Câștigă 3 invitații la filmul „Instrumente mortale: Orașul Oaselor”!
https://www.ziarulmetropolis.ro/castiga-3-invitatii-la-filmul-instrumente-mortale-orasul-oaselor/

Mediapro Distribution şi Ziarul Metropolis îţi oferă 3 invitaţii duble la filmul „Instrumente mortale: Oraşul Oaselor” („Mortal Instruments: City of Bones”), la Cinema City Sun Plaza din Bucureşti.

Un articol de Corina Vladov|7 septembrie 2013

Mediapro Distribution și Ziarul Metropolis îţi oferă 3 invitații duble la filmul „Instrumente mortale: Orașul Oaselor” („Mortal Instruments: City of Bones”), la Cinema City Sun Plaza din Bucureşti.

Orașul pe care îl știi ascunde o lume pe care doar unii dintre noi o pot vedea. O lume pe care și mai puțini și-o pot imagina, dominată de forțe ale răului. Acum, aceste două lumi se vor ciocni, iar umanitatea se află în pragul extincției. Însă un secret de familie va dezlănțui o putere care ne-ar putea salva. Vânătorii de Umbre, un clan mistic de războinici pe jumătate îngeri, au un as în mânecă…

Participă la concurs!

Răspunde, printr-un comentariu pe site, până luni seara, 9 septembrie, la întrebarea de mai jos, apoi dă like la pagina de Facebook a Ziarului Metropolis şi ai şansa să câştigi una dintre cele trei invitaţii duble la „Instrumente mortale: Orașul Oaselor”, valabile la Cinema City Sun Plaza din Bucureşti, timp de două săptămâni.

Câștigătorii afișați pe site marți, 10 septembrie, pot beneficia de invitație numai pe baza buletinului, pe care trebuie să-l arate la casa de bilete a cinematografului. De aceea îi rugăm să ne trimită într-un mesaj, pe contul de Facebook al Ziarului Metropolis, seria și numărul de buletin, pentru a anunţa cinematograful.

Întrebarea este:

Care este numele autoarei celebrei serii „Instrumente Mortale”, pe care este bazat filmul?

1. Stephenie Meyer

2. Cassandra Clare

3. Kami Garcia

 

Notă: Câștigătorii sunt rugați să confirme, într-un mesaj privat pe pagina de Facebook a Ziarului Metropolis, că doresc să beneficieze de invitație. Cei care nu confirmă, într-un interval de trei zile de la anunțarea rezultatelor tragerii la sorți, vor pierde dreptul de a utiliza invitația.

Concursul s-a încheiat. Câștigătorii sunt: MONICA GHEBOSU, ANCA OANCEA și NICOLETA MANALOIU.

27
/06
/13

Ziarul Metropolis şi Teatrul Metropolis din Bucureşti îţi oferă două invitaţii duble la spectacolul „Îngeri în America“, programat vineri, 28 iunie, de la ora 19.00. Pe 28 şi pe 29 iunie, spectacolul va fi prezentat într-o nouă formulă: cele două piese ale dipticului scris de Tony Kushner vor fi jucate într-o singură seară și nu consecutiv în două seri, ca până acum.

10
/06
/13

„Kamceatka” este cel mai cunoscut roman al argentinianului Marcelo Figueras - o poveste despre o realitate apăsătoare („Războiul murdar“), privită prin ochii unui copil. Cartea a apărut anul acesta la Editura All, în colecția „Strada Ficțiunii“. Iar filmul care are la bază romanul a fost ales să prezinte Argentina la Premiile Oscar, secțiunea „Cel mai bun film străin“.

13
/05
/13

Miercuri, 22 mai, de la ora 19.00, Orchestrele și Corurile Radio te invită la o seară de Haydn, Mozart, Schubert și Sibelius. Participând la concurs, poți câştiga o invitație de două locuri!

25
/03
/13

Răspundeţi la întrebarea „Care este titlul celui mai recent proiect muzical al lui AG Weinberger?“ şi sunteţi înscrişi automat la tragerea la sorţi pentru două invitaţii a câte două locuri fiecare. Rezultatele vor fi anunţate luni, 1 aprilie, pe www.ziarulmetropolis.ro şi pe pagina de Facebook a Ziarului Metropolis.

04
/03
/13

1. Tragerea la sorți se realizează electronic, prin Random.org. 2. Câștigătorii vor fi anunțați în ziua tragerii la  sorți, în Ziarul Metropolis, dar și pe contul de Facebook al ziarului. 3. Premiile se ridică de la sediul Teatrului Metropolis (Str. Mihai Eminescu nr. 89, sector 2, București), de luni până vineri, între orele 12.00 și […]