Cabaretul cuvintelor – câştigă invitaţii la acest spectacol!
https://www.ziarulmetropolis.ro/cabaretul-cuvintelor-castiga-invitatii-la-acest-spectacol/

Ziarul Metropolis îţi oferă două invitaţii duble la spectacolul „Cabaretul cuvintelor” de Matei Vişniec, regizat de Alexandru Nagy, care se joacă duminică, 20 octombrie, de la ora 22:00 la Godot Cafe –Teatru (str. Blănari nr 14).

Un articol de Judy Florescu|17 Octombrie 2013

Ziarul Metropolis îți oferă două invitații duble la spectacolul „Cabaretul cuvintelor” de Matei Vișniec, regizat de Alexandru Nagy, care se joacă duminică, 20 octombrie, de la ora 22.00. la Godot Cafe –Teatru (str. Blănari nr 14). 

Cabaretul cuvintelor este cea mai nouă producție teatrală semnată de TIP-Teatrul Independenților Profesioniști, singurul teatru destinat actorilor profesioniști independenți din România, al cărui membru fondator este Alexandru Nagy. Din distribuția spectacolului fac parte actorii Aida Avieriței, Octavian Costin, Ionuț Niculae și Ștefan Pavel.

Proaspăt absolvent al masteratului de regie al East 15 Acting School de la Londra, Alexandru Nagy a montat două spectacole în capitala Marii Britanii: „Sexul femeii ca un câmp de luptă în războiul din Bosnia” de Matei Vișniec la ICR Londra și „Al optulea continent” de Anthony Clark la Teatrul Tristan Bates, iar acum revine pe scena bucureșteană cu spectacolul Cabaretul cuvintelor de Matei Vișniec la Godot Cafe-Teatru.

Alexandru Nagy a înființat Teatrul Independenților Profesioniști ca parte a evoluției sale în carieră, regizorul afirmând într-un interviu că înființarea Teatrului Independenților Profesioniști este dovada vie că lucrurile se întâmplă la timpul prezent în cariera sa.

Alexandru Nagy are două premiere în această săptămână și pot fi văzut și ca actor în The Bald Soprano în regia Valeriei Sitaru pe care îl vom juca pe 8 și 9 noiembrie la Empty Space Theatre în Phoenix, Arizona, Statele Unite ale Americii.

După premiera de duminică a spectacolului Cabaretul cuvintelor, Alexandru Nagy pleacă la Opera din Brașov unde a montat prima parte din Tripticul lui Giacomo Puccini “Il Tabarro” – spectacol dedicat marelui tenor roman Vasile Moldoveanu, ce va avea loc pe 26 octombrie.

Actori de la Gala Hop, în Cabaretul cuvintelor

Aida Avieriței (foto sus) a obținut Premiul pentru cea mai bună actriță la Gala Hop de anul acesta, secțiunea individual, pentru rolul din „De ce fierbe copilul în mămăligă”, după Aglaja Veteranyi, precum şi pentru întruchiparea Lizei Minnelli.

Octavian Costin

Octavian Costin (foto sus) a obținut premiul Amza Pellea la Gala Hop 2013, pentru cel mai bun actor, pentru rolul Steve din „Aproape” de John Cariani, precum şi pentru întruchiparea lui Tom Waits.

Ionuț Niculae a jucat în producții de succes precum filmul Rocker și piesa de teatru Hoții de frumusețe de Pascal Bruckner.

Ștefan Pavel este un vechi colaborator al lui Alexandru Nagy în spectacole precum ,,Așteptându-l pe Godot” și ,,The Human Trashcan”.

La ce bun să mai povestești povești, când fiecare cuvânt este o poveste, dacă fiecare cuvânt este o poveste și fiecare întâlnire dintre două cuvinte este o poveste nouă, înseamnă că atunci când se întâlnesc două cuvinte, se întâlnesc trei povești. Da, trei povești se întâlnesc de fiecare dată când se întâlnesc două cuvinte. Trei povești frumoase, nespuse, NOI, se întâlnesc și se povestesc între ele când se întâlnesc două cuvinte.

Matei Vișniec, autorul piesei

Participă la concurs şi câştigă invitații la Cabaretul cuvintelor!

Taguiește-l, într-un comentariu pe site, pe prietenul cu care ai vrea să mergi la acest spectacol (acest lucru se face tastând caracterul @, urmat de numele prietenului de pe Facebook) și ești automat înscris în tragerea la sorți. Răspunsurile se primesc până sâmbătă la ora 17.00, iar rezultatele vor fi afișate pe site sâmbătă seara.

Invitaţiile la spectacolul Cabaretul cuvintelor se ridică la intrarea în Godot Cafe Teatru, cu o jumătate de oră înaintea începerii spectacolului programat duminică, 20 octombrie, de la ora 22.00.

Foto: Adi Bulboacă

Concursul s-a încheiat. Câștigătorii sunt: ROXANA DIDITA și ALINA ELENA DOBRE. Felicitări!

27
/06
/13

Ziarul Metropolis şi Teatrul Metropolis din Bucureşti îţi oferă două invitaţii duble la spectacolul „Îngeri în America“, programat vineri, 28 iunie, de la ora 19.00. Pe 28 şi pe 29 iunie, spectacolul va fi prezentat într-o nouă formulă: cele două piese ale dipticului scris de Tony Kushner vor fi jucate într-o singură seară și nu consecutiv în două seri, ca până acum.

10
/06
/13

„Kamceatka” este cel mai cunoscut roman al argentinianului Marcelo Figueras - o poveste despre o realitate apăsătoare („Războiul murdar“), privită prin ochii unui copil. Cartea a apărut anul acesta la Editura All, în colecția „Strada Ficțiunii“. Iar filmul care are la bază romanul a fost ales să prezinte Argentina la Premiile Oscar, secțiunea „Cel mai bun film străin“.

13
/05
/13

Miercuri, 22 mai, de la ora 19.00, Orchestrele și Corurile Radio te invită la o seară de Haydn, Mozart, Schubert și Sibelius. Participând la concurs, poți câştiga o invitație de două locuri!

25
/03
/13

Răspundeţi la întrebarea „Care este titlul celui mai recent proiect muzical al lui AG Weinberger?“ şi sunteţi înscrişi automat la tragerea la sorţi pentru două invitaţii a câte două locuri fiecare. Rezultatele vor fi anunţate luni, 1 aprilie, pe www.ziarulmetropolis.ro şi pe pagina de Facebook a Ziarului Metropolis.

04
/03
/13

1. Tragerea la sorți se realizează electronic, prin Random.org. 2. Câștigătorii vor fi anunțați în ziua tragerii la  sorți, în Ziarul Metropolis, dar și pe contul de Facebook al ziarului. 3. Premiile se ridică de la sediul Teatrului Metropolis (Str. Mihai Eminescu nr. 89, sector 2, București), de luni până vineri, între orele 12.00 și […]

Page 7 of 7« First...34567