Bebelușii au program de joacă la Teatrul Gong
https://www.ziarulmetropolis.ro/bebelu%c8%99ii-au-program-de-joac%c4%83-la-teatrul-gong/

Teatrul pentru Copii şi Tineret „Gong” Sibiu prezintă sâmbătă, 22 februarie şi duminică, 23 februarie, de la orele 11:00, spectacolul „Baja Buf” al Vrum Performing Arts Collective Austria.

Un articol de Petre Ivan|31 ianuarie 2020

„Baja Buf” oferă o experiență dătătoare de energie pentru întreaga familie! Spectacolul explorează nevoia organică de mișcare a copiilor, în încercarea de a înțelege lumea din jurul nostru, liber și spontan. Sanja Frühwald, Till Frühwald și Giordana Pascucci creează coregrafii pornind de la starea de spirit a bebelușilor din sală, exploatând sunetele și acțiunile acestora într-o manieră ludică și armonioasă. Această joacă are loc într-un spațiu special creat în sala de la etajul Teatrului Gong, într-un cerc generos, primitor și sigur, fără elemente care le-ar putea distrage atenția celor mici. Acest „happening” e mereu surprinzător tocmai prin adaptabilitatea artiștilor la starea de spirit a fiecărui participant. Spectacolul este prezentat pentru un public format din 15 bebeluși cu vârsta cuprinsă între 10 și 24 de luni și are o durată de aproximativ 40 de minute. Accesul publicului se face pe baza tichetelor în valoare de 14 lei, care asigură intrarea unui bebeluș alături de un părinte. La acest tichet se mai poate adăuga un supliment de 9 lei pentru intrarea celui de-al doilea adult însoțitor, dacă este cazul. 

Programul complet al teatrului poate fi accesat pe www.teatrulgong.ro. Accesul publicului la evenimentele teatrului se face în limita locurilor disponibile, pe baza biletelor puse în vânzare atât online prin teatrulgong.ro, cât și la sediul Agenției Teatrale din str. Al. Odobescu nr. 4, de miercuri până vineri între orele 11:00 – 18:00, sâmbăta între orele 10:00 – 18:00, iar duminica de la 10:00 la 14:00.

20
/11
/14

„Dăruirea totală este pentru mine un act de patriotism...“, a spus Marin Moraru, într-o conferinţă memorabilă, susţinută la UNATC, în faţa studenţilor Facultăţii de Teatru.

19
/11
/14

În perioada noiembrie – decembrie, Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematrografică I.L. Caragiale le-a pregătit iubitorior de teatru două spectacole speciale, Cine e fazanul, de Georges Feydeau şi Fundătura, după un text de Maxim Gorki

19
/11
/14

Cărţi scrise de Andrei Pleşu, Gabriel Liiceanu, Horia-Roman Patapievici, Lucian Boia, Haruki Murakami şi Orhan Pamuk, dar şi volumul autobiografic al preşedintelui ales al României Klaus Iohannis se numără printre noutăţile editoriale de la Târgul Internaţional Gaudeamus-Carte de învăţătură 2014.

19
/11
/14

Soliștii Operei Comice pentru Copii și tinerii olimpici de la Colegiul Național de Muzică "George Enescu" din București vor susține un spectacol extraordinar cu ocazia Zilei Naționale a României. Evenimentul are loc pe 1 decembrie, începând cu ora 17, la Sala Mare a Operei Comice pentru Copii, Calea Giulești nr. 16.

19
/11
/14

O punere în scenă a unei piese de Brecht care rămâne fidelă poveștii și care totodată reușește să fie autentică și palpitantă pentru spectator este „Omul cel Bun din Seciuan" cu regia semnată de Andrei Șerban la Teatrul Bulandra din București.

19
/11
/14

Am văzut cărţi nefericite. Multe. Uitate, necitite, abandonate, batjocorite, cărţile trăiesc o dramă dacă ajung în mâna sau în apropierea cui nu trebuie.

18
/11
/14

Caroline Gombé este o actriţă româncă absolventă a UNATC Bucureşti, dar şi a unui Master în Arta actorului în SUA. În prezent, trăieşte şi lucrează în New York, oraşul de care se declară iremediabil îndrăgostită. Despre călătoria ei profesională şi despre viaţa în metropola newyorkeză ne vorbeşte în acest interviu.