Câștigă 3 invitații la comedia „Noi suntem familia Miller” („We’re the Millers”)!
https://www.ziarulmetropolis.ro/castiga-3-invitatii-la-comedia-noi-suntem-familia-miller-were-the-millers/

Mediapro Distribution şi Ziarul Metropolis îţi oferă 3 invitaţii duble la filmul „Noi suntem familia Miller” („We’re the Millers”), la Cinema City Sun Plaza din Bucureşti.

Un articol de Laura Iancu|28 august 2013

Mediapro Distribution şi Ziarul Metropolis îţi oferă 3 invitații duble la filmul „Noi suntem familia Miller” („We’re the Millers”), la Cinema City Sun Plaza din Bucureşti.

Șantajat să aducă „un pic” de marijuana din Mexic în țară, David (Jason Sudeikis) are nevoie de acoperirea perfectă. Așa că își creează familia perfectă: o stripteuză cinică (Jennifer Aniston), o rebelă plină de piercinguri (Emma Roberts) și un virgin sfios (Will Poulter). Urmează o călătorie cu rulota peste graniță, în weekendul de 4 iulie. Serios acum, ce-ar putea merge rău? 

Participă la concurs!

Răspunde, printr-un comentariu pe site, până luni seara, 2 septembrie, la întrebarea de mai jos, apoi dă like la pagina de Facebook a Ziarului Metropolis şi ai şansa să câştigi una dintre cele trei invitaţii duble la „Noi suntem familia Miller”, valabile la Cinema City Sun Plaza din Bucureşti, timp de două săptămâni.

Câștigătorii afișați pe site marți, 3 septembrie, pot beneficia de invitație numai pe baza buletinului, pe care trebuie să-l arate la casa de bilete a cinematografului. De aceea îi rugăm să ne trimită într-un mesaj, pe contul de Facebook al Ziarului Metropolis, seria și numărul sau adresa din buletin, pentru a anunţa cinematograful.

Întrebarea este:

În „Noi suntem familia Miller”, Jennifer Aniston joacă alături de Jason Sudeikis. În ce altă comedie de succes au mai jucat împreună cei doi?

a)      „Hangover” / Marea Mahmureală;

b)      „Horrible Bosses” / Șefi de Coșmar;

c)      „The Bounty Hunter” / Recompensă cu Bucluc.

 

Notă: pentru a participa la tragerea la sorţi trebuie să dai Like la pagina de Facebook a Ziarului Metropolis! Cei care nu au dat Like la această pagină nu vor fi incluşi în tragerea la sorţi.

Câștigătorii sunt rugați să confirme, într-un mesaj privat pe pagina de Facebook a Ziarului Metropolis, că doresc să beneficieze de invitație. Cei care nu confirmă, într-un interval de trei zile de la anunțarea rezultatelor tragerii la sorți, vor pierde dreptul de a utiliza invitația.

CONCURSUL S-A ÎNCHEIAT. Câștigătorii sunt: MARIANA PASE, MĂDĂLINA TOMESCU și BIANCA AMBROSA. Felicitări!

27
/06
/13

Ziarul Metropolis şi Teatrul Metropolis din Bucureşti îţi oferă două invitaţii duble la spectacolul „Îngeri în America“, programat vineri, 28 iunie, de la ora 19.00. Pe 28 şi pe 29 iunie, spectacolul va fi prezentat într-o nouă formulă: cele două piese ale dipticului scris de Tony Kushner vor fi jucate într-o singură seară și nu consecutiv în două seri, ca până acum.

10
/06
/13

„Kamceatka” este cel mai cunoscut roman al argentinianului Marcelo Figueras - o poveste despre o realitate apăsătoare („Războiul murdar“), privită prin ochii unui copil. Cartea a apărut anul acesta la Editura All, în colecția „Strada Ficțiunii“. Iar filmul care are la bază romanul a fost ales să prezinte Argentina la Premiile Oscar, secțiunea „Cel mai bun film străin“.

13
/05
/13

Miercuri, 22 mai, de la ora 19.00, Orchestrele și Corurile Radio te invită la o seară de Haydn, Mozart, Schubert și Sibelius. Participând la concurs, poți câştiga o invitație de două locuri!

25
/03
/13

Răspundeţi la întrebarea „Care este titlul celui mai recent proiect muzical al lui AG Weinberger?“ şi sunteţi înscrişi automat la tragerea la sorţi pentru două invitaţii a câte două locuri fiecare. Rezultatele vor fi anunţate luni, 1 aprilie, pe www.ziarulmetropolis.ro şi pe pagina de Facebook a Ziarului Metropolis.

04
/03
/13

1. Tragerea la sorți se realizează electronic, prin Random.org. 2. Câștigătorii vor fi anunțați în ziua tragerii la  sorți, în Ziarul Metropolis, dar și pe contul de Facebook al ziarului. 3. Premiile se ridică de la sediul Teatrului Metropolis (Str. Mihai Eminescu nr. 89, sector 2, București), de luni până vineri, între orele 12.00 și […]

Pagina 7 din 7« Prima...34567