Câştigă 3 invitaţii duble la „Cercul de foc“/„Pacific Rim“!
https://www.ziarulmetropolis.ro/castiga-3-invitatii-duble-la-cercul-de-focpacific-rim/

Mediapro Distribution şi Ziarul Metropolis îţi oferă 3 invitaţii la ultimul film al lui Guillermo del Toro, „Cercul de Foc“, la Cinema City Sun Plaza.

Un articol de Laura Iancu|17 iulie 2013

Mediapro Distribution şi Ziarul Metropolis îți oferă 3 invitații duble la cel mai recent film al lui Guillermo del Toro, „Cercul de Foc“, la Cinema City Sun Plaza din Bucureşti.

Mereu am crezut că extratereştrii ne vor invada din spaţiu. Însă au venit din adâncurile Pacificului şi au crezut că nu vom face faţă atacului. Dar s-au înşelat. Pentru a înfrunta monştrii, ne-am creat propriii monştri.  Iar când orașele s-au prăbuşit, întreaga lume s-a mobilizat.

Participă la concurs!

Răspunde, printr-un comentariu pe site, până pe 22 iulie, la întrebarea de mai jos, apoi dă like la pagina de Facebook a Ziarului Metropolis şi ai şansa să câştigi una dintre cele trei invitaţii duble la „Cercul de Foc”, valabile la Cinema City Sun Plaza din Bucureşti, timp de două săptămâni, din momentul în care anunţăm câştigătorii.

Câștigătorii afișați pe site marți, 23 iulie, pot beneficia de invitație numai pe baza buletinului, pe care trebuie să-l arate la casa de bilete a cinematografului. De aceea îi rugăm să ne trimită într-un mesaj, pe contul de Facebook al Ziarului Metropolis, seria și numărul sau adresa din buletin, pentru a anunţa cinematograful.

Întrebarea este:

În „Cercul de Foc”, numele dat roboţilor imenşi creaţi pentru a lupta cu monştri Kaiju este „Jaeger”. Ce înseamnă acest cuvânt?

1. Vânător, în limba germană;

2. Nimic;

3. Miniatura.

Notă: pentru a participa la tragerea la sorţi trebuie să dai Like la pagina de Facebook a Ziarului Metropolis! Cei care nu au dat Like la această pagină nu vor fi incluşi în tragerea la sorţi!

Concursul s-a încheiat. IULIA MARIA BOIU, VELICU EMIL și IORDANESCU ANCA au câștigat câte o invitație la film. Îi rugăm să ne menționeze, într-un comentariu privat pe Facebook, seria și numărul sau adresa din bulentin, pentru a putea fi identificați la cinematograf. Invitația e valabilă din momentul în care v-am confirmat că am primit datele.

Vă rugăm să ne confirmați că vreți să beneficiați de invitație. Dacă nu confirmați în trei zile de la anunțarea câștigătorilor, veți pierde dreptul de a utiliza invitația.

25
/01
/14

Ziarul Metropolis şi MediaPro Distribution te trimit la film! Participă la concurs şi poţi câştiga 3 invitaţii duble pentru filmul „The Nut Job: Goana după alune”, la Cinema City Sun Plaza din Bucureşti.