Câştigă 3 invitaţii duble la „Cercul de foc“/„Pacific Rim“!
https://www.ziarulmetropolis.ro/castiga-3-invitatii-duble-la-cercul-de-focpacific-rim/

Mediapro Distribution şi Ziarul Metropolis îţi oferă 3 invitaţii la ultimul film al lui Guillermo del Toro, „Cercul de Foc“, la Cinema City Sun Plaza.

Un articol de Laura Iancu|17 Iulie 2013

Mediapro Distribution şi Ziarul Metropolis îți oferă 3 invitații duble la cel mai recent film al lui Guillermo del Toro, „Cercul de Foc“, la Cinema City Sun Plaza din Bucureşti.

Mereu am crezut că extratereştrii ne vor invada din spaţiu. Însă au venit din adâncurile Pacificului şi au crezut că nu vom face faţă atacului. Dar s-au înşelat. Pentru a înfrunta monştrii, ne-am creat propriii monştri.  Iar când orașele s-au prăbuşit, întreaga lume s-a mobilizat.

Participă la concurs!

Răspunde, printr-un comentariu pe site, până pe 22 iulie, la întrebarea de mai jos, apoi dă like la pagina de Facebook a Ziarului Metropolis şi ai şansa să câştigi una dintre cele trei invitaţii duble la „Cercul de Foc”, valabile la Cinema City Sun Plaza din Bucureşti, timp de două săptămâni, din momentul în care anunţăm câştigătorii.

Câștigătorii afișați pe site marți, 23 iulie, pot beneficia de invitație numai pe baza buletinului, pe care trebuie să-l arate la casa de bilete a cinematografului. De aceea îi rugăm să ne trimită într-un mesaj, pe contul de Facebook al Ziarului Metropolis, seria și numărul sau adresa din buletin, pentru a anunţa cinematograful.

Întrebarea este:

În „Cercul de Foc”, numele dat roboţilor imenşi creaţi pentru a lupta cu monştri Kaiju este „Jaeger”. Ce înseamnă acest cuvânt?

1. Vânător, în limba germană;

2. Nimic;

3. Miniatura.

Notă: pentru a participa la tragerea la sorţi trebuie să dai Like la pagina de Facebook a Ziarului Metropolis! Cei care nu au dat Like la această pagină nu vor fi incluşi în tragerea la sorţi!

Concursul s-a încheiat. IULIA MARIA BOIU, VELICU EMIL și IORDANESCU ANCA au câștigat câte o invitație la film. Îi rugăm să ne menționeze, într-un comentariu privat pe Facebook, seria și numărul sau adresa din bulentin, pentru a putea fi identificați la cinematograf. Invitația e valabilă din momentul în care v-am confirmat că am primit datele.

Vă rugăm să ne confirmați că vreți să beneficiați de invitație. Dacă nu confirmați în trei zile de la anunțarea câștigătorilor, veți pierde dreptul de a utiliza invitația.

27
/06
/13

Ziarul Metropolis şi Teatrul Metropolis din Bucureşti îţi oferă două invitaţii duble la spectacolul „Îngeri în America“, programat vineri, 28 iunie, de la ora 19.00. Pe 28 şi pe 29 iunie, spectacolul va fi prezentat într-o nouă formulă: cele două piese ale dipticului scris de Tony Kushner vor fi jucate într-o singură seară și nu consecutiv în două seri, ca până acum.

10
/06
/13

„Kamceatka” este cel mai cunoscut roman al argentinianului Marcelo Figueras - o poveste despre o realitate apăsătoare („Războiul murdar“), privită prin ochii unui copil. Cartea a apărut anul acesta la Editura All, în colecția „Strada Ficțiunii“. Iar filmul care are la bază romanul a fost ales să prezinte Argentina la Premiile Oscar, secțiunea „Cel mai bun film străin“.

13
/05
/13

Miercuri, 22 mai, de la ora 19.00, Orchestrele și Corurile Radio te invită la o seară de Haydn, Mozart, Schubert și Sibelius. Participând la concurs, poți câştiga o invitație de două locuri!

25
/03
/13

Răspundeţi la întrebarea „Care este titlul celui mai recent proiect muzical al lui AG Weinberger?“ şi sunteţi înscrişi automat la tragerea la sorţi pentru două invitaţii a câte două locuri fiecare. Rezultatele vor fi anunţate luni, 1 aprilie, pe www.ziarulmetropolis.ro şi pe pagina de Facebook a Ziarului Metropolis.

04
/03
/13

1. Tragerea la sorți se realizează electronic, prin Random.org. 2. Câștigătorii vor fi anunțați în ziua tragerii la  sorți, în Ziarul Metropolis, dar și pe contul de Facebook al ziarului. 3. Premiile se ridică de la sediul Teatrului Metropolis (Str. Mihai Eminescu nr. 89, sector 2, București), de luni până vineri, între orele 12.00 și […]

Page 7 of 7« First...34567