Justin si cavalerii 3D – câştigă invitaţii la acest film!
https://www.ziarulmetropolis.ro/castiga-3-invitatii-la-filmul-justin-si-cavalerii-3d/

Mediapro Distribution şi Ziarul Metropolis îţi oferă 3 invitaţii duble la filmul „Justin şi cavalerii 3D”, la Cinema City Sun Plaza din Bucureşti.

Un articol de Corina Vladov|13 octombrie 2013

Mediapro Distribution și Ziarul Metropolis îţi oferă 3 invitații duble la filmul „Justin si cavalerii 3D”, la Cinema City Sun Plaza din Bucureşti.

A fost odată ca niciodată un regat din care toți cavalerii au fost alungați, iar birocrații au venit la putere. Ordine, disciplină și muultă plictiseală domnea peste ținut. În astfel de timpuri se nasc cei mai mari eroi. Și, uneori, cei mai mari eroi nu sunt deloc… mari. Fă cunoștință cu Justin! Pornește cu el într-o minunată aventură 3D, alături de cavaleri și prințese, balauri și avocați, bunici și călugări înțelepți.

Participă la concurs şi câştigă invitaţii la filmul Justin si cavalerii 3D!

Răspunde, printr-un comentariu pe site, până luni seara, 14 octombrie, la întrebarea de mai jos, apoi dă like la pagina de Facebook a Ziarului Metropolis şi ai şansa să câştigi una dintre cele trei invitaţii duble la Justin si cavalerii 3D, valabile la Cinema City Sun Plaza din Bucureşti, de pe 21 octombrie până pe 31 octombrie.

Câștigătorii afișați pe site marți, 15 octombrie, pot beneficia de invitație numai pe baza buletinului, pe care trebuie să-l arate la casa de bilete a cinematografului. De aceea îi rugăm să ne trimită într-un mesaj, pe contul de Facebook al Ziarului Metropolis, seria și numărul de buletin, pentru a anunţa cinematograful.

Întrebarea este:

Ce personaj celebru, supranumit “vocea filmelor”, dublează în limba română vocea bunicii lui Justin ?

1. Irina Margareta Nistor

2. Emma Thompson

3. Annette Bening

Notă: Câștigătorii sunt rugați să confirme, într-un mesaj privat pe pagina de Facebook a Ziarului Metropolis, că doresc să beneficieze de invitație. Cei care nu confirmă, într-un interval de trei zile de la anunțarea rezultatelor tragerii la sorți, vor pierde dreptul de a utiliza invitația.

Foto: captură Justin si cavalerii 3D

Concursul s-a încheiat. Câștigătorii sunt: ALINA CODREANU, ROXANA DUMITRASCUTA, DUMITRU-DANUT  STEMATE.

 

27
/06
/13

Ziarul Metropolis şi Teatrul Metropolis din Bucureşti îţi oferă două invitaţii duble la spectacolul „Îngeri în America“, programat vineri, 28 iunie, de la ora 19.00. Pe 28 şi pe 29 iunie, spectacolul va fi prezentat într-o nouă formulă: cele două piese ale dipticului scris de Tony Kushner vor fi jucate într-o singură seară și nu consecutiv în două seri, ca până acum.

10
/06
/13

„Kamceatka” este cel mai cunoscut roman al argentinianului Marcelo Figueras - o poveste despre o realitate apăsătoare („Războiul murdar“), privită prin ochii unui copil. Cartea a apărut anul acesta la Editura All, în colecția „Strada Ficțiunii“. Iar filmul care are la bază romanul a fost ales să prezinte Argentina la Premiile Oscar, secțiunea „Cel mai bun film străin“.

13
/05
/13

Miercuri, 22 mai, de la ora 19.00, Orchestrele și Corurile Radio te invită la o seară de Haydn, Mozart, Schubert și Sibelius. Participând la concurs, poți câştiga o invitație de două locuri!

25
/03
/13

Răspundeţi la întrebarea „Care este titlul celui mai recent proiect muzical al lui AG Weinberger?“ şi sunteţi înscrişi automat la tragerea la sorţi pentru două invitaţii a câte două locuri fiecare. Rezultatele vor fi anunţate luni, 1 aprilie, pe www.ziarulmetropolis.ro şi pe pagina de Facebook a Ziarului Metropolis.

04
/03
/13

1. Tragerea la sorți se realizează electronic, prin Random.org. 2. Câștigătorii vor fi anunțați în ziua tragerii la  sorți, în Ziarul Metropolis, dar și pe contul de Facebook al ziarului. 3. Premiile se ridică de la sediul Teatrului Metropolis (Str. Mihai Eminescu nr. 89, sector 2, București), de luni până vineri, între orele 12.00 și […]

Pagina 7 din 7« Prima...34567