Câștigă 3 invitații la filmul „Instrumente mortale: Orașul Oaselor”!
https://www.ziarulmetropolis.ro/castiga-3-invitatii-la-filmul-instrumente-mortale-orasul-oaselor/

Mediapro Distribution şi Ziarul Metropolis îţi oferă 3 invitaţii duble la filmul „Instrumente mortale: Oraşul Oaselor” („Mortal Instruments: City of Bones”), la Cinema City Sun Plaza din Bucureşti.

Un articol de Corina Vladov|7 septembrie 2013

Mediapro Distribution și Ziarul Metropolis îţi oferă 3 invitații duble la filmul „Instrumente mortale: Orașul Oaselor” („Mortal Instruments: City of Bones”), la Cinema City Sun Plaza din Bucureşti.

Orașul pe care îl știi ascunde o lume pe care doar unii dintre noi o pot vedea. O lume pe care și mai puțini și-o pot imagina, dominată de forțe ale răului. Acum, aceste două lumi se vor ciocni, iar umanitatea se află în pragul extincției. Însă un secret de familie va dezlănțui o putere care ne-ar putea salva. Vânătorii de Umbre, un clan mistic de războinici pe jumătate îngeri, au un as în mânecă…

Participă la concurs!

Răspunde, printr-un comentariu pe site, până luni seara, 9 septembrie, la întrebarea de mai jos, apoi dă like la pagina de Facebook a Ziarului Metropolis şi ai şansa să câştigi una dintre cele trei invitaţii duble la „Instrumente mortale: Orașul Oaselor”, valabile la Cinema City Sun Plaza din Bucureşti, timp de două săptămâni.

Câștigătorii afișați pe site marți, 10 septembrie, pot beneficia de invitație numai pe baza buletinului, pe care trebuie să-l arate la casa de bilete a cinematografului. De aceea îi rugăm să ne trimită într-un mesaj, pe contul de Facebook al Ziarului Metropolis, seria și numărul de buletin, pentru a anunţa cinematograful.

Întrebarea este:

Care este numele autoarei celebrei serii „Instrumente Mortale”, pe care este bazat filmul?

1. Stephenie Meyer

2. Cassandra Clare

3. Kami Garcia

 

Notă: Câștigătorii sunt rugați să confirme, într-un mesaj privat pe pagina de Facebook a Ziarului Metropolis, că doresc să beneficieze de invitație. Cei care nu confirmă, într-un interval de trei zile de la anunțarea rezultatelor tragerii la sorți, vor pierde dreptul de a utiliza invitația.

Concursul s-a încheiat. Câștigătorii sunt: MONICA GHEBOSU, ANCA OANCEA și NICOLETA MANALOIU.

18
/12
/13

LSD Theatre Show nu este teatru. Este spectacol. Ziarul Metropolis vă invită să-l vedeți duminică, 22 decembrie, ora 20:00, la Godot Café-Teatru. Participând la concurs, puteți câștiga una dintre cele două invitații duble.

08
/12
/13

I-am invitat pe spectatori să ne trimită povestiri care să conţină experienţele lor culturale de la Teatrul Metropolis. Am primit pe adresa redacţiei 28 de povestiri. Patru dintre ele vor fi publicate în Ziarul Metropolis şi vor primi invitaţii la „Lecţia de violoncel“, cu Radu Beligan.