„Camil.un oarecare”, sâmbătă, la Teatrul de Sufragerie
https://www.ziarulmetropolis.ro/camil-un-oarecare-sambata-la-teatrul-de-sufragerie/

 Teatrul de Sufragerie prezintă   Camil.un oarecare de: Răzvan Ropotan, cu Ștefan Huluba, foto: Cristina Ropotan Sâmbătă 3 noiembrie ora 20.30 … Camil le vorbeşte direct oamenilor, îi priveşte în ochi. Nimic mai mult – un tânăr şi povestea lui spusă cu şarm, seducând publicul atât cu partea meschină, dar şi cu partea minunată ce […]

Un articol de |2 noiembrie 2012

 Teatrul de Sufragerie prezintă

 

Camil.un oarecare

de: Răzvan Ropotan, cu Ștefan Huluba,
foto: Cristina Ropotan

Sâmbătă 3 noiembrie ora 20.30

… Camil le vorbeşte direct oamenilor, îi priveşte în ochi. Nimic mai mult – un tânăr şi povestea lui spusă cu şarm, seducând publicul atât cu partea meschină, dar şi cu partea minunată ce fac parte din caracterul lui complex. Aşa că fii precaut. Camil are mai mult de o singură culoare. Premiul Juriului pentru cea Mai Buna Interpretare a unei Monodrame de tip Confesional la Festivalul ExistenS din Tukums Letonia.

Vii la Teatrul de Sufragerie ca la tine acasă, te descalţi, iei un loc pe perna, bei un ceai cald cu ghimbir sau iasomie intr-o atmosfera speciala. Şi te trezeşti că cineva îţi vorbeşte. Chiar ţie. O experienţă unică, intimă, personală. Este un transfer de emoţie ca într-o atingere. Iar tu faci parte din spectacol. Aşa că lasă-te purtat de poveste. Deja îi aparţii. Sau ea îţi aparţine ţie?

 

Intrare 30 lei de persoana. Ceaiul din partea casei. Rezervarile se fac in limita a 20 de locuri disponibile doar la email [email protected] pana in ziua spectacolului. Detalii la 0723565113. Str. Grigore Cobalcescu nr. 51, Sector 1 (zona Berzei-Stirbei Voda- Cismigiu)

Mai multe detalii pe http://teatruldesufragerie.blogspot.com/

08
/10
/14

Opera fotografică a lui Dragoș Cristescu nu este exclusiv artistică, ea incluzând aproape toate domeniile tehnicii și însumând o experiență verificată de-a lungul și de-a latul formelor de expresie ale comunicării vizuale. Însă abordarea artistică a siluetei umane, și în special a nudului feminin în cele mai clasice accepțiuni ale frumuseții, este cea care distinge lucrările lui Cristescu, atât în ansamblul activității sale, cât și în cel al producției masei de fotografi contemporani.

07
/10
/14

Jean-Luc Godard, unul dintre cei mai influenți regizori din istoria cinematografiei, a surprins anul acesta Cannes-ul cu primul său lungmetraj în 3D, Adieu au langage, distins cu Premiul Juriului. Les Films de Cannes à Bucarest (24 – 30 octombrie) aduce filmul în premieră la București

07
/10
/14

Supranumită „Carmen a secolului XX”, VIORICA CORTEZ, una dintre cele mai aplaudate voci lirice feminine din toate timpurile,  va cânta la Sala Radio într-o gală extraordinară care îi este dedicată.

07
/10
/14

Aşteptarea a luat sfârşit. Iubitorii de teatru pot vedea, în sfârşit, „Omul cel bun din Seciuan” de Bertolt Brecht, noul spectacol pus în scenă de Andrei Şerban la Teatrul Bulandra. Premiera va avea loc joi, 9 octombrie şi vineri, 10 octombrie, de la ora 19:00. Un spectacol nerecomandat copiilor sub 16 ani.

07
/10
/14

Ochii săi mari, albaştri şi prezenţa agreabilă, debordând de feminitate în lumina reflectoarelor, sunt de neuitat. S-a născut pe 7 octombrie 1954, la Bacău, şi aţi văzut-o în numeroase roluri, alături de mari artişti ai scenei româneşti.

07
/10
/14

În perioada 29 septembrie - 5 octombrie s-a desfăşurat în Bucureşti a Patra Ediţie a Festivalului „Bucharest Fringe” - Maratonul Teatrului Independent. În acest an, publicul a urmarit 17 producţii independente, în 9 spaţii din Bucureşti. Premiul pentru cel mai bun spectacol a fost adjudecat de “Cockoşi” de Mike Bartlett, regia Horia Suru, o producţie a Teatrului ACT, Asociaţia Entheos şi GrayPlay.

06
/10
/14

Cinema-edu, cel mai mare proiect de educație cinematografică, destinat liceenilor, va ajunge în lunile octombrie și noiembrie în șase orașe din țară: Ploiești(21-23 octombrie, Club Cinema Twins), Craiova (28-30 octombrie, Biblioteca Județeană Alexandru și Aristia Aman), Mediaș (4-6 noiembrie), Târgu Mureș (11-13 noiembrie, cinema Arta), Iernut (14 noiembrie) și Roman (25-27 noiembrie).

06
/10
/14

Unul dintre cei mai iubiți și apreciați actori de teatru și film, Victor Rebengiuc va primi Premiul de Excelență al celei de-a VI-a ediții a „Festivalului Internațional de Film Comedy Cluj”. Evenimentul va fi marcat prin proiecția specială a filmului „De ce trag clopotele, Mitică?” (regia Lucian Pintilie, 1981) programat vineri, 17 octombrie, ora 18:30 la Cinema Victoria în prezența maestrului Rebengiuc.