Black Knight Decoded, scurtmetraj epic cu secvenţe filmate în România
https://www.ziarulmetropolis.ro/black-knight-decoded-scurtmetraj-epic-cu-secvente-filmate-in-romania/

Studiorile Pepsi lansează scurtmetrajul Black Knight Decoded, un scurtmetraj, a cărui bogată naraţiune se învârte în jurul a ceea ce mulţi consideră o entitate misterioasă, satelitul Black Knight. Filmul are în distribuţie vedete de cinema, o piesă originală, “Miracles”, interpretată de Usher, dar şi consumatori din peste 11 ţări.

Un articol de Petre Ivan|18 noiembrie 2015

David Oyelowo, nominalizat la Golden Globes, Freida Pinto, regizorul laureat Emmy Jabbar Raisani, autorul de bestsellere James Frey şi Usher, laureatul premiilor Grammy, şi-au reunit talentul creativ pentru un film de acţiune şi aventură, produs de Pepsi în colaborare cu Levity Entertainment Group (LEG) şi UrtheCast, sistemul video Ultra High-Definition instalat la bordul Staţiei Spaţale Internaţionale.

Pepsi Challenge a provocat consumatorii din toate colţurile lumii să trăiască viaţa la maximum şi să transforme fiecare moment – mic sau mare – într-unul epic.

Black Knight Decoded spune o poveste despre un tată (Oyelowo), fiica sa (Layla Crawford) şi un co-conspirator (Pinto) în încercarea lor de a decodifica semnalele radio transmise de pe satelitul Black Knight.

În timp ce luptă pentru a găsi un răspuns înainte ca guvernul să le oprească misiunea, grupul apelează la ajutorul comunităţilor din întreaga lume pentru a transmite, împreună, mesaje universale de speranţă, unitate şi pace.

Scurtmetrajul Black Knight Decoded poate fi vizionat aici şi pe canalul Pepsi de YouTube

Foto: Black Knight Decoded  – pepsi.ro.

27
/10
/22

În cele 4 zile de festival au fost peste 300 de oameni în public, în cele 3 locații: la Cinema Victoria, Faber și Facultatea de Arte și Design. Festivalul a fost deschis cu “Pentru minte tu ești Ceaușescu“, în regia lui Sebastian Mihăilescu, care a avut asociat și primul Q&A al festivalului, și s-a încheiat la Faber, cu proiecția filmului „Alb pe Alb”, în regia lui Viera Čákanyová.

26
/10
/22

În luna noiembrie, la History Channel puteţi urmări un documentar despre istoria Colosseumului (cea mai celebră arenă din toate timpurile), cum este viața trăită în munți, ce știa omenirea în antichitate despre extratereștrii și cum s-au păstrat până astăzi legendele faraonilor.

25
/10
/22

După un turneu sold out al echipei în mai multe orașe din țară, filmul Capra cu Trei Iezi intră oficial în cinematografe pe 28 octombrie, în weekendul de Halloween. Bazat pe povestea lui Ion Creangă, filmul a fost primit de public cu surprindere și nostalgie: scenariul respectă basmul lui Creangă, care este, în fond, o poveste de groază, nu neapărat una de adormit copiii. În rolurile principale joacă Maia Morgenstern și Marius Bodochi, iar regia este semnată de Victor Canache.

21
/10
/22

Duminică, 23 octobrie, de la 18.30, la Cinema Astra va avea loc proiecția filmului documentar dedicat Brașovului, realizat de tinerii care au participat la cursurile „Be-Brașov: retrocedarea emoțiilor I memoria orașului”. Participanții la eveniment vor asista și la o reprezentație de tip teatru verbatim și la o expoziție cu fotografii din Brașov.

20
/10
/22

„Oameni de treabă” / „Men of Deeds”, noul film al regizorului Paul Negoescu, cu Iulian Postelnicu, Vasile Muraru, Anghel Damian și Crina Semciuc în distribuție, va avea o avanpremieră specială în cadrul Les Films de Cannes à Bucarest, sâmbătă, 22 octombrie.

19
/10
/22

CRONICĂ DE FILM După câteva încercări nereuşite de-a lungul anilor de-a face un horror românesc inspirat din literatură sau folclor (de la moroi la vampiri), iată în sfârşit un film căruia nu îi este ruşine să scoată capul în lume - „Capra cu trei iezi”, un debut independent realizat de Victor Canache, care acum câţiva ani lansa şi un scurtmetraj cu acelaşi titlu.