Câștigă 3 invitații la comedia „Love Building”!
https://www.ziarulmetropolis.ro/castiga-3-invitatii-la-comedia-love-building/

Mediapro Distribution şi Ziarul Metropolis îţi oferă 3 invitaţii duble la filmul „Love Building”, cu Alexandru Papadopol, Dragoş Bucur şi Dorian Boguţă, la Cinema City Sun Plaza din Bucureşti.

Un articol de Corina Vladov|13 septembrie 2013

Mediapro Distribution și Ziarul Metropolis îţi oferă 3 invitații duble la filmul „Love Building”, cu Alexandru Papadopol, Dragoș Bucur și Dorian Boguță,  la Cinema City Sun Plaza din Bucureşti.

„Love Building” este o altfel de tabără, una dedicată relațiilor cu probleme. 14 cupluri din program au la dispoziție șapte zile pentru a-și repara poveștile de dragoste. Dar cei trei traineri – un sexolog, un psihoterapeut de grup și un terapeut de cuplu – meniți să îi asiste au la rândul lor nevoie de ceva reparații, iar lucrurile scapă încet încet de sub control. Într-o cursă continuă către „și au trăit fericiți până la adânci bătrâneți”, se ridică o singură întrebare: „Poți să repari dragostea în șapte zile?”

 

Participă la concurs!

Răspunde, printr-un comentariu pe site, până luni seara, 16 septembrie, la întrebarea de mai jos, apoi dă like la pagina de Facebook a Ziarului Metropolis şi ai şansa să câştigi una dintre cele trei invitaţii duble la „Love Building”, valabile la Cinema City Sun Plaza din Bucureşti, timp de două săptămâni.

Câștigătorii afișați pe site marți, 17 septembrie, pot beneficia de invitație numai pe baza buletinului, pe care trebuie să-l arate la casa de bilete a cinematografului. De aceea îi rugăm să ne trimită într-un mesaj, pe contul de Facebook al Ziarului Metropolis, seria și numărul de buletin, pentru a anunţa cinematograful.

Întrebarea este:

Ce profesie are personajul Silviu Soare, trainer în „Love Building” , interpretat de Dragoș Bucur?

1. Sexolog

2. Șofer

3. Fotbalist

 

Notă: Câștigătorii sunt rugați să confirme, într-un mesaj privat pe pagina de Facebook a Ziarului Metropolis, că doresc să beneficieze de invitație. Cei care nu confirmă, într-un interval de trei zile de la anunțarea rezultatelor tragerii la sorți, vor pierde dreptul de a utiliza invitația.

Concursul s-a încheiat. Câștigătorii sunt: BOGDAN MIHAI, ADRIAN IORDĂNESCU și ANDREEA CHIRILOV. Felicitări!

18
/09
/13

„Costumul” (The Suit), o producţie a Teatrului Bouffes du Nord din Paris, în regia, adaptarea şi muzica lui Peter Brook, Marie-Hélène Estienne şi Frank Krawczyk, se va juca la Opera Naţională Bucureşti pe 22 și pe 23 septembrie, de la ora 19.00. Participând la concurs, puteți câștiga o invitație dublă pentru reprezentația de pe 23 septembrie.

07
/09
/13

Ziarul Metropolis vă oferă o invitație dublă la spectacolele pe care Andreea Novac și István Téglás le vor susține, marți, 10 septembrie, de la ora 21:00, la Centrul Național al Dansului București, Sala Stere Popescu (Bd. Mărășești, nr. 80-82).