Câştigă 2 invitaţii la concertul Orchestrei de Cameră Radio!
https://www.ziarulmetropolis.ro/castiga-2-invitatii-la-concertul-orchestrei-de-camera-radio/

S-a terminat Festivalul George Enescu, dar s-a deschis stagiunea simfonică. În fiecare lună, Ziarul Metropolis îţi oferă invitaţii la concertele de la Sala Radio.

Un articol de Corina Vladov|6 octombrie 2013

S-a terminat Festivalul George Enescu, dar s-a deschis stagiunea simfonică. În fiecare lună, Ziarul Metropolis îți oferă invitații la concertele de la Sala Radio.

Vrei să fii printre primii care îi ascultă pe marii muzicieni de mâine? Pentru Orchestra de Cameră Radio (OCR) stă dovadă concertul din 16 octombrie. Alături de OCR, şi sub bagheta dirijorului principal al Orchestrelor şi Corurilor Radio România – TIBERIU SOARE, – vor evolua trei tineri „minune” ai artei muzicale româneşti, deja distinşi cu premii la cele mai importante competiţii din străinătate.

Liceenii la Sala Radio

Răspunde la întrebarea „Care e compozitorul tău favorit?” , până pe 9 octombrie, și ești automat înscris în tragerea la sorți pentru 2 invitații duble la concertul care are loc pe 16 octombrie la Sala Radio.

Câștigătorii vor fi anunțați pe 10 octombrie, iar invitațiile pot fi ridicate cu 30 de minute înainte de începerea concertului, de la intrarea în Sala Radio (Str. General Berthelot, nr. 60-64).

Urmăriţi concursurile noastre, pe pagina de Facebook a Ziarului Metropolis!

În imaginea de sus, dirijorul Tiberiu Soare, fotografiat de Petrică Tănase

Concursul s-a încheiat. Câștigătorii sunt: ALINA CODREANU și DRAGOȘ C. BUTUZEA. Felicitări!

25
/01
/14

Ziarul Metropolis şi MediaPro Distribution te trimit la film! Participă la concurs şi poţi câştiga 3 invitaţii duble pentru filmul „The Nut Job: Goana după alune”, la Cinema City Sun Plaza din Bucureşti.