Ben Affleck şi Matt Damon, într-un film inspirat de scandalul FIFA
https://www.ziarulmetropolis.ro/ben-affleck-si-matt-damon-intr-un-film-inspirat-de-scandalul-fifa/

Ben Affleck şi Matt Damon sunt pregătiţi să facă un film desprel Chuck Blazer şi scandalul FIFA, scrie prosoccertalk.nbcsports.com. The Hollywood Reporter precizează că Affleck se va fi alătura prietenului său, Damon, ca producători ai companiei Warner Bros, care a câştigat în războiul pe dreptul de autor pentru cartea lui Ken Basinger, “Houses of Deceit”, ce oferă detalii despre corupţia din FIFA.

Un articol de Petre Ivan|29 Iunie 2015

Cartea, care nu a fost publicată încă, se concentrează pe Chuck Blazer. Acesta pledează vinovat pentru mai multe acuzaţii de corupţie, spălare de bani şi înşelăciune.

Ken Basinger  a spus că a fost atras de poveste deoarece FIFA, pe cât de puternică este, pe atât a devenit mai coruptă.

Îmi place povestea şi faptul că este vorba despre un sentiment foarte puternic de bine și rău. Nu există ambiguitate în comportamentul acestor oameni. Este incredibil ce au reuşit să facă cei de la FBI şi IRS. Au făcut un bine şi au distrus ceea ce părea intangibil din cauza puterii pe care FIFA o are la nivel internaţional. – Ken Basinger.

Blazer a recunoscut că el a acceptat mită pentru organizarea Campionateleor Mondiale de fotbal în 1998 şi 2010  din Franța, respectiv  Africa de Sud. Ajuns  în FIFA , Blazer a fost poreclit ” Mister 10% “, deoarece lua comision din toate afacerile pe care le intermedia.

Foto: Ben Affleck şi Matt Damon – cinemagia

15
/10
/19

CRONICĂ DE FILM Disponibil în unele cinematografe, documentarul „Emigrant Blues: un road movie în 2 ½ capitole”, de Mihai Mincan şi Claudiu Mitcu, discută subiectul migrației românilor în străinătate din câteva unghiuri inedite.

14
/10
/19

Les Films de Cannes à Bucarest îl celebrează anul acesta pe Vlad Ivanov, care anul acesta a împlinit 50 de ani. Actorului care seduce camera cu orice rol pe care-l interpretează, festivalul i-a dedicat o secțiune numită IVANOV 50 – care include cinci dintre cele mai importante filme care îl au ca protagonist: „Sunset”, „Câini”, „La Gomera”, „Principii de viață” și „Hier”.

09
/10
/19

CRONICĂ DE FILM Deşi pretinde că este un omagiu adus oamenilor care au murit în închisorile comuniste, "Între chin şi amin" (2019), al doilea lungmetraj de ficţiune al regizorului Toma Enache, nu este de fapt decât o bătaie de joc la adresa memoriei victimelor, prin kitsch-ul pe care îl etalează.

08
/10
/19

Pe durata festivalului, Asociatia Cinemascop, organizatoarea Les Films de Cannes à Bucarest, continuă să organizeze, ca și în anii precedenți, ateliere pentru diferite comunități ale industriei de film din România, în încercarea de a oferi cât mai multe oportunități membrilor acestora.

07
/10
/19

Unul dintre cele mai puternice filme autohtone ale toamnei este „Arest”, în regia lui Andrei Cohn, care spune povestea unui intelectual torturat într-o închisoare comunistă din România anului 1983. În rolurile protagoniștilor, actorii Alexandru Papadopol și Iulian Postelnicu.

06
/10
/19

CRONICĂ DE FILM Regizoarea Anca Damian revine cu a treia animaţie de lungmetraj din carieră, "Călătoria fantastică a Maronei", povestea unei căţeluşe care trece pe la diverşi stăpâni. Filmul îmbină inspirat mai multe stiluri de animaţie şi etalează o fantezie exuberantă, afectată însă uşor de repetitivitatea unor momente de reverie.

04
/10
/19

Prima producţie marca Vertical Content, comedia ,,Inve$titorii” a început filmările în localitatea Cristian, unde sub îndrumarea regizorului Iura Luncaşu, actorii: Codin Maticiuc, Cosmin Natanticu, Andrei Mateiu, Radu Gabriel şi Maria Popovici vor interpreta în unul dintre cele mai ambiţioase proiecte cinematografice româneşti din ultimii ani.

04
/10
/19

A câștigat Leul de Aur, marele premiu de la Festivaul de Film de la Veneția, în același timp a impresionat presa de specialitate la nivel mondial, iar de astăzi mult aclamatul „Joker”, în interpretarea lui Joaquin Phoenix, poate fi vizionat în premieră în cinematografele din toată țară.

Page 1 of 24912345...102030...Last »