CARNAVAL ca-n povești, la Teatrul Naţional pentru Copii
https://www.ziarulmetropolis.ro/carnaval-ca-n-povesti-la-teatrul-national-pentru-copii/

Duminică, 22 februarie 2015, de la ora 11.00, copiii împreună cu părinţii lor sunt aşteptaţi la Carnavalul de Lăsata Secului, în Sala MEDIA a Teatrului Naţional din Bucureşti.

Un articol de Petre Ivan|17 februarie 2015

CARNAVAL ca-n povești / Fantezia copiilor, dar și a familiei va fi pusă din nou la încercare. Magicianul Poveștilor și echipa lui îi invită pe cei mici să se întreacă în ritm de carnaval.

Astfel copiii vor putea alege după voia inimii personajul preferat pentru a-l aduce în scenă, printr-o costumație adecvată. Cei nehotărâți vor putea primi la fața locului o înfățișare de carnaval.

În această duminică, nimeni nu poate rămâne indiferent în față spiritului de sărbătoare ce cuprinde natura la apropierea primăverii, anunţă conducerea Teatrului Naţional pentru Copii.

Va fi premiat cel mai original costum făcut acasă. Vom alege cea mai frumoasă mască, prințesul cel mai isteț și prinţa cea mai deşteaptă, că așa e la carnaval, toată lumea vrea să fie ce nu e! –Marian Râlea.

Să fii copil e un lucru serios, susţin gazdele dumneavoastră, invitându-i pe copii să se pregătească cât se poate de bine, de la mască şi costum până la istorioara ce însoţeşte personajul ales.

Foto: CARNAVAL – TNB

20
/05
/22

Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu (FITS) a anunțat care sunt cei șase artiști ale căror nume se alătură pe Aleea Celebrităților în acest an: Sasha Waltz, Krzysztof Warlikowski (foto), Götz Teutsch, Éric-Emmanuel Schmitt, Claus Peymann și Ion Caramitru.