta a interpretului de reggae Bob Marley şi de coafura personajului Rachel interpretat de actriţa Jennifer Aniston în serialul de televiziune „Friends”.

Cocul foarte înalt purtat de Amy Winehouse, bogatul bob cu vârfurile întoarse spre interior al prinţesei Diana şi coafura răvăşită a actriţei Brigitte Bardot au fost incluse în acest top realizat pentru a marca 50 de ani de la înfiinţarea saloanelor de coafură britanice Toni & Guy.

Elvis

Buclele brunete ale ducesei Catherine, stilul adoptat de actorul James Dean, tunsoarea scurtă în stilul anilor ’90 a fostului fotbalist David Beckham, părul foarte lung şi drept al cântăreţei Cher,

tunsoarea bufantă purtată de Jackie Kennedy, tunsoarea scurtă a actriţei Halle Berry, buclele retro ale modelului Dita Von Teese, faimosul coc al prinţesei Leia din franciza „Star Wars” nu au lipsit nici ele din acest inedit top, notează Mediafax.

De notat că pe poziția 50 s-a clasat regina Elizabeth a II-a, cu buclele sale scurte perfect coafate.

Foto: Audrey Hepburn, Elvis Presley și James Dean – Cinemagia

22
/12
/13

Scriitorul Ned Vizzini era autorul unor romane de succes, printre care şi "It's Kind of a Funny Story". Acest volum, apărut în anul 2006, ce descrie aventurile unui adolescent care se luptă cu depresia, a fost adaptat şi într-un film produs la Hollywood.

21
/12
/13

Un spectacol de teatru inspirat din cărţile care alcătuiesc franciza literară "Harry Potter", scrise de J.K. Rowling, va avea premiera pe West End, la Londra, peste doi ani.

21
/12
/13

La împlinirea a 24 de ani de la Revoluţia din 1989, telespectatorii pot urmări în 22 decembrie filmul „Stare de fapt", în regia lui Stere Gulea. Cel de-al doilea film de duminică al regizorului este Moromeţii, realizat în 1988.

21
/12
/13

"The Hunt" şi "La grande bellezza" se numără printre cele nouă lungmetraje care au fost incluse pe lista scurtă de propuneri pentru nominalizare la premiul Oscar pentru cel mai bun film străin. Pozitia copilului nu se regăsește pe această selectă listă.

20
/12
/13

Un serial de televiziune despre apariţia Twitter, una dintre cele mai populare platforme de socializare, va fi realizat de compania americană Lionsgate TV, după adaptarea cărţii "Hatching Twitter: A True Story of Money, Power, Friendship and Betrayal", de Nick Bilton.

20
/12
/13

Regizorul danez Lars von Trier va prezenta, în afara competiţiei, o versiune lungă, inedită, a noului său lungmetraj Nymphomaniac: Volume 1, la cea de-a 64-a ediţie a Festivalului Internaţional de Film de la Berlin.

20
/12
/13

Mandragora Movies anunţă începerea perioadei de înscriere pentru cursurile de actorie organizate împreună cu studioul de actorie din Los Angeles. Cursurile, ajunse la a treia serie de cursanti in Bucuresti, au la bază metoda Ivanei Chubbuck.

18
/12
/13

Studiourile Disney vor produce un film despre viaţa şi cariera celebrului sprinter american de culoare Jesse Owens, câştigător a patru medalii de aur la Jocurile Olimpice de la Berlin din 1936, în faţa unui Führer furios să îşi vadă astfel discreditată teoria despre superioritatea rasei ariene.

18
/12
/13

Plasat în anii ‘50, Domnisoara populara spune povestea unei fete din provincie care, odată ajunsă la oraş, obţine primul ei job unde se dovedeşte a fi o secretară lamentabilă. Cu toate astea, în scurt timp, ea devine cea mai rapidă dactilografă din oraş. Ba chiar din ţară şi apoi din lume!

18
/12
/13

Marele premiu al ediției din acest an a Festivalului Internaţional de Film Experimental Bucureşti BIEFF i-a fost acordat regizorului american Ben Russell, pentru filmul “River Rites”. Premiul pentru cea mai bună regie a revenit regizorului portughez João Rui Guerra da Mata pentru “As the Flames Rose”.

18
/12
/13

TV & Film Academy by Ruxandra Ion, cea mai complexă şcoală de talente existent în România şi care îşi va deschide porţile pentru cursanţii ei pe 3 februarie 2014, aduce un omagiu regretatului maestru Gheorghe Dinica.

18
/12
/13

Este pentru prima dată când patru actori de Oscar joacă împreună pe marile ecrane, Robert De Niro, Michael Douglas, Kevin Kline și Morgan Freeman iau cu asalt cinematografele de vineri, 20 decembrie, când se vor pregăti pentru petrecerea vieții lor, în comedia Burlaci întârziaţi.